Zoeken naar uit de reacties

Uw zoekactie voor uit de reacties leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 41 jaar Limburg - Bree
Golden shower
Hoi, voor een golden shower ben ik op zoek naar een dame die openstaat dit te geven. Indien gewenst is het voor jou ook mogelijk een golden shower te ontvangen. Indien interesse graag reacties met foto en leeftijd. Ik kan je bij mijn thuis ontvangen of we kunnen op hotel afspreken, groetjes Tim Xx  

Golden shower
24 dagen
Rik 56 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Nieuwpoort bad : Zoek een vrouw dame die haar erotische verlangens wil laten bevredigen .
Nogmaals proberen ( Enkel Fake reacties ontvangen).Hey ik ben op verlof in Nieuwpoort bad ,lang weekend tot woensdag, ben single.Is hier een Dame vrouw juff mag ook (meerderjarig natuurlijk) die haar erotische seksuele verlangens wenst te bevredigen . Ik vervul graag uw wensen . Alles kan ook kinky,vreemde origine mag ook .Wie weet wil je meer dan eenmalig alles kan . Hopelijk lukt dit hierna Groetjes Rik  
24 dagen
Bart38 35 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Samen masturberen?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer kan natuurlijk ook bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam of smartphone apps. Bij de juiste stemming kunnen we tesamen afspreken. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen, maar studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in de buurt van Leuven. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
SecretMister 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Potente heer zoekt speelkameraadjes... een druk professioneel en sociaal leven en dus geen tijd voor veel over en weer gemail... Graag concrete afspraak voor lekkere seks. Ik heb ervaring met cuckold, gangbangs en ben dominant. Graag serieuze reacties graag! Tot snel misschien?  

Wie?
25 dagen
Lode 56 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek een vrouw vriendin voor vurige innige erotische vriendschap
Hallo zoals velen hier ben ik ook op zoek naar een dame vriendin,juffrouw mag ook natuurlijk ( wel meerderjarig he) om samen van onze erotische of seksuele ( lust) verlangens te genieten ook graag orale .We zien wel hoe we verder willen eenmaal we elkaar ontmoet hebben .graag foto bij reactie aub als ik reacties krijg natuurlijk  
Nick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date privesauna
Ik ben een 34jarige sportieve man die dinsdag en donderdagmiddag in Gent vertoeft. Ik zou graag een eenmalige date hebben in een privesauna omgeving Gent. Liefst met een vrouw maar koppel kan eventueel ook. Ik trakteer uiteraard. Ik hoop op leuke reacties en kijk er naar uit om verder af te spreken!  

Date privesauna
25 dagen
Hulpje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
lik ik jouw deze (na)middag?
De saaie thuiswerk -īteamsī meetings beu? Als ik nu intussen jouw kutje zou likken, wordt het dan niet interessanter? "Service" is met garantie op klaar komen, eerder stop ik niet. Meerdere keren kan ook natuurlijk:) Goede hygiëne vereist. Graag reacties met je voor te stellen. In en rond het Antwerpse. Beffen & buiten maar babbeltje mag ook!  
Kristof 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naakte huishoudhulp
Ik doe graag naakt het huishouden. Daarom bied ik deze dienst aan aan dames en koppels. Ik kom bij u langs, kleed me uit en begin aan diverse taken (bvb: afstoffen, stofzuigen, dweilen,...) Tijdens deze taken kan/mag u mij betasten en meer indien gewenst. Dit alles zonder enige verplichting. Ik ben discreet en respectvol. Ik verplaats over Oost en West Vlaanderen en Antwerpen. Graag eerlijke reacties, zoals ikzelf ook ben.  

Naakte huishoudhulp
26 dagen
Speeltje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lik-speeltje voor thuiswerkende vrouwen
De saaie īteamsī meetings beu? Als ik nu intussen jouw kutje zou likken, wordt het dan niet interessanter? :) "Service" is met garantie op klaar komen, eerder stop ik niet. Meerdere keren kan ook natuurlijk:) Goede hygiëne vereist. Graag reacties met je voor te stellen. In en rond het Antwerpse. Babbeltje mag altijd! Vertel het voort aan uw vriendinnen ;)  
Johan 43 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt heerlijk geneiten
Welke vrouw wilt heerlijk genieten van Paar uur geile sex. Waarin al jou wensen worden waar gemaakt. Single of getrouwd. Je man mag toekijken hoe ik je uren verwen of hij mag in de kamer ernaast aanhoren hoe je geniet. En wil je als vrouw stiekem verwent worden zonder dat je man dit te weten komt mag je ook reageren. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ik hou wel van een verzorgde vrouw met verzorgd uiterlijk. Ik kan genieten van een vrouw met make up. Mooie verzorgde lange nagels. Lingerie. Hoge hakken. Wie is real wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze reactie tussen al die fakers in hier. Fotoloze reacties gaan ongelezen de prullenmand in vanwege teveel fake dat reageert  

Welke vrouw wilt heerlijk geneiten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10