Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
Bi man 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ouder bi koppel gezocht
Slanke , sportieve bi jongen zoekt een ouder bi koppel . Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken. Ik heb wat onderdanige gevoelens en ben volledig bi . Ik kan me makkelijk tot bij jullie verplaatsen. Wie mailt me een geil voorstel ? Kan eventueel nog vanavond… X  

Ouder bi koppel gezocht
JongeTop 29 jaar Noord-Brabant - Breda
Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Hi stats 28/189/78/19*5.5. Het is al weer te lang geleden dus bij deze: ik zoek een koppel m/m of m/v om lekker te komen bekijken. Ik heb geniet ontzetten van anderman bezig zien. Sta open voor leeftijd tot mid 40. Ben zelf top+dom in het spel. Meedoen kan mitst de klik er is en het aanzicht mij opwind. Regio antwerpen of noord-brabant. tot sprekens ;)  

Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Kijker 69 jaar Antwerpen - Schilde
Kijken
Bij wie mag deze voyeur komen kijken maar intieme handelingen?  
Morgen 25/07 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Wie zin in extra man aan de zee
Jullie zijn op vakantie of wonen aan de zee en jullie hebben morgen zin in een spannende namiddag? Dan ben ik misschien de man die jullie zoeken. Dit kan vrouw gericht of lekker met elkaar spelen. Er is veel bespreekbaar. Mijn stats zijn 31 jaar, 1m79, slank/sportief gebouwd en onbehaard. Bij interesse kan er een foto worden gestuurd. Tot morgen?  
Lucas 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio, 65+
Beste, Wie houdt er van rustig genieten met z'n drie, wie mag ik een heerlijke massage geven met zachte handen, zowel man als vrouw, wie mag ik vervoegen bij heerlijke knuffelsex waarbij lichamen verlangen naar elkaar en strelend genot geven, wie kan ik oraal bevredigen en een climax geven, wie kan 's namiddags ontvangen om de tijd van ons leven te beleven, wie spreekt deze advertentie aan?  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Toegeven aan nieuwsgierigheid
Hier ben ik dan... 33 jaar, slank, sportief, in een 'normale' hetero relatie en aan het zwichten voor een jarenlang opgebouwde nieuwsgierigheid. Ik ben op een punt gekomen waar ik eindelijk wil ervaren hoe het voelt om zelf een man te laten klaarkomen. Ik had graag kennis gemaakt met een openminded koppel die diezelfde fantasie deelt. Hetzij een man die in het bijzijn van z'n partner zelf ook een allereerste ervaring wil opdoen, hetzij een meer ervaren koppel die al weet wat ze willen en er graag een speelkameraadje bij wil. Sta voor heel veel open. Actief/passief/... Absolute discretie gevraagd en geboden. Wie heeft een leuk of creatief voorstel? Kan makkelijk verplaatsen. Kan ook overdag tijdens de week.  

Toegeven aan nieuwsgierigheid
Danny 67 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Spannend verkennen in natuur
Zoek contact met koppel dat fijne momenten wil beleven in open natuur op discrete plaats...voyeurisme,spannende babbel... Ben sportieve zestiger verzorgd en goed voorkomen 173 slank goed geschapen hygiëne en fysiek ok. Graag regio Mechelen Leuven Bij interesse stuur ik meer info .  
Huisvriend 28 jaar Antwerpen - Meerhout
Sportieve jonge huisvriend zoekt vast koppel
Hallo . Ik ben een serieuze jonge man die opzoek is naar 1 vast stel om huisvriend van te worden. Ikzelf ben 28jaar 1m83cm groot 66 kg niet roker. Zelf heb ik een sportief lichaam ben openminded en erg gesteld op discretie en hygiene. Het zou leuk zijn als er een klik is tussen ons 3 zodat we een lange leuke tijd tegemoet kunnen gaan. Wat voor mij ook belangrijk is is dat het koppel op weekdagen kan daten . Verplaatsen tot bij jullie is voor mij geen probleem wegens ik een eigen wagen heb . Wat ik hoop te vinden hier is een stel dat dit serieus neemt en dit samen goed besproken heeft. Spreekt dit jullie aan laat dan gerust iets weten voor meer info. Groetjes  
TomVD 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sympathiek koppel gezocht
31-jarige man oekt een koppel om genot te beleven... 1m87, 89, 19x5 Gent. Ik ben hygiënisch, respectvol en zoek vooral wederzijds plezier. Open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij de juiste klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie graag doen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10