Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Tom 42 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
DateNight
Donderdagavond onverwacht kinderloos. Wie heeft zin in een leuke date? Wie doet ons een leuk voorstel? Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Wij zijn een koppel van 38 en 42 jaar. Bij interesse, stuur een mailtje met foto van jullie gezichtjes. Je krijgt zeker een reactie. Liefs xx  
10 dagen
Romeo en Julia 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker stoeien
Hoi, wij een ruimdenkend en geil getrouwd koppel uit Gent en zoeken eveneens ruimdenkend en geil koppel om de spanning in onze relatie levendig te houden. Zij 36 / bi just for the game / blond en heerlijke borsten. Hij 39 / hetero / krullebol en ' leuk geschapen '. Wij houden van teasen en uitfagen / strippoker / erotische spelletjes / elkaar bekijken bij het lefdesspel / langdurige orale ve wenningl en tedere stoeipartijen op de matrasjes. Wij zijn een doenerskoppel en dat zoeken wij ook / niet rokers maar geeft niet als jullie wel roken. Bieden / vragen discreie / respect wederzijds en hygiene. Zoeken enkel koppel en reageren enkel op reacties vergezeld van foto om fakers te ontmoedigen want daar hebben wij meer dan onze buik van vol. Geile kus van ons.  
10 dagen
Volslank 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Volkoppel
Wij leuk koppel v52 m48 zoeken leuk koppel om samen dingen te doen zoals ergens wat gaan eten uitstap,of ergens terrasje doen,samen shoppen.graag mensen die verder dan uiterlijk kijken.wij houden van fotografie en lopen graag naakt.liefst een koppel voor vast waar er op termijn meer mee kan bv sauna elkaar bekijken tijdens sex,bij goede klik ook open voor pr.reactie metfoto krijgen voorrang.  
10 dagen
koppel 60 63 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
koppel zoekt koppel
wij zijn een koppel van 62 j en zijn op zoek naar een koppel om samen leuke dingen te doen zo als samen een fietstochtje of te gaan wandelen dag uitstapje terrasje en wie weet komt daar met de tijd erotiek bij . En geen koppel die enkel komen om zo rap mogelijk te neuken .graag gewone foto en whatsapp nr voor verder contact  
11 dagen
V en J 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vriendschap en erotiek
Wij zijn een gehuwd koppel van zij 58 en hij 61 omgeving Brugge en op zoek naar een leuk en ruimdenkend koppel om met elkaar leuke gezamenlijke activiteiten te ondernemen / FWB ( wandelen / fietsen / terrasje / sauna /eventueel samen weekendje weg / dames samen shoppen enz ) en – bij wederzijdse klik – met en van elkaar te genieten van zachte erotiek zonder tijds- of prestatiedruk. Zolang iedereen zich er maar goed bij voelt en ten volle geniet. Kunnen verplaatsen en ontvangen. Zij klein maatje meer met heerlijke D-cup. Hij slank gebouwd en heel vrouwvriendelijk. Wij beiden hetero maar schrikken niet van een ' verdwaalde ' hand / tong. Wij bieden discretie / heel goede hygiene en vrouwvriendelijke maar daarom niet minder geile benadering. Wij zijn zeker geen allesneukers of veeldaters en zoeken daarom duurzaam contact met 1 enkel vast koppel. Hopen jullie interesse te hebben gewekt . Reactie met foto heeft een streepje voor maar zeker geen must.  
D/s koppel 58 jaar Limburg - Genk
D/s koppel zoekt D/s koppel
Wij zijn een verzorgd D/s koppel 50+,slanke sub v,nylons s,highheels, kinky spellen,discipline, opgelegde dresscodes, handelingen, v-v.De D,s bepalen en de subjes ondergaan. Zoeken vast koppel met de zelfde insteek.Man is D.Graag foto bij reacties.  

D/s koppel zoekt D/s koppel
11 dagen
N&E 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Geilzellig koppel
Wij sportief koppel mid 40 zoeken nog een spannende afspraak of uitdaging voor nu woensdag avond, bij ons kan veel enkel safe. Doe een voorstel en mss tot woensdag.  
12 dagen
Gehuwd 63 jaar Antwerpen - Schoten
Partnerruil
Wij zijn een slank, verzorgd koppel. Geen rokers, geen tattoos. Wij zoeken een leuk koppel voor partnerruil. Zachte erotiek, zonder prestatiedruk. Kennismaking bij een drankje en wie weet is er een klik bij ieder van ons. Enkel thuisdate. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Een gewone foto van beide zou leuk zijn.  
13 dagen
D&I 40 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen op avontuur?
Dag mooie onbekenden :-) Wij zijn een vrolijk, verzorgd en hoogopgeleid bi-koppel, dat er van houdt om met andere koppels te versmelten. Wij houden van een gezonde spanning tussen vier mensen. Liefst zijn jullie dus beiden bi, hebben jullie ook wat te vertellen, en delen jullie onze zin voor avontuur. Zijn jullie dan ook nog van onze leeftijd (begin 40, maar we kijken niet op enkele jaren), dan zijn we misschien een match. Zelf wonen we tussen Antwerpen en Brussel en kunnen we ontvangen, maar voor het juiste koppel kijken we niet op enkele kilometers. We maken voorafgaand wel graag even kennis bij een drankje, in de sauna oid. We kijken uit naar jullie reacties (liefst meer dan twee woorden, en met een foto)! Groetjes, Z&M  
13 dagen
Lief koppel 46 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Spannende fietstocht als kennismaking?
Wij zijn een gehuwd koppel, normale boddy, koppel next door, Gaan deze namiddag fietsen. Zouden het spannend en fijn vinden moest er een koppeltje bijschuiven om zo verder te fietsen en kennis te maken. Voor ons kan er veel als het bij alle 4 goed zit. Hygiene en safe vinden we vanzelfsprekend. Xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8