Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Wij2 opzoek 31 jaar Noord-Brabant - Oosterhout
Leuke sauna date?
Wij gaan op 31/07 naar Spa One in Oosterhout. Wij houden van kijken en bekeken worden. Met de juiste personen kan uiteraard meer. Bij voorkeur koppel rond onze leeftijd. Vrouw hier blond en lekker gepiercd. Man hier blond-grijzig en groot schapen. Stuur ons mailtje en wie weet zien we elkaar daar! Mail graag met foto erbij. Anders is de kans groot dat je geen reactie krijgt. Wij sturen foto terug!  
FWB 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
FWB-stel zoekt stel (met bi-dame) voor clubbezoek
Wij zijn een FWB-stel. Zij is 42, slank, sexy en erg bi-schierig. Hij is 50, normaal gebouwd, normaal geschapen en haar kinky gids op haar erotische ontdekkingstocht. Op zaterdag 3 augustus gaan wij weer samen naar een club. Welk stel met bi-dame heeft zin om ons te vergezellen. Zij valt op heren met een ruigere, maar stijlvolle look en slanke dames met, net als haar, een pittige uitstraling. Bij interesse graag een uitgebreide voorstelling van beiden en een (gewone) foto.  

FWB-stel zoekt stel (met bi-dame) voor clubbezoek
14 dagen
M en V 43 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Wapdate vanavond
Helaas onze date heeft afgezegd en zo zijn we aan het rondkijken om deze avond een wapdate te hebben. Wij zijn beiden 43 vr bi en m hetero. Wie heeft heeft er zin om tot bij ons te komen. Gelegenheidskoppels mag ook. Voor die die interesse hebben stuur een gewone foto mee bij je reactie. Mannen alleen doe geen moeite.  
Samen genieten 37 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leeftijfsgenoten gezocht
Hey, wij zijn een 37 jarig slank sportief koppel uit het Kortrijkse. Vrouw (bi), man (hetero). We zoeken een koppel dat net als wij nog zot is van elkaar en kan genieten van sex waarbij je volledig ongeremd bij elkaar kan opgaan. Graag wat uithoudingsvermogen bij de man zodat we een aantal uren kunnen doorgaan. We houden er van om tijdens het spel nog eens terug te keren naar elkaar. Het nut van een condoom is tijdens die momenten van intense langdurig spaghettisex volledig weg en we hebben dan ook de voorkeur om zonder van elkaar te genieten. We laten ons regelmatig testen en zijn eerder selectief. Hopelijk schrikt dit jullie niet af. Zijn jullie ongeveer onze leeftijd en uit de regio? We kunnen niet wachten om jullie te leren kennen. GEEN SINGLE MANNEN! Om oplichting uit te sluiten gaan we redelijk snel vragen om af te spreken of een whatsapp groep met videobellen.  

Leeftijfsgenoten gezocht
N en s 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Koppel zoekt Koppel met bi vrouw
M M78 85k vr m63 73k 90 d cup wij zoeken koppel met bi vr wij zijn verzorgd en intiem geschoren bij e.mail gsm nr bij vermelden om vr vr te bellen wij ontvangen  

Koppel zoekt Koppel met bi vrouw
15 dagen
Ouder koppel 68 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Ouder koppel zoekt koppel (bij voorkeur) met bi-vrouw
Ouder koppel zou graag kennis maken met een vast koppel FWB 60+, bij voorkeur met bi-vrouw, om samen leuke en spannende momenten te beleven. Wij houden van humor, ongedwongen erotische omgang, massage, sauna, uitstap... Liefst geen éénmalige date, maar regelmatig samenzijn. Graag reactie van leeftijdsgenoten 60+, geen mannen alleen aub. Groetjes xxx  
15 dagen
T&F 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt man/vrouw/koppel voor wellness
We zijn opzoek naar andere mannen, vrouwen of koppels die ook graag naakt zijn en willen relaxen en hiervoor naar de (publieke) wellness/sauna gaan en daarbij door ons vergezeld willen worden! Het is altijd fijner met meer mensen. Als je niet graag naakt bent of naar de sauna gaat ook geen probleem, we willen altijd nieuwe mensen leren kennen om fijne en leuke herinneringen mee te maken! We zijn afkomstig van Antwerpen (centrum) (F 23 jaar - M 28 jaar) en zoeken bij voorkeur mensen van 18 tot 35 jaar die Nederlands of Engels spreken.  
Swingavond 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Swingavond
Wij zoeken leuke mensen om ons zaterdag 27 juli te vergezellen bij ons thuis op een swingavond. Wijzelf zijn een getrouwd koppel, hetero man, bi vrouw en een bevriende man homo. Wij zoeken (bi)vrouwen en bij voorkeur biseksuele mannen. Wij zijn alledrie sportief en niet onknap. Graag reageren met stats en foto.  

Swingavond
16 dagen
Koppel 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel zit onderdanig
De dame hier in onderdanig en we zoeken een koppel met onderdanige man . Bij goed gevoel afspraak vanavond . Geen foto-verzamelaars !  
17 dagen
2nd love 44 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Openminded koppel zoekt koppel voor 2nd love
Hoe fijn zou het zijn om een 2nd love te vinden bij een koppel. Elkaars minaar en minares, samen gezellige en leuke momenten beleven, en ook apart. Uitstapje, weekendjes weg. Kortom echt de tijd nemen om van elkaar te genieten. Wij mid veertigers, verzorgd, respectvol, zin voor humor, niet rokers en gave huid. Discretie is wat wij bieden en ook verwachten. Tot snel...  
  1   2   3   4   5   6   7   8