Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
tweeopzoek 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Op zoek naar een leuke vrouw
Al een tijdje proberen wij een leuke vrouw te vinden die met ons iets wilt samen doen. Beginnen met een leuke vriendschaap. Niet direct sex bedoelingen. Als het klikt, wie weet het later maar nu in het begin gewoon om samen een leuke tijd te hebben. Ergens gaan, Samen gezellig avond doorbrengen. Het is moeilijk om zo een vrouw te vinden. Wij zijn v47 en m52 jaar oud. Beide normaal postuur. Verdere info bij uw reactie. Heeft u vragen? Stel ze maar. Groetjes  
28 dagen
PoEt 62 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Welke vrouw wil vrouw inleiden
Vrouw van koppel zoekt een slanke, bij voorkeur, bi-vrouw om ingeleid te worden in bi-seks. Ze heeft geen ervaring met een vrouw maar wil zich openstellen om te kijken hoe ze zich daarbij voelt. Hopelijk mag het ook een blijvende vriendschap opleveren en kan dit op regelmatige basis, samen dingen doen is zeker mogelijk, overnachten is ook geen probleem. Wij zijn een gewoon koppel, vrouw (58) is Aziatisch en zeer slank, man is normaal gebouwd en 62 jaar. Graag vernemen wij meer van jou en graag met een woordje uitleg. Bi-koppel is ook welkom.  
29 dagen
Vero en Wim 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wij zoeken een een BI vriendin voor trio VVM.
Hoi ,Wij zijn Vero en Wim,een gelegenheids koppel,Vero is BI ,Wim is hetero. Wij zoeken een BI vriendin -Vrouw voor Trio VVM , voor erotische vriendschap wel steeds samen ,VV kan ook met W erbij .Vero is 48j mooi figuur volle c cup, Wim is 55j 1m82 normaal figuur. Graag foto meesturen bij interesse en info verlangens .Groetjes V en W .  
  1   2   3   4   5