Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Discrete Partners
Hallo, Ben 49 dominant bi versa 1m90 groot, normaal geschapen 16x4 en fors gebouwd man (bear type). Ik wil een vaste sissy/trav/trans die er vrouwelijk uitziet. Je draagt mooie sexy kledij/lingerie/heels en pronkt er mee graag rond. Je zal intens bemint worden. Kleine voorwaarde je bent geen roker en geen baard. Dus als discretie vrije seks (héél openminded) & plezier je motto is, is er veel mogelijk. Woonachtig omgeving Kortrijk en bij uitbreiding verplaats ik de regio zuid-West Vlaanderen en bij echte match wel daarbuiten. We houden verder contact op whatsapp en we starten een discrete vaste seksrelatie op waarin we beide onszelf kunnen zijn. Voel je hierbij aangesproken, laat gerust een berichtje. Warme kus.  
15 dagen
Bert 41 jaar Antwerpen - Geel
Geile date kan niet ontvangen
Hoi ik biboy 42 m80 95kg geen bbs intiem gladde pik 14x3cm hou van soft intens genieten bij klik kan er zeker meer alleen safe st ff je omschrijving met foto dan krijg je zeker antwoord terug schatjes x Hou van tr/cd/sissy  
Inge 41 jaar Limburg - Lummen
Ontvangen is mogelijk bij mij
Ik ben Inge, een crossdresser met neppe borstjes, hoge hakken, make-up en nylons  

Ontvangen is mogelijk bij mij
Samantha 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bestelling laten toekomen
Hallo, ik zou graag een paar mooie schoenen bestellen online, maar kan ze niet bij mij laten toekomen. Is er hier toevallig iemand IN GENT waar ik ze kan laten toekomen? Alvast bedankt! Als je zelf ook een crossdressers/sissy/trav/trans bent en je wilt me helpen, wil ik je er gerust ook wel een paar kleertjes in ruil voor geven! :) ps: ik heb geen interesse in seksuele afspraakjes, ik zoek gewoon iemand die me even wil helpen :)  

Bestelling laten toekomen
16 dagen
arno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
hopend gen fakers
vanavond Home Alone en alles doen en waarom is mannensex zo lekker, en dat om 1845, meer info bij interesse  
16 dagen
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Discrete Partners
Hallo, Ben 49 dominant bi versa 1m90 groot, normaal geschapen 16x4 en fors gebouwd man (bear type). Ik wil een vaste sissy/trav/trans die er vrouwelijk uitziet. Je draagt mooie sexy kledij/lingerie/heels en pronkt er mee graag rond. Je zal intens bemint worden. Kleine voorwaarde je bent geen roker en geen baard. Dus als discretie vrije seks (héél openminded) & plezier je motto is, is er veel mogelijk. Woonachtig omgeving Kortrijk en bij uitbreiding verplaats ik de regio zuid-West Vlaanderen en bij echte match wel daarbuiten. We houden verder contact op whatsapp en we starten een discrete vaste seksrelatie op. Voel je hierbij aangesproken, laat gerust een berichtje. Warme kus.  
Travje Erica 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Travje erica
Ik ben onderdanig trava sletje ik sta voor veel open geen taboes ik hou van sm hard en soft als gewone seks zoek mannen die mij willen gebruiken als sletje ik maandag 26 februari naar de sekscinema in Brugge in de Sint Pieterskaai ben daar vanaf 12 uur tot 18 uur bij is iedereen welkom ook oudere mannen zijn welkom  

Travje erica
16 dagen
Gentleman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Beginner zoekt trav/cd
Ik fantaseer al geruime tijd over een date met een cd of travje om mee te spelen en een gezellige tijd te hebben. Bij voorkeur voor regelmatig als het klikt. Maar… heel eerlijk… ik heb nog geen ervaring… ik zoek dan ook een travje of cd die geen probleem heeft met mijn onervarenheid. Liefst een echt vrouwelijk type die ook als vrouw behandeld wil worden. Belangrijk is ook wederzijds respect. Wie heeft interesse?  
16 dagen
Yasmin CD 51 jaar Limburg - Riemst
Hoop nog steeds op die eerste avonddate met een goed voorziene lover?
Al zolang tevergeefs zoekende naar mijn eerste leuke geile date,met een respectvolle aantrekkelijke,zeer verzorgde en goed voorziene man of CD-lover,om zijn gezelschap eens te kunnen en mogen delen,en om me eens een CD-vrouw te mogen voelen bij hem en ook zo behandeld en verwend te worden? Dus wil graag op een rsutige en zachte manier opbouwend ingewijd worden ,door een betrouwbare nette lover,die weet hoe het aan te pakken zodat ik me helemaal aan hem overgeef.Is die ene juiste mooie en goed voorziene man dan echt niet te vinden hier? Mag oof een vesra zus,of 2zussen zijn,of een koppel,voor eens een trio,want dat ik ook mijn fanatsie en droomveralngen wel eens.Maar ben geen echte trav of sissy of zo hoor.Ben maar een gewone verzorgde man die me soms graag als CD verkleed,en dan echt eens als vrouw wil ontdekken en wie weet geneieten.Dat is mijn ultieme droomwens al zolang.Maar het is me maar niet gegund!Ik zoek wel enkel verzorgde wat slankere mannen of zussen,gbbs, niet kalend.  
17 dagen
Luc 59 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
wie mag ik ontvangen?
Ik zoek ofwel een dominante, of een onderdanige TV die ik hier bij me thuis mag ontvangen voor een geile avond. Reageer met foto van je als dame en wie weet..... Ben zelf niet onknap, normaal voorzien, licht behaard, supergeil. grtjs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10