Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
Werner 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Iemand zin vanavond?
Ik heb vandaag zin om mijn kinky kant de vrije loop te laten. Ik zoek een onderdanige dame die me graag in huis haalt. Iemand die het geil vindt dat een man zijn gang gaat met haar terwijl ze vast gebonden is. Ik hou ervan vrouwen hevig klaar te vingeren vooraleer ik zelf alle gaatjes ruw gebruik. Je bij de keel grijpen, in je gezicht slaan, hand over je mond, bij je haar getrokken worden,... Bij jij zo'n onderdanige vrouw stuur me dan een antwoord met een foto en wie weet zien we mekaar snel.  

Iemand zin vanavond?
Peter 44 jaar Limburg - Lommel
Welk bi koppel kan mij gebruiken
Aangezien me eerste fantasie niet lukt om te realiseren ga ik voor nummer 2 op me lijst. Vanwege een bepaalde gebeurtenis werd mij deze lingerie aangedaan en moest ik op de foto. Maar ik merk nu steeds dat ik enorm geil ervan word. Ik zoek een koppel dat mij de lingerie aandoet van de vrouw des huize en mij dan gebruikt als hun slet. Voor deze hetero man is dat een hele stap om te zetten maar ik wil het toch. Ik ben er voor al jullie geile kinky wensen. Wie gebruikt mij als een sletje. Bij klik liefst vaker. Wel discreet want ben geen single man en doe dit stiekem. Afstand speelt geen rol. Leeftijden ook niet. Vrouw alleen mag ook reageren maar die hoop heb ik opgegeven. Wie wilt meer dan standaard sex. Reageer dan. Wel alleen een reactie met foto word vanwege teveel fake dat reageert beantwoord. Veel is bespreekbaar ben erg kinky als ik eenmaal geil ben. Ben niet ervaren. Vol gespoten vrouw likken staat ook hoog op me lijstje. Wie is real en serieus  

Welk bi koppel kan mij gebruiken
gisteren
Dromer 40 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie gebruikt me?
Verzorgde man gebonden en geen ervaring, 178-84-16x4 zoekt oudere man die geilt van mij. Ik kom bij je thuis voor een fiets die je zogezegd ging verkopen aan mij. Je toont die fiets en wordt opeens handtastelijk, raakt me overal aan en moet meekomen. Je kleedt me beetje per beetje uit en streelt, kietelt, likt me van kop tot teen. Je wil me naakt bij je in bed en speelt met me en ik onderga. Zelf blijf ik passief maar je wil dat ik je ook ruk. Misschien wil je mij eens vernederen en klaarkomen op foto van mijn vrouw.  
gisteren
Roel 59 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Vernederen
Hallo, Ik ben op zoek naar een leuke, heel ruimdenkende dame, die er plezier in beleeft om een man te vernederen. Dat mag een gehuwde dame zijn. Zelf ben ik ook gehuwd. Bij de juiste persoon kan ik eventueel zelfs ontvangen, maar laten we eerst eens gewoon kennis maken en zien of we beiden ons ding hierin kunnen vinden wat betreft hoe, wat, hoever, etc.... Hoe ik eruit zie ? 't Ja, ik ben 59, dus sowieso wat kilootjes en rimpels teveel. Maar ik vind het nog best ok als ik in de spiegel kijk. Maar ook hierover kan een oordeel gemaakt worden bij een eerste kennismaking. Ik hou wel van mensen met humor (echte humor, geen platvloerse). Heb je interesse, twijfel dan niet om een berichtje te sturen. Ik ga me sowieso niet in een blind avontuur storten en wil sowieso eerst op een normale manier kennis maken. En wie weet wordt het daarna niet normaal, maar wel leuk. Hopelijk tot binnenkort.  
Cuckoldkoppel 64 jaar Antwerpen - Stabroek
Cuckold lifestyle
Graag hadden wij onze cuckold lifestyle terug nieuw leven in geblazen . Sex met passie voor haar ,zodat zij zich volledig kan overgeven aan haar lover en kan groeien tot een Kinky slet voor hem . En dominant naar haar cuck toe . Hij moet ondergaan . Je bent ouder dan 50 groter dan 180cm en je bent een ruig moter type dan heb je de voorkeur . Graag reageren met duidelijke foto . Single heeft de voorkeur , zodat we samen kunnen gaan en staan . Op reis weekend weg hoort bij de mogelijkheden. Gr cuckold koppel.  

Cuckold lifestyle
gisteren
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
gisteren
Pieter 55 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ben jij een "bratty" en onderdanig meisje?
Ben vrij nieuw op deze website en ben benieuwd of het lukt om hier nieuwe contacten te leggen. De laatste tijd ben ik vanwege omstandigheden wat minder actief geweest in de BDSM-scene maar het begint toch weer wat te kriebelen en wil daarom de draad oppakken en weer invulling geven aan mijn gevoelens als Dominante Daddy. Daarom zoek ik contact met een "little girl" (wel 18+), eerst om mee te chatten of te mailen, en als het klikt, te ontmoeten. Een "bratty" meisje met onderdanige gevoelens om streng op te voeden, sturing te geven.....en om mee te spelen en te experimenteren....maar ook om te knuffelen en veiligheid te bieden. Ervaring is niet vereist. Bij mij mag ze zijn wie ze wilt zijn. Hoe we dat verder invullen overleggen we samen. Interesse om met mij mee op ontdekkingsreis te gaan?.....dan hoor ik het graag en we zien wel wat er van komt.  
Peter 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw maakt mijn fantasie waar
Ik weet het. Heb een rare fantasie. Maar ik geef de moed niet op. Ik zoek al een tijdje. En ondanks alle fakers. En zelfs dreigementen probeer ik het opnieuw. Tijdje geleden. Onder invloed van een drankje speelden mijn schoonmoeder en ik een spel truth or dare en. Werden er foto’s gemaakt dat ik haar lingerie aanhad. Erna hebben we er nooit meer over gesproken omdat we het toch apart vonden we dat gedaan hebben. Maar ik blijf er aan denken en het wind me steeds op. Welke vrouw zou je eens haar lingerie aan willen doen en me dan gebruiken als haar sletje. Ook voor mij soms niet te bevatten ik dat wil want ben een hetero man. Maar wil het eens meemaken. Dus wie gebruikt me voor haar genot. Ik ben jou slet in jou gedragen lingerie. Wil zelfs met een strapon genomen worden. Veel is bespreekbaar. Bij klik eventueel regelmatig. Wel discreet want wil niet dat iemand dit weet. Welke vrouw maakt deze fantasie waar.en is serieus en real afstand speelt geen rol  

Welke vrouw maakt mijn fantasie waar
Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een realistisch dokters onderzoek
Wie maakt me fantasie waar. Ik zoek een realistische erotisch getint dokters onderzoek in een realistisch uitziende praktijk. Welke man of vrouw kan deze fantasie waarmaken voor me. Bij klik zelfs vaker. Veel is mogelijk. Ik heb ze fantasie al sinds me eerste school onderzoek. Welke arts wil me tijdens het onderzoek gebruiken voor zijn of haar fun. Afstand speelt geen rol. Wie is serieus. Ik zoek al een tijdje en heb genoeg van de grappenmakers en fakers. Leeftijden spelen geen rol  

Zoek een realistisch dokters onderzoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10