Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
JDV 45 jaar Antwerpen - Geel
JIJ!!
Hallo jij, onderdanige meid. Vandaag kom ik binnen bij je, en jij staat opgesteld in een doos. Een levensechte robot, gekocht door je meester. Ik activeer je en ontdek welke dingen je allemaal kunt. De volgende keer ben jij gekleed in het wit met zwarte vlekken. Je moet je uitkleden en op je handen en knieën op bed gaan zitten. Deze boer gaat je valideren. Hoe goed ziet je lichaam er uit, hoe voelt je lichaam aan, zijn je uiers wel goed, en is jouw kut klaar om gevuld te worden door deze boer? Het zijn een aantal scenario's van enkele... Je bent onderdanig maar toch met pit. Je houdt van dat warme zaad in al je gaatjes, maar je bent ook niet vies om te experimenteren met groenten, fruit of een hand, die je kutje verkennen. Je bent ook into role-play abr/anr, hucow, kittenplay, etc. Voor het overige ben je hygiënisch en discreet. Jij experimenteert ook graag en bent gezond gek. Als je dit in jezelf herkent of denkt te herkennen en je denkt mij aan te kunnen..mail me  
15 dagen
Emdee 45 jaar Antwerpen - Geel
Total surrender!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
15 dagen
(Ont)spanning... 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute spelletjes
Heteroman met beetje soft bi ervaring wil wat experimenteren met een eerder onderdanige jongeman van MAX 35 jaar. Een medisch schoolonderzoek waar de dokter je volledig onderzoekt, keurt en betast. Of je komt voor een ontspannende lichaamsmassage met wat extra? Of je komt op bezoek bij een nonkel, leraar, buurman, en je wordt gedwongen je uit te kleden, je te laten betasten... Bij klik voor regelmatig en meer mogelijk. Antwoorden WIE je bent, van WAAR je bent en WAT je zoekt! Of heb je andere ideeën voor een spannend rollenspel? Dame of koppels die houden van stoute spelletjes ook welkom!  
15 dagen
Dominante meeste 64 jaar Antwerpen - Rumst
Dominante meester zoekt onderdanige vrouw/travje/ts voor africhting/opleiden
Ik ben een zestiger,en een ervaren meester. Ik zoek een onderdanige en gehoorzame vrouw/travje/ts om afgericht/opgeleid worden tot mijn vaste slavin. Bij kennismaking worden je wensen gerespecteerd. Ook hygiëne en discretie. Maar eenmaal daarna dukt ik geen tegenspraak meer. Dan ben he mijn vaste slavin waarmee ik je gebruik en je straf. Trefwoorden : bondage billenkoek, halsketting mondplug en boeien. Ook gebruik voor sex gebruik. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen ook het weekend.  
15 dagen
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man.  
15 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
15 dagen
Dr x 62 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
onderzoek dr
Pseudo dr komt op afspraak bij u voor volledig onderzoek,oost en west vl ,ben man 59 netjes ,verzorgd,discreet.Heb je een te onderzoeken klacht schrijf mij nu aan met beschrijving van uw klacht en ik doe een gerichte behandeling.Alles bespreekbaar niets moet.  
15 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
16 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Mijn vriendin vernedert mij graag en ze wil dat ik voor haar een extra vast vriendje zoek. Ze heeft geen nood aan lange sensuele seksbeurten, pijpen zal ze waarschijnlijk ook niet doen. Ze vindt het eerder leuk om haar te moeten leggen of zetten hoe jij het wil, en het te laten gebeuren, enkel voor jouw bevrediging. Wat ze wel graag zou hebben, is dat je ongewassen komt, en het mag gerust ruiken, zelfs plasgeur is zeker ok. Dit wil ze eerder om mij te kleineren, omdat ik achteraf ook intiem met haar zal mogen zijn. Ik mag er niet bij zijn, maar ik mag wel kijken vanuit een spiekgaatje in de deur. Dus als je dit niet te raar vindt, en je vindt dat idee leuk dat je haar lichaam gewoon kan komen gebruiken zonder aan haar genot te denken, stuur dan gerust een mail  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10