Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
Q Master 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie heeft interesse
Ervaren bi Master wil graag bijkomende slaaf, slavin of koppel opleiden. De bijkomende persoon moet er wel voor openstaan dat die niet exclusief is want ik heb reeds een mannelijke en vrouwelijke onderdanige in opleiding. Ervaring is niet nodig maar wel de wil om bij te leren. Alles in onderling overleg en met respect voor je grenzen. Ik beschik over een ingerichte kamer en veel ervaring. Heel veel is mogelijk, respect, beleefdheid en vertrouwen staan wel bovenaan. Heb je interesse of vragen, laat zeker iets weten. Stel je wel deftig voor, dat is belangrijk voor mij.  
bisub 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoek plas
Ik ben zelf 46j/186cm/79kg (mannelijk type/ bi) uit Oostende. Ik zoek iemand die er op kickt om mij onder te plassen. Meer is bespreekbaar. Kan ook op regelmatige basis bij klik. (m/v/x alle leeftijden welkom)  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor koppel of dame
Ik ben een sportieve man uit Mol. Naast mijn hobbies hiken, tuinieren en naar de sauna gaan, doe ik graag naakt het huishouden. Ik heb ervaring met wassen, strijken, afwassen, poetsen. Zelfs tuinklussen doe ik graag naakt. Dus als u even geen zin hebt in al die klusjes, mag u mij contacteren en kom ik deze bij u doen.  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geďnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
sub 53 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek Meester
Lust en bondageslaaf zoekt Meester om te dienen. Ben slank, m67, 63kg, gbbs. Veel kan mits goed overleg vooraf, wel geen harde pijntoestanden,. Nog niet veel ervaring zodat ik nog volledig naar wens kan opgeleid en afgericht worden. Ben zeer onderdanig en schik me naar volledige onderwerping. Verplaats enkel en bij goede klik kan het op geregelde basis.  
D/s stel 49 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Onderdanige vrouw
Wij zijn een keurig verzorgd stel dat het wel eens graag wat stouter heeft. Zij is 48 en hij 53 jaar. In ons grotendeels lustgerichte seksspel is hij dominant en zij onderdanig. Laat als ze vrij gelaten wordt komt er bij haar een serieus dominant kantje naar boven. Zij is een lekker sletje 1.65 m, slank gebouwd, onverzadigbaar en ongeremd in haar genot. Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een onderdanige of ontdekkende vrouw/meisje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je ervaren of ontdekkend bent doet er eigenlijk niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal, dat voelen we wel aan:) We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespreken en te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken!  
slaaf 40 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
slaaf zkt Meester
slaaf(50/184/85/16/cut) zkt Meester/Dom voor vast SM en D/s contact. Kinks: Toys/medium whip-flog (occasionele striemen ok)/restrictie/bare long hard fuck (bare bij vertrouwen)/rimmen (propere) Master ass/boeien-collar- restrictie/assplay-dildo-plug/worship pits-ass-cock-balls/my hole is my Masters cumdump/sounds/cbt(geen burst)/TT medium hard/electro op cock-ass-balls…. Slotvast in chastity (24/7 kan) met geen sexuele inspraak meer. Uitgebreid intiem keuren en taboeloos exhibitionisme t.o.v. Meester (ook intiem laten scheren door Meester). Flink behaarde en intiem getrimde Meester is een plus… Vast/regelmatig dus geen blind dates… Ook ontvangen bij vertrouwen  

slaaf zkt Meester
Onderdaan 55 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Dominate vrouw gezocht die onderdanige handyman kan gebruiken
Bent u een dominante vrouw en kunt u op allerhande gebied een onderdaan gebruiken die uitvoert wat u wilt, bij u thuis en misschien naakt of niet, u bepaald. Taken in de huishouding, bdsm gerichte opdrachten. Af te richten naar uw wensen waarbij vernedering, bondage, slaag, seksueel gebruik of misbruik door u, golden shower enz allemaal toegestaan is door u en alleen voor uw genot of rechtvaardigheid gevoel ten aanzien van de positie van een man. Dus u bent dominant ingesteld, zoekt een knecht voor allerhande klusjes en deze man heeft daarnaast ook andere middelen beschikbaar om voor u bij te springen.  
smekende slaaf 52 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Smekende slaaf zoekt perverse & dominante Meester
Dit is niet mijn eerste advertentie hier - al veel reactie gekregen van fakers en fantasten, veel blabla per mail maar nog maar enkele keren tot een echte date gekomen dus ik probeer opnieuw. Begin van scenario: ik kom bij u binnen of op motel, ga uit de kleren, u keurt me grondig om te zien of ik voldoe als slet en slaaf, vervolgens spuwt u op de grond en beveelt me het op te likken, mijn benen gaan zo wijd mogelijk, op moment dat ik uw spuw aan het oplikken ben voel ik uw schoen op mijn slettenkop en die duwt me hard en ruw tegen de grond - mijn armen gaan op mijn rug en u spuwt op mijn lichaam - u duwt mijn kop zo lang tegen de grond als u wil... u laat los en dan begint het spel. U bepaalt wat er vervolgens gebeurt, ik schrijf hier niet te veel (voor de droogneukers). Ben 52 187 83 17, intiem kaal, weinig beharing, geen bbs. Ontvang niet dus bij u of motel, verplaats in Vl-Brabant, Limburg en Antwerpen, zoek voor lange sessie en regelmatig. Ben je pervers en dominant aub reageer xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10