Zoeken naar vanavond bij

Uw zoekactie voor vanavond bij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slet/slavin gezocht voor nu of deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. Op zoek voor nu overdag of deze avond/nacht. Later deze week kan ook.  
Onervaren 29 jaar Antwerpen - Berchem
Zoekt dominante meester voor pijn
Ik zoek een dominante man die me kan ontvangen waar bij ik me kan omkleden en vervolgens een duistere kamer binnenkom om vervolgens de controle uit handen te geven om nadien te dienen als een slaaf. Ik ben bijna onervaren maar kick er op om vastgebonden te worden en gestraft te worden door een dom. Ik wil op voorhand de scenario maken zodat er bij aankomst enkel moet omgekleed worden. Bij interesse hoor ik graag wat je met me wilt doen en foto van je attributen die je op me wilt gebruiken. De foto is een foto waarbij ik me zelf heb geslagen met een riem. Ik ben 29/185/89  

Zoekt dominante meester voor pijn
12 dagen
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Poesje likken
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
12 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geďnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
12 dagen
Meester D 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
(Evt inwonende) slavin gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde Dominante,man van 51 jaar en zoek via deze weg een vrouw/slavin die regelmatig kan afspreken of eventueel inwonen. U wordt gebruikt voor alle taken die bij een slavin horen,wordt beloond/gestraft waar nodig. Alles met wederzijds respect. Uiteraard wordt op voorhand alles besproken wat Uw grenzen en wensen zijn en toetsen W/we deze dan aan Mijn wensen. u kan uiteraard achteraf ook nog grenzen aangeven en deze worden dan zeker gerespecteerd,echter is het toch de bedoeling dat er iets mogelijk is…het blijft een Meester/slavin relatie (met de nodige liefde) Sta je open voor een soort 24/7 met het nodige respect en de nodige vrijheid (indien gewenst) neem dan zeker contact op met een duidelijke motivatie waarom u de juiste slavin zou zijn,een foto en reeds kort wat mogelijk is en wat uw grenzen zijn. Groeten en hopelijk tot gauw, Meester D  
Student 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
19j student zoek top enkel Antwerpen Centrum
Heyy ben bttm van 19j 1m60 65kg 12cm klein mollig geschapen ben opzoek naar een top die kan ontvangen in Antwerpen centrum geen fakers aub sta open voor veel met meer man kan ook als je mensen kent Eerst beginnen met iets te drinken en dan zien we hoe het afloop als je Bombay gin hebt dan ben ik waarschijnlijk bij u  

19j student zoek top enkel Antwerpen Centrum
12 dagen
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub/slet gezocht voor deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. Op zoek voor deze avond en nacht of overdag vandaag. Later deze week kan ook.  
12 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
ag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in de Vlaamse Ardennen. Tot binnenkort...? Groetjes Philippe  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een extreme dominante man meester
Zoek een zeer extreme dominant man of meester die savonds bij mij in halle kan komen om bdsm te doen, iemand met materiaal daarvoor sonde in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen. En materiaal hebben om mij vast te binden daarvoor.  

Zoek een extreme dominante man meester
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10