Zoeken naar vanavond date

Uw zoekactie voor vanavond date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wimbi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi op zoek en jij?
Iemand zoekend zoals ik? Hoi Ik ben een biman en zoek via deze weg een man om mijn bi kant te kunnen ervaren. Ondertussen weet ik wat ik graag heb en doe maar ik date zelden en er moet een klik zijn. Echter hou ik van erzorgd en discreet. Jij liefst een tongkusser en een top die mij na een geil voorspel lekker wilt... Wat denk je?  
Carl 44 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
Wie ontvangt voor geile date? Trio?
Ik ben op zoek naar iemand die kan ontvangen om een geile date te beleven, eerder soft starten, en dan bekijken waar we eindigen : betasten, strelen, tongen, pijpen, ... Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 88kg, geen BBS, goed geschapen (18x5) en intiem geschoren. Jouw leeftijd speelt geen rol, dat kan va 18 tot 80 zijn. Respect, discretie en hygiene zijn natuurlijk wel belangrijk. Bij voorkeur in de regio rond Brussel / Mechelen. Ik kan niet ontvangen, het is dus een vereiste dat jij dat wel kan. Als je al een date hebt, dan kom ik graag langs. Mail met jouw wensen en stats en woonplats, dan zien / voelen we mekaar misschien snel ...?  
sam 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vader type met eventueel behaard buikje gezocht voor seksdate
Yo. Woon normaal in Zuid Afrika maar deze week in België. Wie ontvangt thuis en is een normal looking papa met een mooie penis? Ik onderdanig 181 68kg 16cm sportief. Zoek leuke spannende namiddag... discreet.  

Vader type met eventueel behaard buikje gezocht voor seksdate
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Graag effectief voorstel of fantasieën Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Duo voor trio 40 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Trio
Zoeken evt voor regelmatig. Fwb, date met versa of top. max 45 jaar. Wij dertiger en begin veertig, versa. Voorstellen welkom Ontvangen of verplaatsen in omgeving Boortmeerbeek of middelkerke  
Koppel zoekt 3de 40 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Trioke
Zoeken evt voor regelmatig. Fwb, date met versa of top. max 45 jaar. Wij dertiger en begin veertig, versa. Voorstellen welkom Ontvangen of verplaatsen in omgeving Middelkerke of boortmeerbeek.  
Jack 39 jaar Limburg - HASSELT
Date vandaag
Hey Sexy bottom op zoek naar iemand met volle ballen die zijn warm zaad op/in mij willen spuiten. Ik kan verplaatsen in de directe omgeving. Enkel vandaag tot 14u. Reacties met foto als het kan. Je krijgt er dan ook een van mij. Stats 1m84 83kg gespierd, baardje  
Paul 54 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Wie kan ontvangen voor sexdate : LEES GOED
Kan je vandaag onder de middag ontvangen bij je thuis voor x date, mail dan zeker met stats en foto. Enkel uit de omgeving  
Geil konijn 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een geil kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje die je graag eerst lekker hard pijp en daarna geef je mijn kontje de volle laag. Zin in een geile date, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Bttmboy 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Bttmboy pijper
Geile bttmboy/pijper 36 178 73 zkt geile date met slanke/normaal gebouwde top tot 55j. Wie pijp ik of wie komt mij neuken? Ik kan discreet ontvangen of verplaatsen in de buurt.  

Bttmboy pijper
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10