Zoeken naar vanavond date

Uw zoekactie voor vanavond date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Masseur 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman geeft massage aan dame.
Beste Welke leuke dame, heeft komende maandagochtend tussen 8u30-10u30 tijd om bij mij eens langs te komen. Ik zal jouw heerlijke massage aanbieden, zodat we daarna heerlijk van elkaar kunnen genieten ;). Waarbij u centraal staat en veel mogelijk is. Ik ben jongeman uit OVL, 28j en sportief. De date zal doorgaan in OVL locatie krijg je bij een reactie. Je reageert met leuke foto, jouw stats, woordje uitleg. Daarna zal van mij een reactie komen met foto en de locatie. Voor deze date krijg je vergoedingen van 400 euro. Groetjes hopelijk tot snel.  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo alleen reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden  
gisteren
Erik 48 jaar Antwerpen - Edegem
Pure passie
Gefascineerd en geļnspireerd door de vele uiteenlopende advertenties hier, zet ik hierbij toch ook de eerste stap in mijn zoektocht naar een gelijkgestemde dame. Ik zoek geen seks, ik zoek pure passie, een ontmoeting die ons beiden nog lang bij blijft. Een ontmoeting waar we beiden uiting kunnen geven aan onze diepste verlangens. Geen soft gedoe, maar pure, diepgaande lust. Kun jij een stevigere maar altijd respectvolle aanpak wel waarderen, ken jij binnen het redelijke weinig taboes en sta je open voor een date met een discrete, frisse maar zeer potente man met een hoog libido, dan moet je me zeker reageren. Ik ben een hetero man en zoek dus een date met een vrouw. Als er een koppel zich aangesproken voelt waarbij de man passief aanwezig is, dan sta ik daar ook voor open. Graag enkel serieuze reacties. Enkel beschikbaar op weekdagen (overdag of avond).  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo alleen maar reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden  
Enrico 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geile date gezocht
Ik ben op zoek naar 3 mogelijke scenario's, lees goed en indien je in aanmerking komt mag je me contacteren. Voor elk van de 3 is er een zeer mooie beloning van 1.000€ cash in het handje. Scenario 1 is: een zeer slanke Tot magere dame met echt ros haar, onderaan een getrimd kutje, dat ik van s'avonds tot smorgens 10h bij me kan hebben en gebruiken wanneer ik wil. Scenario 2, een granny, 65+, mager tot licht volslank, behaard kutje heeft voorkeur, dat ik uitbundig kan gebruiken, ook van s'avonds tot smorgens, bij deze kan dat bij me thuis of bij jou. Scenario 3, een geil onderdanig slank bi koppel om hele avond en nacht te gebruiken, kan bij mij of bij jullie doorgaan.Reageren met foto, mag onherkenbaar zijn. Ikzelf ben bijna 60, groot, struis,normaal voorzien, licht getrimd.  
Pascal 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zin!
De titel van dit zoekertje geeft het eigenlijk al aan: ik heb heel veel zin in een date waar de vonken van af vliegen. Ben jij een uitdagende dame die graag geniet maar net zo graag laat genieten, ben je net als ik goed verzorgd en discreet? Dan hoor ik je graag! Ontmoeting op hotel of bij jou. Regio is een indicatie maar ben mobiel.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo. Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Geile meid 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Donderdag daten?
Welke gulle man wilt er donderdag een leuke date met een geile meid? Een leuk voorstel + foto en tot morgen?  
Oldje 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
400 euro voor fris groen blaadje :-)
Een oude man die wel een fris groen blaadje zou willen, het is natuurlijk een groot cliché. Maar waarom ook niet, we leven maar één keer (ik toch). Ik zou dus graag eens daten met een heel jonge meid (18+ uiteraard), die er plezier aan beleeft om een oude man het hoofd op hol te brengen, tijdens een ondeugende maar respectvolle date. Ik ben discreet, makkelijk om mee om te gaan, hoogopgeleid, rustig. Je krijgt er vierhonderd (400) euro voor.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo. Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10