Zoeken naar vandaag weekend

Uw zoekactie voor vandaag weekend leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil meisje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil meisje
Geil meisje, blond met bcup , is op zoek naar een leuke dat voor dit weekend. Kom jij er in ? Pijpdate 75, vlugger met condoom 95, zonder 140. Uurtje 190/240. Je mag me kussen (liefst geen bruine tandjes dan),beffen, ik pijp en zuig je leeg. Alle standjes mogelijk.geen anaal Wees verzorgd ,hygiënisch en discreet. Begin niet met te vragen achter een foto , alvorens zelf 1 te sturen : anders geen reactie schat Bij overleg,kan ik heel misschien ontvangen . Tot straks kanjer  

Geil meisje
22 dagen
Masseur 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Masseur in opleiding enkel dames
Masseur in opleiding zoekt nog dames. Dit voor verbeteren van mijn handelingen. Kan verplaatsen,week & weekend. Vraag juist kleine vergoeding voor verplaatsing & olie. Bij intressen contacteer wanneer & waar. Enkel ernstig kanidaten & dames.  
27 dagen
Mstrb 29 jaar Antwerpen - Geel
Welke dame heeft zin in een spannend avontuurtje? - 200 euro
De titel verklapt al veel, ik zou het weekend graag willen inzetten op een spannende manier. Ik ben zelf een slanke jongeman uit de Kempen. Voor de looks kan ik gerust een foto sturen. Het afspraakje gaat als volgt: we spreken af op cafe, het is een prive café dus er zullen geen ongenodigden zijn, ik zit aan de toog te masturberen terwijl jij als 'verdwaalde' vrouw in een mooie outfit de weg komt vragen, je zag dat mijn auto op de parking staat vandaar dat je even binnenkomt, je blijft kijken en laat zien dat het je het leuk vindt wat je ziet,... Er zal 200 euro klaar liggen op de toog die je mag meenemen, zie ik jou snel verschijnen? Laat maar iets weten! Graag reactie met foto en een uur dat je zou kunnen komen.  
  1   2