Zoeken naar voor 233

Uw zoekactie voor voor 233 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rik 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Gloryhole
Waar is er een gloryhole in Antwerpen stad? Privé en publiek? Of plaatsen voor anonieme contacten? Ik verplaats Antwerpen stad, Antwerpen linkeroever en regio Waasland.  

Gloryhole
Rik 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Gloryhole
Waar is er een gloryhole in Antwerpen stad? Privé en publiek? Of plaatsen voor anonieme contacten? Ik verplaats Antwerpen stad, Antwerpen linkeroever en regio Waasland.  

Gloryhole
stef 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie vandaag lekker zin?
Hé, ik ben 46/1.80/82/16*4/bttm/Gent. Wie mag ik vandaag zijn pik lekker verwennen? Liefst niet te oud. Ik zoek voor overdag.  

Wie vandaag lekker zin?
Ben 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Wat zoek ik een sloppy pijp sletje. Dat lekker geniet dat ze mijne lul naar binnen slurpt en mijn eikel zachtjes zuigt. Het moet niet snel gaan maar zo echt zacht en traag. En jij gaat door en opeens voel ik dat ik een lekkere lading ga spuiten. Ik neem nu je hoofd vast en ik begin stillaan je mondje te neuken en dit sneller tot ik kreunend in je keel spuit en dat je alles netjes slikt of over mijn lul laat lopen. Dit is wat ik zoek. En dan een gesprekje om dit te herhalen of ik neuk je kontje heerlijk. Tot ik dit ook volspuit dat je het daarna voelt lopen uit je geile slettekontje. Of ik neuk je save dit kan ook en als het goed zit. Wil ik wel graag meermaals afspreken. Dus nu is het aan jouw wil jij mijn sloppy sletje zijn. Jij kan mij ontvang in de regio Turnhout centrum of in Antwerpen centrum? Jij bent volledig glad liefst geen baard of snor. Je bent zeer hygiënische. En een foto is geen probleem voor jouw. Liefst eerlijkheid geen fake ik respecteert ieders privé leven.  
Geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Op de koffie...
Is er een verzorgde 65+er die me ontvangt op de koffie?zelf ben ik slank en glad,bij klik voor regelmatig. Hygiené en discretie is geboden en gevraagt,graag info over jezelf en wensen x  
Andrew 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek geile fun met slanke kerel tss 18 - 32 jaar
Hey, ik ben versa 47/183/76/19*5 zoek fun met slanke kerel 18-32 liefst ook versa en redelijk geschapen ! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Veel kan niks moet, gewoon geile fun ! Wie zin ?? Graag reactie mét stats en fotoke is altijd leuk ! greets  

zoek geile fun met slanke kerel tss 18 - 32 jaar
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior in de regio Roeselare (niet verder) die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan en niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Fakers, zeveraars en onnozelaars trap het af.  
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
Loden kamp Waes
Dikkere mannen hebben dikwijls een kleinere paal. Lode is 2m09 !!! Hij grotere paal dan gemiddeld ? Wie heeft ervaring of spreekt uit éigen ervaring ? Ik ben benieuwd  
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot geschapen en actief zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom, goed voorzien met- of zonder ervaring die ontvangt, voorkeur een alleenstaande of weduwnaar, jongeren zich te onthouden.  
Geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
lekker spelen
Is er een nette 65+er met leuk gerief die ook lekker wil spelen?ik ben slank en glad met leuk gerief en kontje,bij klik voor regelmatig graag met foto aub Hygiéne en discretie spreekt voor zich.Wel kunnen ontvangen x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10