Zoeken naar voor 233

Uw zoekactie voor voor 233 leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dzak 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
sexteef
Heeft er iemand een sexteef ter beschikking? Geen gay hé, ik zoek geen MM-sex.  
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot en dik geschapen + besneden zoekt héél rustig een 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt, jongeren zich te onthouden.  
Geert 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Is er een nette 65+er die kan ontvangen?samen genieten van elkaar...bij klik regelmatig.Ik ben slank en goed voorzien hygiéne respect en discretie spreekt voor zich.  
gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
sperma 66 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Elkaar verwennen zondag
Zoek man om elkaar te verwennen en te bevredigen . Masseren , pijpen en elkaars ballen verwennen . Zondag voormiddag voor 11u graag . Hygiéne komt op de eerste plaats en uit de omtrek .  
foecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, zoekt een vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
10 dagen
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Welke frisse 65+ loopt ook graag naakt rond in huis of in zijn afgesloten tuin...samen genieten van elkaars lichaam,wel kunnen ontvangen bij klik voor regelmatig,hygiéne respect en discretie spreekt voor zich  
10 dagen
René 50 jaar Limburg - Maaseik
namiddag pijpdate
Iemand zin om namiddag discreet gepijpt te worden? Voorwaarden: discreet en proper zijn. Jij mag gerust passief blijven. Interesse, mail me jouw stats en liefst een foto. Deze reacties krijgen sowieso voorrang. Ik kijk mijn mail na omstreeks 15u.  
10 dagen
vriend en date 66 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
vriend en date
zestiger zoekt dertiger of veertiger voor vriendschap en méér, ik kan niet ontvangen, omg Kortrijk Menen Roeselare... graag voor regelmatig en vast iemand  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10