Zoeken naar voor 233

Uw zoekactie voor voor 233 leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Olivier 44 jaar Limburg - Bilzen
Privé sauna
Hey hey, single man van 44j uit Bilzen, bijna 3j single, sportief, slank 1m82,72kg. Heb sinds een tijdje weer zin om een privé sauna te bezoeken, maar alleen is dat maar niets. Vandaar dat ik hier eens kijk of er een koppel zo openminded is en die ook wel eens zin hebben om een namiddag of avond een beetje te ontspannen. Dit alles zonder verdere verwachtingen, gewoon genieten in leuk gezelschap. Dus mocht dit wat voor jullie zijn, laat dan snel wat van jullie horen. Kunnen we uitzoeken of het voldoende klikt voordat we ook effectief af te spreken.  
Adame 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Gezocht leuk koppel voor laat avond outdoor privé parking
Hey ik ben leuk verzorgd jongeman 30j, Ik ben 1,78m 68kg bruine haar en ogen. Ik zoek leuk koppel voor leuk date in camionette, lekker de vrouw verleiden en lekker verwennen onder Zijn ogen of geil blowjob bi koppels ook welkom. Ik heb ervaring met koppels outdoor en sauna. Ik heb besneden dik penis einde van de week laat ik hem graag los en spuiten kan paar keer nood is hoog. Welke koppel heeft zin ? Andere scenario mag zeker. Stuur jij jouw vrouw op mij af en voeg je toe of kijk je ? Jong of rijpe koppel geen.probleem Arabische of turks koppel mag ook alles met respect puur genot en fun. Welke koppel heeft zin ? Email of WhatsApp mij aub xxx  

Gezocht leuk koppel voor laat avond outdoor privé parking
Zachte genieter 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ervaren man zoekt muze... voor...
Eerlijke zachte genieter zoekt één aangename openminded dame of een stelletje waarvan zij het petite-type is... kleine borstjes max een C-tje ... en een lekker poepeke...mensen met zin en verlangen om respectvol te genieten .. huidcontact, elkaar voelen... strelen... knuffelen... massage... zoenen... likken ...gewoon genieten van zachte erotiek en zien waar we uitkomen.. JIJ bepaalt de grenzen, niets moet maar veel kan als alles goed zit... intens samenzijn bij voorkeur overdag ... en bij ieders tevredenheid, ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde verzorgde vijftiger, intiem geschoren, respectvol en vrouwvriendelijk bij klik mag dit ook evolueren naar een FWB of LAT-vorm.... Regio kust of... ik kan steeds verplaatsen soms ontvangen... maak jouw/jullie wensen over en binnenkort hebben we een zalige date waarbij zacht genieten het doel is  
Alex 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt koppel
Sportieve, biseksuele (geen must) man (31) zoekt een open-minded koppel om bij een klik, leuke trio's mee te beleven. Ik ben 1m97, 88, 18cm. Reeds enige ervaring maar enorm verlangend om verder te (s)experimenteren. Ik sta alvast voor veel open. Indien interesse, reageer gerust. Liefst met meer dan één zin :). Ik kan gerust nog meer foto's doorsturen. Hopelijk tot snel.  

Man zoekt koppel
Zjef 70 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
woef
Ik 70-er, vrijgezel, zoek M/V/koppel met woef. Is niet voor MM-sex hé.  
patience 57 jaar West-Vlaanderen - Lissewege
gezocht : vrouw die wil genieten en ontspannen
Ben jij die leuke dame die ook op zoek naar gewoon genieten zonder direct ’all the way’ te willen? Niet per se op zoek naar penetratie maar gewoon genieten van een glas en babbel en vooral een luisterend oor? Hoger opgeleide, goed gemanierde gentleman ontvangt overdag op donderdag of vrijdag één aangename dame voor zo'n fijne babbel en als jij dat wil ook een zachte ontspannende massage met warme olie. Deze ervaren masseur respecteert jouw wensen en doet jou zalig wegdromen terwijl je heerlijk kan genieten van knedende handen die de stress uit je schouders en rug weg masseren... Er hoeft niks te gebeuren, alleen genieten van een zachte massage en wie weet is dat het begin van een fijne vriendschap met een +. PS er is ook een sauna aanwezig..  
Jan 56 jaar Antwerpen - Laakdal
Sex met vrouw terwijl man kijkt
langs deze weg kijk ik uit naar een vrouw , die zich graag laat verwennen terwijl haar man toekijkt. Je bent ouder dan 45 jaar tot 70 jaar, je bent wat voller , hebt zeer natuurlijk lichaam ,bent zeer actief in bed en open minded. Een massage met spetterend einde kan je heel veel deugd doen. Man kijkt of is in de buurt en komt gluren. Spreekt dit je aan , reageer dan . Liefst regio Kempen of aangrenzend en zonder financiele bedoelingen .Ik zoek maar één koppel , spreek niet af met meerdere koppels. Bij interesse reageer dan en we maken verder kennis. Reacties met (onherkenbare) foto krijgen altijd antwoord. Zijn jullie zo een koppel?  
Mr B 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Lees de advertentie goed
Ik zoek een koppel waar de man graag toekijkt en dit graag filmt hoe ik zijn vrouw/vriendin verwen ik kus eerst zachtjes haar nek ondertussen trek ik lichtjes aan haar tepels.waarna ik zachtjes aan haar tepels zuig en zo verder naar onder om haar uiterlijk lekker te beffen ze mag mij ook heerlijk pijpen. Waarna ik haar zachtjes zal neuken in al haar gaatjes. Liefst zijn jullie geen faker's of praters. Maar ik stel het op prijs dat jullie doeners zijn. Ik heb al bevriend geweest met een stel. Waar hij graag toekijkt. En jammer is dit ten einde gekomen vermits hij privé problemen had. Wat doet er niet toe. Maar het was elk weekend stevige sex. Waar hij van genoot hoe zij telkens klaarkomt. Wie ben ik een jonge 50ger gespierd lichaam lichaamsbeharing intiem geschoren lekkere penis niet besneden zeer hygiënisch en heel discreet. Hebben jullie hier zin in trek jullie stoute schoenen aan en laat het me weten in mail.  
Alex 44 jaar Antwerpen - Schilde 0494589498
Knappe man op zoek naar knappe dame of knap koppel.
Hey, ik ben Alex, 44, knap, hoger opgeleid, niveau, zeer potent, 1m79, 74kg, slank, sportief, zeer hygiënisch en groot geschapen(20cm op 7cm). Bij deze zoek ik een knappe dame of koppel voor een geil avontuurtje of vaste fwb. Ik heb enige ervaring in trio's, dominant, zacht, bull, cuckold...Bij interesse neem dan zeker contact op. Geen fakers, geen privénummers, geen fotojagers, direct een concrete afspraak, enkel serieuze reacties!  

Knappe man op zoek naar knappe dame of knap koppel.
10 dagen
Jeroen 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
(jonge)man voor ouder koppel
Als 35-jarige man ben ik op zoek naar een (veel) ouder koppel. Ik heb al lang een zwak voor oudere dames, zonder daar ooit iets mee gedaan te hebben. Maar de laatste tijd begin ik me ook vaker een beetje onderdanig te voelen. Daarom ben ik nu op zoek naar een ouder koppel waarvan één van de twee dominant is en die mij samen met de ander wil keuren en opdrachtjes wil laten uitvoeren. Ik heb hier nog geen ervaring in maar zou veel willen ontdekken. Ik ben vooral op zoek naar een spel van lust en niet zozeer naar pijn. Bi ervaring heb ik niet maar ik sta hier wel voor open als jullie dit willen. Ik denk dat ik vrij ruimdenkend ben, buiten de gekende extremen, zolang alles maar hygiënisch, discreet en safe gebeurd. Hebben jullie nog ideeën of fantasieën dan kunnen we elkaar daar misschien ook nog wel in vinden. Ik ben niet op zoek naar fotomodellen, gewoon naar een ruimdenkend aangenaam ouder stel die een leuke, spannende ervaring willen beleven.  
  1   2   3   4   5   6