Zoeken naar voor veel open

Uw zoekactie voor voor veel open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonge gast 20 jaar Limburg - Genk
Zoekt iemand waar ik morgen middag kan langs komen
Heyy ik ben een jonge gast van 20 jaar en ben morgen in Genk rond 1/2 uur zou graag bij iemand langs komen voor een leuke date. Ik sta voor veel open en tis al even geleden voor mij. Stuur me gerust een berichtje als je morgen kan vandaag kan ik maar tot 6 xx Vermeld even je leeftijd enzo  
voor jong/slank 48 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
gay koppel voor jong en slank +20j
wee toffe veertigers met open relatie zoeken jonge slanke versa /bottom/top/sletje of slaafje.van 18j tot 35j voor regelmatig sex fun.wij full top blond/slank/onbehaard/1.83 gr/75kg/21x6 cm en versa blond/slank/onbehaard/1.80gr/70kg/20x6 cm.wij kunnen ontvangen /overnachten is mogelijk.je kan ons bereiken via mail met leeftijd en foto/of via gsm met berichtje met foto (ook whats app ) bellen met privé nr word niet beantwoord.eerst bericht,dan pas bellen  

gay koppel voor jong en slank +20j
Danny 65 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior voor soft
Zoek 'n ook oudere man die 'n date of vaste softseksvriend zoekt. Je bent niet besneden, niet intiem kaal en ... dik geschapen is pluspunt. Zelf heb ik heterorelatie maar m'n bi-kantje dat enkel wat trekervaring heeft(lang geleden) is nieuwsgierig naar wat meer spanning. Elkaar wat betasten, strelen en genieten van je velletje over de eikel heen en weer te schuiven en af te trekken en klaar te komen. Bij 'n echte klik en wedersz begrip en behoeften sta ik zéker open om een fantasie van me waar te maken ... elkaar afzuigen tot het einde en wie weet, klaarkomen in mondje en zaad op tongetje laten zien en uit mond laten vloeien. Openheid en eerlijkh zijn belangrijk alsook respect dus verlang ik ook je status(relatie, ervaringen mannen, verlangens enz). Geen blablabla. Wel de echte intentie om samen te genieten van lekkere seks. Graag regelm dan uiteraard. Hoop op gemotiveerde reactie van oudere man (60+, 70-plusser).  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
wie zin heeft is welkom ,pijpen slikken ,meer is mogelijk ,ben bi-bottem ,kan vrij ontvangen, ,meerdere mag ,sta voor alles open ,weinig taboe ,58-172-70-16-glad ,reactie met stats en foto is antwoord ,foto retour Hygiene en Discretie geboden  
Voor rijper 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mooie knalharde paal gezocht om.af te pijpen.
Hoi,ik ben een 42 jarige single op zoek naar 50'ers of 60'ers die er van houden lang en diep oraal verwend te worden.Dit kan zeer discreet bij me thuis.Ook voor outdoor sta ik open.Eventueel interesse in Libelle Kortrijk , om er te genieten.Iemand die me daar wegwijs kan maken?Ontvangen en verplaatsen is geen probleem.Wel hygiëne en discretie (gevraagd en geboden).Ik ben vrij vanaf 16 uur vandaag,of begeef ik me eens naar de Libelle Kortrijk (sexbos),als iemand ook naar daar kan gaan om te genieten.Foto van penis is meerwaarde,maar geen verplichting.Voor na 16 uur.  

Mooie knalharde paal gezocht om.af te pijpen.
John 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Buddy gezocht
Hallo.Ik ben een mannelijke gast1.83 95kg gespierd br.haar bl.ogen 18cm. licht behaard geschoren/getrimt. Al ruime tijd zoek ik een vriend waar ik samen op het gemak kan afspreken thuis,stapje zetten jointje roken,of gewoon van elkaar genieten. Ik ben gescheiden met kids. Ik kan regelmatig ontvangen ik heb niet zo veel ervaring met mannen ik ben eerder Bot ingesteld maar sta open om verder te ontdekken. Ik hou van pijpen,rukken,pikken tegen elkaar vrijven, rimmen... Kussen en knuffelen doe ik liever met een vrouw. Dirty fetisj en pijn is niets voor mij! Ben jij uit de buurt niet zwaarlijvig bi/bicurious niet veel ouder dan mezelf is discretie en hygiëne een prioriteit. Stuur dan gerust met een foto van jou speelgoed(voorang). En hopelijk horen we elkaar snel!  

Buddy gezocht
Voyeur 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Ben op de baan omgeving Zele-Buggenhout-Lebbeke
Bij wie mag ik uit de kleren? Ik laat me graag naakt bekijken en betasten. Sta voor veel open. Heb je speciale wensen, veel is bespreekbaar.  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Komt wel 30 jaar Limburg - Hoeselt
Iets geils tijdens de verbouwingen.
Hallo, komende zaterdag ben ik weer bezig in een verbouwing te hoeselt. Nu ben ik opzoek naar iets geils tussen de werken door. (Dit kan met cd, traf,tv,man,...) Ik sta voor vrijwel alles open. Dus waar heb jij zin in? Ik ontvang op de werf. Winddicht maar op een tuinslang na is er geen stroment water. Dus afhankelijk van de werken kan ik wel in het zweet staan of vuil zijn als je aankomt. Beschrijf zeker even hoe je de date ziet verlopen. Sta ook open voor een soort rollenspel: jij komt bv. Een offerte maken voor werken maar de prijs slaat tegen maar de prijs kan omlaag mits.... het is maar een idee. Het mag ook zeker zonder rollenspel zijn. Laat maar iets weten. Groetjes x (ohja vermeld even je leeftijd aub.)  
Gio 44 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Vanavond of morgenavond iemand zin langs te komen?
Vanavond en morgenavond kan ik ontvangen. Ik ben mollig behaard, klein geschapen. Wel botergeil. Sta open voor alles. Liefst niet ouder als 50. En reageren met duidelijk wat je wilt. En liefst foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10