Zoeken naar wat zou jij

Uw zoekactie voor wat zou jij leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Dave 57 jaar Antwerpen - Lille
Welke vrouw durft
Is hier misschien een vrouw (18+) die het lekker zou vinden mij eens te komen masturberen . Geen intiem indien je hier zelf niet voor openstaat . Gewoon van elkaar genieten . Ik kan zonder probleem ontvangen . Geen profs aub maar iemand die het doet voor de kick en er een vergoeding bovenop wil . Discretie en hygiene gevraagd en geboden  
20 dagen
Pieter 51 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Geile amateurdame gezocht!! (geen koppels)
Ik zoek amateurdame pijpt heel graag en mij lekker leegzuigt, tuurlijk gun ik u een likbeurt als je graag hebt. Zou graag iemand te vinden om mij een 2 tal keer per maand discreet mee aftespreken. Pieter x  
Robson 36 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Rave meisje/dame gezocht ....
Wie heeft zin in een feestje vanavond? Het is binnenkort mijn verjaardag en zou deze op een speciale manier willen vieren... Zelf ben ik een sportieve,verzorgde man. Wil je meer weten, mail me dan effe . Xx  

Rave meisje/dame gezocht ....
21 dagen
Jan 61 jaar Noord-Brabant - Bladel
Vaste gezelschaps vriendin
Soms wat eenzame alleenstaande man van 61,zou graag een vaste gezelschapsvriendin willen ontmoeten. Trefwoorden, hapje,drankje ,gezellige dingen doen.en bij juiste klik de liefde bedrijven. Ben spontaan,eerlijk en oprecht. Jij zachtaardige lieve vrouw. Leeftijd 50 tot 70. Kan ontvangen Berichtje met foto zou fijn zijn. Grtjes Jan.  
21 dagen
Anal lover 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoekt een leuke meid met een anaal fantasie
Hi! Als echte anaal liefhebber ben ik op zoek naar een leuke meid die graag haar eerste stapjes in anale seks zou willen ervaren. Ik ben een lieve slanke en sportieve man van 37. Je hebt er al over gefantaseerd maar het is er nog nooit echt goed van gekomen. Ik begeleid je, op jouw tempo, naar een nieuwe intense ervaring die je nog niet eerder hebt beleefd... Ik heb er een leuke vergoeding voor over.  
22 dagen
Josse 59 jaar Antwerpen - Berchem
Heerlijke date
Het zou mooi zijn hier je te vinden. Vrouw 40 plus voor fijne sexdate. Man 59 jaar levensgenieter wil met je afspreken. Mag vrouw van een koppel zijn. Graag een vlot antwoord en die krijgt U ook. Xx  
23 dagen
Festivalgirl 30 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Tickets tml gezicht tegen een date
Hi, Een aparte advertentie. Maar wie niet waagt niet wint. ;) Duuss, iemand van de heren hier die aan een ticket voor tml eerste weekend met voorkeur kan geraken? Een dagticket zou al super tof zijn.. In ruil een leuke date samen na mijn fantastische ervaring op het festival? ;)  
23 dagen
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Eerste trio ervaring
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
23 dagen
Pieter 29 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Fantasieën uitvoeren
Nu ik bijna 40 ben zou ik graag enkele fantasieën uitvoeren. Welke vrouw zou me daar mee willen helpen tegen vergoeding? Ik zoek iemand die open staat voor nieuwe dingen, die tegen een stootje kan en zelf ook graag experimenteert. Als je interesse hebt stuur mij een mailtje zodat we dit verder kunnen bespreken..  
24 dagen
Business 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra vankantiebudget voor jonge geile vrouw... tot 500 euro
Is er een jonge geile studente, jonge alleenstaande moeder of jonge vrouw (van koppel) die van een spannende date houdt in ruil voor een extra budget nu de zomer voor de deur staat? Heb je een (studenten)job in een supermarkt, winkel, hamburgerrestaurant, snackbar,... en wil je loon wat vergroten? Als je nu al 15 euro per uur zou verdienen kan je dat verdienen in 3 minuten of tot 500 euro per date. Bij voorkeur ben je maximum 25-30 jaar, hou je van spanning en ben je ruimdenkend op het gebied van sex. Laat me weten wie je bent en wat ik in ruil voor een dergelijke vergoeding mag verwachten en ik stuur je mijn voorstel door. Een koppel waarvan zij aan bovenstaande voldoet mag ook zeker reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7