Zoeken naar week

Uw zoekactie voor week leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Dirk 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Doktersonderzoek voor vrouwen of stellen
Deze week nog doktersonderzoeken als huisbezoek voor vrouwen of stellen mogelijk! Hebben jullie al lang het verlangen door de dokter onderzocht te worden, waarbij de dokter net iets verder gaat dan anders? Laat dan even weten, met een voorstelling, foto, jullie wensen/fantasieen en beschikbaarheden. Onderzoek als rode draad, maar er is geen vast scenario, ik speel zo goed mogelijk in op jullie wensen, dus een gesprekje vooraf via mail, chat of in real is wel handig. Beide partners kunnen samen onderzocht worden of apart en jullie beslissen zelf hoe ver jullie willen gaan. Ook voor single vrouwen mogelijk. Max. 35 jaar oud. Overal in Belgie als huisbezoek, voor mensen die een beetje extra spice willen, is ook een BDSM-variante in een uitgeruste BDSM-kamer mogelijk.  
30 dagen
joeri 51 jaar Limburg - Diepenbeek
zijn jullie dat leuk koppel dat ik ontmoet heb op de parking e 313 in Tongeren
hallo, vorige week heb ik een leuk ruimdenkend koppel ontmoet op de parking van de e 313 in Tongeren, jullie leeftijd was boven de 65jaar. als jullie dit lezen kunnen we nog eens afspreken, of zijn er nog koppels die het leuk vinden om op de parking zonder slipje elkaar op geilen, alle leeftijden welkom, laat maar horen , afspreken kan ook op een andere parking of plaats  
30 dagen
Dirk 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Doktersonderzoek voor vrouwen of stellen
Omdat er zoveel vraag naar is: deze week nog doktersonderzoeken als huisbezoek voor vrouwen of stellen mogelijk! Hebben jullie al lang het verlangen door de dokter onderzocht te worden, waarbij de dokter net iets verder gaat dan anders? Laat dan even weten, met een voorstelling, foto, jullie wensen/fantasieen en beschikbaarheden. Onderzoek als rode draad, maar er is geen vast scenario, ik speel zo goed mogelijk in op jullie wensen, dus een gesprekje vooraf via mail, chat of in real is wel handig. Beide partners kunnen samen onderzocht worden of apart en jullie beslissen zelf hoe ver jullie willen gaan. Ook voor single vrouwen mogelijk. Max. 35 jaar oud. Overal in Belgie als huisbezoek, voor mensen die een beetje extra spice willen, is ook een BDSM-variante in een uitgeruste BDSM-kamer mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9