Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dan 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Niet voor de gevoelige zielen.
Ik weet dat er vrouwen zijn met een verkrachtingsfantasie. Dit is niet iets voor iedereen. Maar voor degene die het wel ziet zitten stuur me een foto door en wie weet gaat de bel deze nacht. Wanneer je de deur opent grijp ik je vast en bind ik je vast zodat ik de rest van de nacht gebruik van je kan maken.  
Werner 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Iemand zin vanavond?
Ik heb vandaag zin om mijn kinky kant de vrije loop te laten. Ik zoek een onderdanige dame die me graag in huis haalt. Iemand die het geil vindt dat een man zijn gang gaat met haar terwijl ze vast gebonden is. Ik hou ervan vrouwen hevig klaar te vingeren vooraleer ik zelf alle gaatjes ruw gebruik. Je bij de keel grijpen, in je gezicht slaan, hand over je mond, bij je haar getrokken worden,... Bij jij zo'n onderdanige vrouw stuur me dan een antwoord met een foto en wie weet zien we mekaar snel.  

Iemand zin vanavond?
gisteren
Elias 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
gisteren
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Neukmaatje
Hitsig trek je mijn broek naar beneden. Hapt de halfstijve lul op om hem naar volle glorie te zuigen. Ik duw je op je rug en bevrijd je kale foef. Gulzig slobber en vinger je natte poes. Als je ogen wegdraaien en je spleet klopt weet ik dat je komt. “Ga liggen” zeg je. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Eerst neuk je me beheerst, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Al snel maak je er een wilde rit van. Ondertussen zuig ik ritmisch op je tieten. Zuchtend kom je. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je natte kut de lucht in. Ik zet me achter je en duw me in je gladde preut. Zelf begin je te stoten. Ik neem je dijen, vinger zacht je aars. Zuchtend poepen we, genieten we. Tot je schokkend me melkt, ritmisch spuit ik straal na straal. Passioneel als we samenzijn, discreet daarbuiten.  
gisteren
Roel 59 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Vernederen
Hallo, Ik ben op zoek naar een leuke, heel ruimdenkende dame, die er plezier in beleeft om een man te vernederen. Dat mag een gehuwde dame zijn. Zelf ben ik ook gehuwd. Bij de juiste persoon kan ik eventueel zelfs ontvangen, maar laten we eerst eens gewoon kennis maken en zien of we beiden ons ding hierin kunnen vinden wat betreft hoe, wat, hoever, etc.... Hoe ik eruit zie ? 't Ja, ik ben 59, dus sowieso wat kilootjes en rimpels teveel. Maar ik vind het nog best ok als ik in de spiegel kijk. Maar ook hierover kan een oordeel gemaakt worden bij een eerste kennismaking. Ik hou wel van mensen met humor (echte humor, geen platvloerse). Heb je interesse, twijfel dan niet om een berichtje te sturen. Ik ga me sowieso niet in een blind avontuur storten en wil sowieso eerst op een normale manier kennis maken. En wie weet wordt het daarna niet normaal, maar wel leuk. Hopelijk tot binnenkort.  
Vincent 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
gisteren
Beach boy 56 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Alleen aan zee?
Je bent een vrouw alleen aan zee is , je verveelt en af en toe wat geil bent ,graag eens verwenbeurt wil, een paar uurtjes genieten . Liefst ben je een beetje voller, hier en daar en rolletje wat je extra sexy maakt. Liefst regio Nieuwpoort omdat ik in deze regio ook verblijf. Ik kan me verplaatsen met auto of tram . Dus voor enkele uurtje plezier, meerdere keren deze week of er na. Reageer op deze advertentie en we maken kennis. Wie weet gaan we elkaar ontmoeten en wordt de verveling wel leuk ..  
gisteren
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
G.. 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stijlvolle man op zoek
Het glas vult zich, een zacht bruisend geluid gevolgd door de doffe klank van de glazen fles op het stenen tafeltje. “Blij je te zien, je ziet er geweldig uit”, vertrouw ik je toe met een warme stem, terwijl ik je een glas aanreik en je diep in de ogen kijk. Voor je staat een stijlvolle man, donkere ondeugende ogen, sportief, intelligent, goede job. Iemand die net als jij af en toe tijd wil vrijmaken om zalig te genieten. Discreet, weg van deze wereld. Jij, een passionele dame, partner in crime, iemand waarmee het klikt... Iemand... die zoals ik het leven nog even net wat pittiger wil kruiden... iemand die wil genieten van ongeremde passie... van verlangen... ja... vuur! En vuur... hmmmm... ik glimlach ondeugend, proef even van de schuimwijn en kus je daarna passioneel zacht op de lippen. Genietend van elke seconde... Hmmmm... een dagdroom? Of het heerlijke begin van een afspraakje met jou? Wie weet... ;-)  

Stijlvolle man op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10