Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ventje 43 jaar Limburg - Tessenderlo
Summer of 69
Ik ben een gebonden man van 43 uit Tessenderlo, heb een verzorgd uiterlijk en denk wel dat ik er mag zijn ;) Ik weet niet of dit de juiste site is maar het is het proberen waard. Ik ben opzoek naar een leuke gebonden vrouw die ook de passie en spanning mist in haar relatie,iemand met wie ik samen kan ontsnappen uit de realiteit.Gewoon even de tijd voor onszelf nemen en weg van alles en iedereen. Het kan dan ook een lange of is een korte date worden, alles moet kunnen. Zoek wel iemand die ik volledig kan vertrouwen met wederzijds respect voor elkaar en elkaars relatie dit is echt wel belangrijk. Spreekt dit jou aan en heb je zin om een heerlijke tijd samen te beleven dan mag je me altijd een berichtje achterlaten en wie weet beleven we wel onze eigen 'Summer of 69' :)  
gisteren
Piet 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt een geile oma
Ik wil daten met een geile oma. Iemand die weet wat ze wil en zin heeft in een sexy avontuur. Ik kan ontvangen en verplaatsten.  
Max 24 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Eerste keer 27/07
Ik ben op zoek naar iemand die mij kan begeleiden bij mijn anale ontmaagding. Liefst iemand versa en ervaren zodat je weet wat het is. Het mag een man een vrouw of transgender etc zijn. Ik kan niet ontvangen en heb totaal geen ervaring. Believe een foto te sturen en de afmetingen van je penis of dildo. Penissen hebben een plus.  

Eerste keer 27/07
Peter 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw maakt mijn fantasie waar
Ik weet het. Heb een rare fantasie. Maar ik geef de moed niet op. Ik zoek al een tijdje. En ondanks alle fakers. En zelfs dreigementen probeer ik het opnieuw. Tijdje geleden. Onder invloed van een drankje speelden mijn schoonmoeder en ik een spel truth or dare en. Werden er foto’s gemaakt dat ik haar lingerie aanhad. Erna hebben we er nooit meer over gesproken omdat we het toch apart vonden we dat gedaan hebben. Maar ik blijf er aan denken en het wind me steeds op. Welke vrouw zou je eens haar lingerie aan willen doen en me dan gebruiken als haar sletje. Ook voor mij soms niet te bevatten ik dat wil want ben een hetero man. Maar wil het eens meemaken. Dus wie gebruikt me voor haar genot. Ik ben jou slet in jou gedragen lingerie. Wil zelfs met een strapon genomen worden. Veel is bespreekbaar. Bij klik eventueel regelmatig. Wel discreet want wil niet dat iemand dit weet. Welke vrouw maakt deze fantasie waar.en is serieus en real afstand speelt geen rol  

Welke vrouw maakt mijn fantasie waar
Mario 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt er graag eens een gangbang mee maken. Iets dat je al lang wilde maar nooit durfde. Ik begrijp waarom. Want je bent niet altyd veilig. Maar wat vind je van het idee. Ik regel een locatie. Ik regel mannen. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Ik doe niet mee. Kijk of iedereen zich gedraagt. Zodat je weet je veilig bent en je probleemloos ervan kunt genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Ik zoek een vrouw tussen de 20 en 40 j. Wie is serieus. Na een eerste kennismaking ergens met een drankje om fake uit te sluiten. Zet ik een adv. En dan zoeken we samen de mannen uit die reageerden. En voor degene die dit willen doen zonder medeweten van hun man. Je geheim is veilig want ik ben ook geen single. En thuis weten ze dit niet. Dus getrouwd of single mag reageren. Commerciële dames zich onthouden aub. Wie is real en serieus. Afstand speelt geen rol. En bij klik kunnen we samen veel meer ondernemen als je wilt. Dus al je wensen worden waargem  
Frederik 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Behaard
Welke dame heeft nog een mooi behaard poesje? Uiterlijk en leeftijd verder onbelangrijk, maar je mooie harige poesje lekker laten verwennen wel (strelen, oraal, vrijen,... jij bepaald wat wel en niet) Ik ben een verzorgde en opgevoede jonge man van 37, sportief gebouwd en mannelijk. Ik weet hoe ik een dame dien te behandelen en respecteer wensen en "nee". Misschien tot snel? ;-)  
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Neukmaatje
Hitsig trek je mijn broek naar beneden. Hapt de halfstijve lul op om hem naar volle glorie te zuigen. Ik duw je op je rug en bevrijd je kale foef. Gulzig slobber en vinger je natte poes. Als je ogen wegdraaien en je spleet klopt weet ik dat je komt. “Ga liggen” zeg je. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Eerst neuk je me beheerst, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Al snel maak je er een wilde rit van. Ondertussen zuig ik ritmisch op je tieten. Zuchtend kom je. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je natte kut de lucht in. Ik zet me achter je en duw me in je gladde preut. Zelf begin je te stoten. Ik neem je dijen, vinger zacht je aars. Zuchtend poepen we, genieten we. Tot je schokkend me melkt, ritmisch spuit ik straal na straal. Passioneel als we samenzijn, discreet daarbuiten.  
Lieverdje 30 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Oma gezocht
Ik zoek een leuke dame vanaf 50j die graag nog eens wil genieten van jong vlees. Ik ben lief, discreet, respectvol en zeer geil. U kan ontvangen omgeving Oostende, Knokke, Brugge of Gent (stad). Afspraken gaan door overdag. Zend een reactie en wie weet zit ik binnenkort bij jou onder de lakens.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Af en toe nood aan wat lekkere ontspanning?
Hey Dames, meisjes, bent u op zoek naar de ideale verwenner voor wanneer u het wil? Iemand die zich in alle bochten wringt om u het orale genot te geven? Zoekt u iemand als u hem een berichtje stuurt die er alles aan doet snel ter plaatse te zijn om u te bevredigen.  Spreekt u dit alles aan, maar u kan niet ontvangen? Geen probleem, ik weet mss wel een plaatsje.  Ik ben zelf een slanke, sportieve man die houdt van een meisje/dame het orale plezier/genot te geven waar zij naar verlangt... enkel uw genot staat in de kijker.  Bij interesse stuur gerust een berichtje, graag vergezeld met een fotoke of beschrijving van uzelf.  Wie weet geef ik binnenkort de pleziertjes die u nodig heeft .  Kus  
Beach boy 56 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Alleen aan zee?
Als je alleen aan zee bent , je verveelt en af en toe wat geil bent ,graag eens verwenbeurt wil, een paar uurtjes genieten . Liefst ben je een beetje voller, hier en daar en rolletje wat je extra sexy maakt. Liefst regio Nieuwpoort omdat ik in deze regio ook verblijf. Ik kan me verplaatsen met auto of tram . Dus voor enkele uurtje plezier, meerdere keren deze week of er na. Reageer op deze advertentie en we maken kennis. Wie weet gaan we elkaar ontmoeten en wordt de verveling wel leuk ..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10