Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi vanammidag en avond ben ik vrij welke toffe niet rookster doet me een leuk voorstel. Ik heb u nodig ik kan zowel onderdanig en dominant zijn zoals jij wenst , ook zacht of net iets harder kan ook. Ikzelf goede ervaren man. Durf reageren en wie weet heb je goede seks na eerst een gesprek samen.  
Sportief28 28 jaar Antwerpen - Geel
Sportieve jonge man zoekt oudere dame
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  

Sportieve jonge man zoekt oudere dame
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek passie!
Ik ben Jean, een ambitieuze man met een goed gevoel voor humor. Ik heb een drukke job, maar in mijn vrije tijd probeer ik een maximum te genieten. Ik ben getrouwd, maar de passie is verdwenen. Mijn vrouw heeft helemaal geen zin meer in sex. Ik zoek een passionele vrouw voor leuke momenten zonder verplichtingen. Ik weet het, een naald in een hooiberg, maar wie weet? Hopelijk tot gauw.  
Sportieve hetero 50 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Leuke dates
Misschien speld in de hooiberg zoeken, maar wie weet lees je deze oproep wel. Ben je singel vrouw (geen vreemdpoepers) die geniet van de vrij status maar toch af en toe die genegenheid mist. Ik sportieve (fietser) singel hetero van 50j, 1m78 78kg geen baard/snor/tattoos/piercings zoekt leuk contact met sportieve singel vrouw. Van casual tot iets stouter, speelse dates met respect. Liefst regio vl brabant met oost vlaanderen.  
Beach Boy 56 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Alleen aan zee?
Als je alleen aan zee bent , je verveelt en af en toe wat geil bent ,graag eens verwenbeurt wil, een paar uurtjes genieten . Liefst ben je een beetje voller, hier en daar en rolletje wat je extra sexy maakt. Liefst regio Nieuwpoort omdat ik in deze regio ook verblijf. Ik kan me verplaatsen met auto of tram . Dus voor enkele uurtje plezier, meerdere keren deze week of er na. Reageer op deze advertentie en we maken kennis. Wie weet gaan we elkaar ontmoeten en wordt de verveling wel leuk ..  
Vincent 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
Filip 41 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
M zoekt V te Merelbeke
Hallo ik 41j uit Merelbeke zoek lieve knappe dame die vanavond langs wil komen. Glaasje wijn leuke babbel en wie weet? Hopelijk tot later.  
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Neukmaatje
Hitsig trek je mijn broek naar beneden. Hapt de halfstijve lul op om hem naar volle glorie te zuigen. Ik duw je op je rug en bevrijd je kale foef. Gulzig slobber en vinger je natte poes. Als je ogen wegdraaien en je spleet klopt weet ik dat je komt. “Ga liggen” zeg je. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Eerst neuk je me beheerst, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Al snel maak je er een wilde rit van. Ondertussen zuig ik ritmisch op je tieten. Zuchtend kom je. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je natte kut de lucht in. Ik zet me achter je en duw me in je gladde preut. Zelf begin je te stoten. Ik neem je dijen, vinger zacht je aars. Zuchtend poepen we, genieten we. Tot je schokkend me melkt, ritmisch spuit ik straal na straal. Passioneel als we samenzijn, discreet daarbuiten.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
James 42 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Leuke discrete fwb
Dag leuke vrouwen, Ik ben een gezonde sportieve (getrouwde) man van 42 jaar, 1m94 groot en zoek langs deze weg een lieve, ondeugende vrouw die net als ik wat extra spanning wil en af en toe wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil, iets te vertellen heeft en vooral graag verwend wordt in bed. Humor, discretie, hygiene zijn ook zeker gevraagd en geboden. Een date in een leuk hotelletje, prive sauna kan allemaal. Ik heb niet echt een type, zolang er maar een goeie klik is tussen ons. Ik kan me overal verplaatsen zolang het geen uur rijden is. Foto kan uiteraard op aanvraag, maar ik ontmoet veel liever in het echt ;) Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10