Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Verlangen 50 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
Jongere man 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Zoekt oudere vrouw
Ik ben een grote, slanke man van 45 en ik val op oudere vrouwen. Ik zoek een 60+ dame om regelmatig heerlijke avonden mee te beleven. Een hapje en een drankje, een goed gesprek, en alles wat daaruit kan volgen. Niet geïnteresseerd in oppervlakkige ontmoetingen.  
gisteren
Jongere man 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Zoekt oudere vrouw
Ik ben een grote, slanke man van 45 en ik val op oudere vrouwen. Ik zoek een 60+ dame om regelmatig heerlijke avonden mee te beleven. Een hapje en een drankje, een goed gesprek, en alles wat daaruit kan volgen. Niet geïnteresseerd in oppervlakkige ontmoetingen.  
gisteren
Geil beertje 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leuke oma gezocht
Hallo dames, Ik val op oudere dames en ben bij deze Op zoek naar een dame 55+ om haar lekker te verwennen. Zelf ben ik een 44jarige verzorgde man uit de regio Kortrijk. Groot en slank gebouwd 1m83 80kg weinig lichaamsbeharing en intiem geschoren. Uiteraard ben ik uiterst discreet en hygiënisch. Ik kan thuis ontvangen in de regio Kortrijk. Welke dame heeft interesse? Stuur me dan gerust een mailtje terug dat ik zeker met foto zal beantwoorden. Grt.  
Gustavson 67 jaar Vlaams-Brabant - Bierbeek
Alleen is maar alleen
Zoek kennismaking voor vriendschap, , gezamelijke vrijetijdsbesteding en al eens een avontuurlijke uitstap.  

Alleen is maar alleen
Maarten 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ondeugende friend with benefits
Ik ben via deze weg op zoek naar een spannende friend with benefits om stomende en passionele sex te hebben zonder meer, maar wel met de nodige klik. Ik heb een druk leven met veel creatieve projecten, maar ook een hoog libido en jij hopelijk ook :). Zelf ben ik spontaan, vrolijk en optimistisch, verzorgd en hoog opgeleid, 1m88 groot, normaal gebouwd, kort donkerbruin haar, bruingroene ogen, lichte baard, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren, en heel groot geschapen. Leeftijd speelt voor mij iets minder een rol, de fysieke en mentale klik des te meer. Ik zoek niets extreems maar sta voor veel open en vind voorspel, afwisseling, en een open geest belangrijk. Graag reactie met wat uitleg :) X  

Ondeugende friend with benefits
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s) of samen naar sauna . Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, niet roker, 1m71 ...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, l  
Tom 50 jaar Antwerpen - Kasterlee 0472293273
Regelmatig cardate of buitensex
Ik ben 50j man uit Kasterlee en zoek een vrouw om regelmatig af te spreken voor cardate of buitensex. Liefst uit de regio. Ik zie graag vrouw gekleed in kort rokje en naaldhakken maar is geen must. Nylons met Jarretels vind ik ook opwindend. Mail met foto en voorstel. Sms of Whatsapp mag ook altijd.  

Regelmatig cardate of buitensex
gisteren
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Leuke seks avond gezocht
Ik zoek een leuke vrouw die geen taboes heeft met daten voor seks. Je bent zelf zeer seksueel ingesteld met de nodig hygiëne en respect. Geen derop en er af date maar lange date met meerder keren klaarkomen. Ik heb zeer korte recuperatie tijd na het klaarkomen tot zelf dat ik gewoon paraat blijf en door ga.(zonder pillen of dergelijk) ik hou van borsten,tongkussen en beffen. Ook diverse standjes doen is leuk. Woon jij ok 30min van mij dan kunnen we een lekkere date doen. Enkel voor doeners,als die er nog zijn. Ik zoek vanaf 22j tot 48j.  
gisteren
Gescheiden man 60 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Zoek lief single vrwtje tot 63 jr die houdt van massage en gelikt worden. Beetje mollig mag gerust
Ben jij een mooi lief single vrouwtje tot 63 jr die nog van het leven wil genieten en bijv. eens graag gemasseerd en daarna gelikt enz wordt zodat je terug verschillende orgasmes zal beleven. Als je dit mist, kunnen we best eens afspreken en van mekaar discreet bij mij thuis genieten. Misschien worden we wel goeie vrienden en bijv ook uitstapjes maken ofzo en samen mettertijd op sexgebied meer beleven moest je daar voor open staan. Je mag gerust beetje mollig zijn, zie ik zelfs graag. Discretie en hygiëne verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10