Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Willie 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kort en bondig, goed lezen aub.
Fatsoenlijke, correcte, slanke, niet onknappe klasseman, met IQ en EQ, jong v geest en lichaam, viriel is op zoek naar één vaste vriendin voor elkaar eenmaal per week te verwennen op hotel in Gent. Indien je zelf kan ontvangen des te gemakkelijker. Ben je een verzorgde, slanke, goeduitziende vrouw met inhoud uit mijn regio (max. 15 km van Gent) en genoegen neemt met één man dan mag je mij contacteren. Geen losse contacten, geen extremiteiten. Uiteraard gaat het hier over een wekelijkse paydate. Indien je niet slank bent en ik niet kan rekenen op je hoef je niet te reageren. Discretie gevraagd en geboden. Foto op aanvraag.  
Mario 42 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene 0474889237
zoek leuke dame voor (ont)spannende date
zoek leuke dame. Geen fake aub  

zoek leuke dame voor (ont)spannende date
gisteren
Dries 29 jaar Limburg - HASSELT
Klein plezier
Hallo dames Ik ben Dries. Ik ben sportief gebouwd, 1m81 en 78 kg. Ik werk als leerkracht en mijne vrije tijd spendeer ik vooral aan sporten. Wat ik zoek is vooral een dame die kleinere is van gestalte, 1M60 of kleiner. Dit vind ik namelijk zeer opwindend. De leeftijd maakt niet uit. Ik ben single en op zoek naar plezier, dit mag natuurlijk ook meer zijn dan enkel het seksuele (etentje, welness, weekendje weg. Indien nodig kan ik heel discreet zijn. Bij reactie kunnen eventueel foto's volgen. Hopelijk tot gauw!  
gisteren
Pat 57 jaar Antwerpen - Bornem
Regelmatige sex
Op zoek naar vrouw ,,liefst andere origine ,,om regelmatige afspraak bij mij thuis  
gisteren
Roel 59 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Vernederen
Hallo, Ik ben op zoek naar een leuke, heel ruimdenkende dame, die er plezier in beleeft om een man te vernederen. Dat mag een gehuwde dame zijn. Zelf ben ik ook gehuwd. Bij de juiste persoon kan ik eventueel zelfs ontvangen, maar laten we eerst eens gewoon kennis maken en zien of we beiden ons ding hierin kunnen vinden wat betreft hoe, wat, hoever, etc.... Hoe ik eruit zie ? 't Ja, ik ben 59, dus sowieso wat kilootjes en rimpels teveel. Maar ik vind het nog best ok als ik in de spiegel kijk. Maar ook hierover kan een oordeel gemaakt worden bij een eerste kennismaking. Ik hou wel van mensen met humor (echte humor, geen platvloerse). Heb je interesse, twijfel dan niet om een berichtje te sturen. Ik ga me sowieso niet in een blind avontuur storten en wil sowieso eerst op een normale manier kennis maken. En wie weet wordt het daarna niet normaal, maar wel leuk. Hopelijk tot binnenkort.  
gisteren
Fwb 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Fwb
Hey ik ben 39 en zoek Fwb of fun met onbekend. Ben jij uit regio Brugge wvl laat dan van je horen. Heb geen verwachtingen zie wel wat er komt. Meer weten mail dan maar!  
Vincent 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
gisteren
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
gisteren
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een "Rubens" Dame
Ik zoek een wat vollere dame met ronde vormen die graag eens zou intiem gemasseerd en gelikt worden. Respect en hygiëne gevraagd en geboden  
gisteren
James 60 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
African BBW Lady
Hello, I am looking for an African chubby lady who would like to be massaged and pampered by an experienced man. Message me back now if you are interested. Bonjour, je suis à la recherche d’une dame africaine aux formes rondes qui aimerait se faire masser et dorloter par un homme expérimenté. Hallo, ik ben op zoek naar een jonge Afrikaanse mollige dame die graag eens door een ervaren man wil gemasseerd en verwend worden. x James  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10