Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Voor vandaag 26/07
Hallo. Ik zoek voor vandaag 26/07 een leuke en spannende date. Dit kan vanaf de late namiddag tot diep in de nacht. Ik sta open voor allerlei scenario's gaande van rustig kennismaken met een drankje tot onmiddellijk bmet het spannende gedeelte te starten. Wat meer informatie over mijzelf. Ik ben een 33-jarige man, 1m84 groot, regio Hasselt, atletischr/gespierde lichaamsbouw, opgeleid, verzorgd, groot geschapen en zeer discreet. Stuur mij zeker een berichtje indien interesse. Als het kan met foto. Ik antwoord iedereen en deel uiteraard ook meer foto's van mijzelf, indien interesse. Grtjs  

Voor vandaag 26/07
gisteren
Ventje 43 jaar Limburg - Tessenderlo
Summer of 69
Ik ben een gebonden man van 43 uit Tessenderlo, heb een verzorgd uiterlijk en denk wel dat ik er mag zijn ;) Ik weet niet of dit de juiste site is maar het is het proberen waard. Ik ben opzoek naar een leuke gebonden vrouw die ook de passie en spanning mist in haar relatie,iemand met wie ik samen kan ontsnappen uit de realiteit.Gewoon even de tijd voor onszelf nemen en weg van alles en iedereen. Het kan dan ook een lange of is een korte date worden, alles moet kunnen. Zoek wel iemand die ik volledig kan vertrouwen met wederzijds respect voor elkaar en elkaars relatie dit is echt wel belangrijk. Spreekt dit jou aan en heb je zin om een heerlijke tijd samen te beleven dan mag je me altijd een berichtje achterlaten en wie weet beleven we wel onze eigen 'Summer of 69' :)  
gisteren
TIM 66 jaar Limburg - Heusden-Zolder
OP ZOEK
Dag dames, Ik ben een goed uitziende en verzorgde man . Ik zou graag met een vrouw afspreken die opnieuw wat spanning in haar leven wil Dames die goeie babbel wensen,daar gaat het ook omnatuurlijk, want het gaat toch niet om de seks alleen he! Het gaat om....alles....wat komt...voor de seks. Uiteraard ook sex natuurlijk, want dat kan zo heerlijk zijn samen met een dame waar het mee klikt Knuffelen,strelen,zoenen,plagen,je hart luchten met een goeie babbel,aandacht geven en aandacht krijgen, iemand die echt luisterd..daar gaat het om. Friends with benefits. Top Discretie, hygiëne en respect zijn mijn prioriteit! Denk je er ook zo over, dan hoor ik graag wat van jou. Stuur me dan zeker een mailtje Graag een Dame in de Regio HEUSDEN ZOLDER of een 15 tal km er rond grts  
gisteren
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Neuken
Beetje opgewonden opgestaan vandaag en op zoek naar een gelijkgestemde ziel om elkaar te verwennen met respect maar zonder verdere verplichtingen. Iemand zin?  
gisteren
Wouter 46 jaar Limburg - HASSELT
Ik ben er voor jou!
Mijn naam is Wouter. Ik woon in de omgeving van Hasselt en ik ben op zoek naar een spannende (dag)date waar ik al je wensen wil vervullen. We huren een kamer (ik betaal) en ik ga je de hele dag behagen. Als je wilt dat ik je 4 uur lik dan doe ik dat. Als je afwisselend oraal en penetratie wilt, dan doe ik dat. Ik heb niet echt taboes dus veel is mogelijk. Ik heb in aanbieding: een slank, verzorgd lichaam, goed geschapen, respect, heel veel zin en een onderdanig karakter. Ik besta die dag enkel om je te behagen en je wensen te vervullen. Iedere leeftijd is welkom.  
gisteren
Bart 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Weelderige boezem!
Ben man verzorgd type en zoek een vrouw met een weelderige boezem,je mag ook lekker mollig zijn. Moest je van massage houden dan kan dat ook. Ik kan ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen.  
africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
op zoek naar fun
ik ben opzoek naar meisjes of vrouwen die vrijdagavond lang willen werwennen door een rijgezel afrikaanse jongen en die mij kan ontvangen mijn stats is 1.90/110kg/13cm ik kan tongzoenen beffen vingeren en neuken in alle standjes leeftijd uiterlijk en nationaliteit speelt geen rol  

op zoek naar fun
gisteren
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek naar toffe dame
Heyy, raf hier. Ik ben 18 en woon in Antwerpen. Ik ben op zoek naar iemand die me wat kan leren en ondertussen wat plezier hebben.  
Max 24 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Eerste keer 27/07
Ik ben op zoek naar iemand die mij kan begeleiden bij mijn anale ontmaagding. Liefst iemand versa en ervaren zodat je weet wat het is. Het mag een man een vrouw of transgender etc zijn. Ik kan niet ontvangen en heb totaal geen ervaring. Believe een foto te sturen en de afmetingen van je penis of dildo. Penissen hebben een plus.  

Eerste keer 27/07
Student 22 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Stoute student zoekt avontuur
Hallo, ik ben een jonge student van 22 jaar , 1m85, slank , bruin haar en groene ogen. Niet roker en geen baard. Mijn ouders zijn momenteel opreis waardoor ik alleen ben dit weekend. . Daarom zoek ik een toffe vrouw om samen een geile pauze te hebben. Stuur gerust een berichtje  

Stoute student zoekt avontuur
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10