Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

2 plus 2 37 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
2plus2
Hoi, Wij zijn een FWB-koppel op zoek naar een ander koppel (of koppels). We zoeken doeners die proper zijn en niet ouder dan 55 jaar. Wie zijn wij? • Allebei eind 30 • Sportief • Geil en aantrekkelijk Wij kunnen ontvangen en ons verplaatsen. Stuur graag een reactie met een foto. Groetjes!  
fotostel 39 jaar Zeeland - Hulst
Zwembad?
Goedendag, wij zijn een gepasioneerde amateurfotograaf en amateurmodel. We hebben een verlanglijstje waar we haar graag gekleed of volledig naakt bij willen fotograferen. We zijn in het kader daar van op zoek naar een zwembad wat we wellicht kunnen huren.Wie weet een locatie met zwembad waar naaktfotografie mogelijk zou zijn.  
Leukstel 57 jaar Limburg - Halen
Op zoek naar leuk stel voor plezier met 4
Wij zijn man 53 en vrouw 58 uit regio Halen. Wij zoeken koppel voor plezier met 4. Wij niet rokers. Houden van respect en hygiëne en discretie. Doe een leuk voorstel en wie weet kunnen wij elkaar helpen.  
Leuk koppel 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoekt fwb en meer
Hey Wij zijn 49j man 190 vrouw 174 wij zijn 30 j gehuwd en zijn op zoek naar een leuk koppel om toffe vriendschap op te bouwen en dat tikkeltje meer bij klik .wij zijn allebei slank gebouw en sportief uiterlijk en ook heel discreet. wij verplaatsen ons over west-en Oost-Vlaanderen tot Brusselse of antwerpse 1 h uurtje rijden schrik ons niet af . Interesse laat jullie horen  
Mark en Anna 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nog niet gevonden en nog altijd op zoek naar....
Zoals in de titel. Nog altijd op zoek naar een leuke koppel om elkaar te leren kennen. Wel niet direct met sex bedoelingen. Eerst elkaar leren kennen. Wij hebben geen ervaring dus zeker geen PR. Dat zoeken wij niet. Niet geïnteresseerd om af te spreken enkel om naar bed te gaan voor een uur of twee. Wel om iets rustig op te bouwen. Hier v 47 en man 52. Beide slank en verzorgd. wij weten dat meeste koppels hier direct sex willen. Indien jullie ook niet reageren. Wij zijn geen konijnen. Wel mensen. Degene, die ons al vroeger iets gestuurd hebben en er was geen klik moeten niet op nieuw sturen.  
L & P 63 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Op zoek
Gelegenheidskoppel 63 zoekt gelijkaardig koppel voor fun met 4.Regio Roeselare Brugge.Kunnen niet ontvangen.  
Koppel 41 en 27j 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
2 koppels zoeken extra koppel thuis feestje
Hoi wij zijn stijlvol koppel man 41j 1m80 82kg bruin haar , vrouw 27j 1m63 43kg lichtbruin haar en doen vanavond 17juli een thuisfeestje met ons vast koppeltje wel bare en zijn op zoek achter nog extra koppeltje die lekker wil experimenteren  

2 koppels zoeken extra koppel thuis feestje
10 dagen
koppel 60 63 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
koppel zoekt koppel
wij zijn een koppel van 62 j en zijn op zoek naar een koppel om samen leuke dingen te doen zo als samen een fietstochtje of te gaan wandelen dag uitstapje terrasje en wie weet komt daar met de tijd erotiek bij . En geen koppel die enkel komen om zo rap mogelijk te neuken .graag gewone foto en whatsapp nr voor verder contact  
11 dagen
V en J 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vriendschap en erotiek
Wij zijn een gehuwd koppel van zij 58 en hij 61 omgeving Brugge en op zoek naar een leuk en ruimdenkend koppel om met elkaar leuke gezamenlijke activiteiten te ondernemen / FWB ( wandelen / fietsen / terrasje / sauna /eventueel samen weekendje weg / dames samen shoppen enz ) en – bij wederzijdse klik – met en van elkaar te genieten van zachte erotiek zonder tijds- of prestatiedruk. Zolang iedereen zich er maar goed bij voelt en ten volle geniet. Kunnen verplaatsen en ontvangen. Zij klein maatje meer met heerlijke D-cup. Hij slank gebouwd en heel vrouwvriendelijk. Wij beiden hetero maar schrikken niet van een ' verdwaalde ' hand / tong. Wij bieden discretie / heel goede hygiene en vrouwvriendelijke maar daarom niet minder geile benadering. Wij zijn zeker geen allesneukers of veeldaters en zoeken daarom duurzaam contact met 1 enkel vast koppel. Hopen jullie interesse te hebben gewekt . Reactie met foto heeft een streepje voor maar zeker geen must.  
11 dagen
Koppel 41 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Knap koppel zoekt een eerste avontuur
Hallo wij zijn een getrouwd koppel al 10j samen en zijn op zoek naar extra spanning en genot om ons sexleven aan te vullen. Dame is 42j blond groene ogen 1m65 60kg DD intiem geschoren pijpgeil slikt graag en houdt van diepe penetratie standjes. Man 45j bruin haar blauwe ogen 1m92 85kg 21cm intiem geschoren. Graag reacties met foto en wat jullie zoeken.  
  1   2   3   4   5   6