Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Els en David 34 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Koppel zoekt koppel
We zijn een jongogend koppel op zoek naar een koppel voor wat meer spanning in ons sexleven te brengen. Tot nu toe weinig ervaring maar we staan open voor alles behalve pee,shit en bdsm-toestanden. Bi koppels mogen ook reageren zodat we ook dat kantje kunnen leren ontdekken. Graag berichtjes terug met meer dan één zin.  

Koppel zoekt koppel
12 dagen
Kevin nathalie 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Koppel zoekt koppel met bi vrouw...
Hallo, wij zijn een koppel 40 - ers ... man begin en vrouw eind! Yolo, de vrouw zou graag eens een biseksuele ervaring hebben ... hiervoor zijn wij op zoek naar een gelijkgestemd koppel! Graag reactie met foto!  
13 dagen
G & S 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Volslank koppel
Hallo, Wij zijn g & s we zijn een volslank koppel van (m 29 j en v 29j) die op zoek zijn naar een koppel die graag een vriendschap opbouwt. Mijn vriendin is een beetje verlegen maar geniet van intieme momenten samen . We zoeken een koppel dat graag leuke dingen doet zoals wandelen , een wellness , swingers club , erotische spelletjes . Hebben jullie interesse horen we jullie graag  
13 dagen
Koppel 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar doeners-koppel voor vanavond
Het mooie weer zorgt hier voor hoogoplopende hormonen. Welk koppel heeft zin in een doeners-date vanavond? Wij zijn 34 en 39, hebben een normale lichaamsbouw en dragen discretie, hygiëne en respect hoog in het vaandel. Alles kan, maar niets moet in een ontspannen sfeer. Graag reactie met foto van jullie gezichtjes (de rest ontdekken we liever zelf). We kunnen ontvangen en verplaatsen. Hopelijk tot vanavond.  
SandE 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi-koppel Bornedries zaterdag?
Bi koppel, 42 en 49. Normale, verstandige en discrete mensen op zoek naar gelijkaardig. We zijn geen veeldaters en zoeken dat ook niet, eerder vast op termijn? We gaan nu zaterdag naar club Bornedries. Indien er een koppel daar wil afspreken en elkaar leren kennen? Berichten met foto en goede beschrijving krijgen sowieso antwoord.  

Bi-koppel Bornedries zaterdag?
15 dagen
Mark en Anna 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nog altijd op zoek naar....
Zoals in de titel. Nog altijd op zoek naar een leuke koppel om elkaar te leren kennen. Wel niet direct met sex bedoelingen. Eerst elkaar leren kennen. Wij hebben geen ervaring dus zeker geen PR. Dat zoeken wij niet. Niet geïnteresseerd om af te spreken enkel om naar bed te gaan voor een uur of twee. Wel om iets rustig op te bouwen. Hier v 47 en man 52. Beide slank en verzorgd. wij weten dat meeste koppels hier direct sex willen. Indien jullie ook niet reageren. Wij zijn geen konijnen. Wel mensen. Degene, die ons al vroeger iets gestuurd hebben en er was geen klik moeten niet op nieuw sturen.  
18 dagen
Ouder stel 65 jaar Antwerpen - Kontich
Koppel op zoek naar koppel of bi dame
Wij zijn een ouder stel 65 en 62 op zoek naar koppel met of dezelfde leeftijd. Hier vr op en top bi man geen probleem met verloren hand of mond . Vr- vr komt op de 1 ste plaats nadien kunnen de mannen aansluiten. Pr kan. Wij hopen op leuke reacties. Grtjs Chr en D  
Ce en Je 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Leuk koppel gezocht
Hey, We zijn op zoek naar een leuk en humoristisch koppel, C is 1m62 en weegt zo'n 50 kg, heeft bruin haar en groene ogen. J is 1m 78 en heeft grijs haar en bruine ogen. We zijn normaal gebouwd. Wij hebben geen tatoo's, piercings, neusringen etc. en we roken beiden niet. We zoeken een tof koppel bij wie we ons goed kunnen voelen, en waar erotiek mogelijk is op voorwaarde dat het zowat klikt en als alle 4 de personen dat zien zitten. Mochten we er een toffe vriendschap aan overhouden, dan zouden we daar al bijzonder blij mee zijn. We hebben ervaring, maar we zijn geen veel-daters... Graag ernstige reacties van koppels die ook de moeite nemen om terug te mailen !!  

Leuk koppel gezocht
18 dagen
geen ervaring 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
op zoek naar een koppel zonder ervaring
Wij hebben geen ervaring en wij zoeken ook naar een koppel zonder ervaring om eens samen ervaring op te doen. Geen partner ruil. Dat is stap te ver voor ons. Gewoon een leuke moment. Kijken en bekijken. Wij kunnen niet ontvangen. V 48 en man 53. Beide slank en verzorgd.  
18 dagen
Koppelesmnic 44 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
koppel zoek koppel voor leuke geile date
Hallokes Wij zijn een sociaal open koppel beide 44 jaar , Esme is bi , Nico is hetero , zijn jullie op zoek naar een koppel voor extra spanning en een goeie vriendschap , lees hier verder , wij staan op hygiene , discreet en verzorgd en respect voor ieder zijn wensen ,wij staan open voor veel , alles met respect , onze speelruimte is nog in opbouw , zodra die klaar is kunnen wij thuis onvangen , wij zijn sociaal , maken graag plezier , etentje , sauna , weekendje weg ...en zoveel meer . wil je ons beter leren kennen , laat gerust een berichtje na , wij antwoorden zo vug mogelijk , kusjes koppelesmnic xxxx  
  1   2   3   4   5   6