Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
B en S 43 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Scenario
Voor zaterdagavond zoeken we het volgende. Wij zijn die avond uit eten in Lichtervelde en zoek daarna een tof koppel om te leren kennen. Wij hebben geen ervaring en zoeken gewoon een gezellig koppel om te leren kennen. Na een leuke babbel nodig je ons bij jullie thuis uit om nog iets te drinken. Daarna is het de bedoeling dat jullie elkaar beginnen te betasten en dat wij zo ook in de stemming komen om daarna elk met eigen partner, maar wel in dezelfde ruimte gaan genieten. Mensen met sauna en jacuzzi zou leuk zijn. Wie kan en heeft zin en doet een leuk voorstel. Ik als man regel dit, mijn vriendin weet er niet van en het is voor haar een verrassing..  
23 dagen
Lollipop 38 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Lollipop
We zijn een koppel in de eind dertig, op zoek naar extra spanning. Zij is halfbloed, sportief en avontuurlijk. Hij is gespierd, dominant en een echte man. We zoeken een ander koppel onder de 55 jaar om samen nieuwe ervaringen te ontdekken. Graag ontvangen we reacties met foto en eventueel telefoonnummer voor verificatie. We zijn oprecht en zoeken geen individuele mannen.  
Kelba 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek ...
Wij zijn een koppel eind 40ers. Zij 46/1.64m/65kg hij 48j/1.86m/84kg.Beide zijn we hetero,maar het vrouwke heeft een klein bi kantje . Wij zijn op zoek naar friends with benefids. Waar veel kan maar niets moet. Wij zijn geen doorwinterde swingers,dus we springen niet van het ene koppel naar het andere. Wij zijn geen rokers ,we houden van een hapje en een drankje kortom genieten van het leven. Dus zijn jullie benieuwd naar ons stuur gerust een berichtje, liefst met foto . We zijn er eerlijk in en oordelen eerst op zicht indien we een swingklik voelen .wij zijn alvast benieuwd tot snel...  

Op zoek ...
24 dagen
Jan en An 56 jaar Limburg - Genk
Gelegenheidskoppel wil ander koppel bekijken en zelf bekeken worden
Hij : sportieve atletische man, 56j, 1,83m, geschoren Zij : 44j , 1,65m , geschoren. Wij zijn ( voorlopig ) niet op zoek naar partnerruil maar staan er wel voor open om in 1 kamer te sexen, elk koppel met zijn eigen partner, en elkaar te bekijken. We kunnen niet ontvangen en verplaatsen niet verder dan 30 km van Hasselt. Liefst niet in een appartement omdat zij erg kan genieten en je dat overduidelijk hoort.We kunnen enkel tussen 12u en 15u tijdens de meeste weekdagen.  
24 dagen
G & s 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Koppel met een maatje meer
Hallo, Wij zijn g & s we zijn een volslank koppel van (m 29 j en v 29j) die op zoek zijn naar een koppel die graag een vriendschap opbouwt. Mijn vriendin is een beetje verlegen maar geniet van intieme momenten samen . We zoeken een koppel dat graag leuke dingen doet zoals wandelen , een wellness , swingers club , erotische spelletjes . Hebben jullie interesse horen we jullie graag.  
25 dagen
Koppel 49 jaar Limburg - Bilzen
Wie kan afspreken door de dag?
Wij zijn sportief gelegenheidskoppel, 49j met niveau. We zijn op zoek naar leuk koppel welk kan ontvangen door de dag op weekdagen. We bouwen graag met een babbel de spanning wat op en bij de juiste klik voor ieder van ons kan er veel. Hygiëne en discretie vinden we zeer belangrijk. Graag reactie met meer info over jullie, regio, hoe jullie het zien, foto mag altijd...  
25 dagen
Geil stel 38 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Op zoek naar Kinky to the point date met dom/sub koppel
Wij zijn een koppel dertigers, ervaring met swingen. Hij dominant, zij volgzaam. Zij slanke sportieve brunette. We kicken op seks met totaal onbekenden. Daarom zoeken we een date zonder veel kennismaking en blabla, we zoeken geen vrienden, maar de juiste mensen voor een Kinky avontuur waar nog lang van kunnen na geilen. Bij voorkeur een koppel.met max 10 jaar verschil met ook dom/sub verhouding (lustgericht, geen pijn) de bedoeling is om van de eerste minuut de vrouwen al dan niet geblinddoekt uit te wisselen en te benutten. Mannen bepalen, vrouwen ondergaan. Af en toe eens naar eigen partner wisselen of indien bi hen opdrachtjes onderling geven moet zeker kunnen. Wie durft? Fotojagers, gelieve dit bericht te negeren alsook mensen die op iedere advertentie reageren  
26 dagen
G&s 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Volslank koppel
Hallo, Wij zijn g & s we zijn een volslank koppel van (m 29 j en v 29j) die op zoek zijn naar een koppel die graag een vriendschap opbouwt. Mijn vriendin is een beetje verlegen maar geniet van intieme momenten samen . We zoeken een koppel dat graag leuke dingen doet zoals wandelen , een wellness , swingers club , erotische spelletjes . Hebben jullie interesse horen we jullie graag.  
Koppel 24 jaar 24 jaar Limburg - Genk
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een jong stel, beide 24 jaar oud, en we zijn op zoek naar een ander jong stel van ongeveer dezelfde leeftijd om een vriendschap te ontwikkelen. We zouden graag samen tijd door brengen, zoals een avondje uit, en we staan open voor allerlei leuke activiteiten. De avond kan alle kanten opgaan, en we zijn enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten. Aarzel niet om ons een bericht te sturen, en het delen van foto's wordt altijd gewaardeerd.  

Leuk koppel gezocht
27 dagen
bob 57 jaar Limburg - Overpelt
koppeltje of single dame gezocht voor vandaag
Hoi, wij zijn een koppel57j(zij bi, maar is geen must) uit Overpelt.we zijn op zoek naar een lief, respectvol koppel voor een fijne date te beleven. wij kunnen liefst vandaag ontvangen en verplaatsen.voor fake te voorkomen laten we de dames met elkaar telefoneren, geen mannen alleen.  
  1   2   3   4   5   6