Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Stijn 40 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjobs
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u,op een afgelegen plaatsje in de natuur of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjobs
Tiny 42 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Poesje verwennen
Wie houdt ervan om een poesje langsdurig te verwennen? De lipjes zachtjes te verkennen, het clitje plagend te likken tot het zwelt van genot, het kutje te likken tot de stroom squirtsappen je mond vullen van genot... Wie daarvan geniet mag ook rimmen, lekker... Ik zoek een man die hierop kickt, die niets anders verwacht dan een heerlijke nectar als beloning. Ik kan niet ontvangen, date kan bij jouw thuis (mits redelijke afstand), eventueel cardate of op kamers, die extra kost is wel voor jou . Ik vraag hiervoor 125 euro en een groot enthousiasme :)  

Poesje verwennen
Yukka 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke date
Hoi, ik ben al een tijdje single maar af en toe heb ik wel eens nood aan affectie. Daarom zoek ik een dame, slank tot mollig en liefst tot 45 jaar, die die nood (tegen vergoeding) even kan verhelpen ;). Ik zoen graag en heb graag een rustig voorspel, niet opzoek naar extreme of rare dingen. Afspreken kan bij mij thuis. Ik ben zelf 27 en slank gebouwd. Stuur gerust als je interesse hebt!  

Leuke date
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Dad 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong volslank meisje gezocht
Ik ben een zeer verzorgde en goodlooking rijpere man.Ik zoek een volslank meisje,liefst bleke huid voor wekelijkse afspraken.Jij voelt je niet zo goed in je lichaam of komt niet toe aan sex ?Samen verkennen we mekaars lichaam en verleggen we onze grenzen.Mooie vergoeding is meegenomen...  
Rudi 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man 63j zoek leuke jonge meid +18 die wat wil bijverdienen?
Hoi ik man van 63j 180 82kg 17x5 van merksem .zoekt een leuke jonge meid +18j die een sexdate ziet zitten in mijn motorhome waar ik mij met verplaats. Ik geef je daar voor een vergoeding in samenspraak met je via mail of smsje of WhatsApp? 04en99en60en83en35 tot hoors?  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date ik kom naar je toe hotel of bij je thuis 150 voor 1 uurtje alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te omthouden!!  
Copain 59 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Cuckold date
Ik ben man van 58j slank en sportief , hoger niveau en zeer verzorgd, knap voorkomen, ik ben op zoek naar koppel voor cuckold avontuur, afspreken kan alleen overdag tijdens de week  
Sam 45 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Sammy
Dag. Ik ben een nette en respectvolle man, op zoek naar een meisje dat graag orale seks ontvangt. Ik kan reizen of ontvangen op mijn locatie in Nieuwpoort. Tegen betaling natuurlijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10