Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sugardaddy zoekt vaste longterm sugarbaby (1000 € / maand)
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik zoek iemand tussen de 19 en 31 die slank is. Grotere borsten (C cup of groter) is een mooie plus. Kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong omdat het hier al vol zit met Latina's en Oost-Europese dames. Indien je interesse hebt stuur me een berichtje dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
Eric 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Studente of jonge dame gezocht die tegen betaling topless gaat
Ik ben een verzorgde 39 jarige Vlaamse man die al jaren een fantasie heeft. Ik zoek een studente of jonge dame met een kleine cupmaat (maximum C maar liefst zo klein mogelijk) die voor een mooie vergoeding topless voor mij zou willen gaan. Ik ben niet op zoek naar professionele dames, maar eerder een girl next door. We spreken ergens af en na een korte babbel gaat u topless voor mij en moest u dit toestaan mag ik ze ook aanraken. Een korte “brave” afspraak voor een eerlijke vergoeding.  
Fff 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
fff
Door dringende reden bied ik mij aan (vrouw) In zoek een fatsoenlijke man en stuur enkel beschrijving.  
PPM 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
stijlvolle dame of meisje welkom
de zoektocht naar een stijlvolle dame of meisje! Compagnon de route! Kort over mij : stijlvol, niveau en erg discreet. Slank en best sportief. Een doener die graag voor kwaliteit kiest. Jij bent, laten we zeggen tussen 30 en 45 (ongeveer) Daten is nu niet jouw dagdagelijkse bezigheid. Je bent elegant en slank, sportief en beetje avontuurlijk ingesteld. Je bent stijlvol en je hebt vast en zeker een hele kast vol leuke outfits die je graag toont. Misschien heb je wel interesse in zeiltochten / boatlife of misschien heb je een passie voor de bergen, het hooggebergte of gewoon voor leuke locaties, zelfs beetje cultureel. Jij bent een uitstekende compagnon de route voor een extra leventje. Veel en goed buiten de lijntjes kleuren klinkt avontuurlijk voor jou en het stijlvolle kan je snel omwisselen voor “ernstige” speeltijd tussen 4 muren. Ik ben nieuwsgierig naar jou dus stuur snel een berichtje!  

stijlvolle dame of meisje welkom
Ruben 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Borsten tonen
Hi ik zoek een knappe verzorgde meid die me haar mooie ronde volle borsten wilt tonen. Piercings, tattoos mogen zeker! Tieners of rijpere leeftijd welkom maar niet boven de vijftig.  
Alexander 42 jaar Limburg - HASSELT
800€ cash voor 2 vriendinnen!
Hoi! Ik ben op zoek naar 2 leuke vriendinnen om een lekkere triodate mee te beleven. De trefwoorden zijn zowat geil met stijl, openminded, discreet, verzorgde types, vlot contact. Reageren jullie, liefst met fotootje? Hier ligt 800€ klaar voor jullie!  
Kurt 40 jaar Antwerpen - Puurs
Ontspannen en genieten
40 jarige, verzorgde man op zoek naar dame die graag samen wil genieten van een heerlijke tijd samen. Leeftijd van geen belang. Geen extremen, niet erop en eraf maar eerder tijd nemen en opbouwen naar passioneel genot. Spreekt dit u aan aarzel dan zeker niet om contact op te nemen en kunnen we elkaar uitgebreid leren kennen. Ik verneem graag uw bericht  
Steve 64 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Elkaar verwennen
Alleenstaande niet onknappe man is op zoek naar slanke dame, leeftijd van geen belang. Geen extreme dingen, gewoon lekkere massage en elkaar fijn verwennen waar de vrouw op het voorplan staat. Ik kan ontvangen,zoek geen relatie, discretie en hygiëne van het grootste belang en tegen vergoeding. Regelmatige afspraak mogelijk als het klikt. Groetjes x  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Lekkere pijpbeurt gezocht.
Ben jongeman van 36, 1m78, slank, donkerblond haar en een ferme pik. Zoek een leuke dame met slank tot normaal postuur die het spannend vind om af te spreken voor een betaalde pijpbeurt. Bij jou, cardate, spannende plaats? Je leeftijd en afkomst spelen geen rol. Rijper ook zéér welkom! Wel discreet in het contact en niet fake. Geen man of stel aub... Gus.  

Lekkere pijpbeurt gezocht.
Tim 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwtje tegen betaling gezocht
Slank verzorgde Vlaamse man van 45 is op zoek naar een koppeltje waarbij de man zijn vrouwtje laat gebruiken tegen betaling. Ik fantaseer al tijdje hierover… veel mogelijk…. Hygiëne, respect en discretie is de basis van leuke date.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10