Zoeken naar zelf genieten

Uw zoekactie voor zelf genieten leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Piet 48 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Minnaars die mekaar verwennen zonder...zaad
Jij bent een jonge dame in relatie of singel die op zoek is naar spanning in jouw intiem leven. Je partner is net als ondergetekende gesteriliseerd of jij vertrouwt op de partner voor het preventieve aspect van het spel. Ik kik op het spel met vruchtbare meid. Jij kan wel extra budget gebruiken. Ik ben een tedere man met standing. Zijn discretie, hygiene en tedere soft seks ook jouw ding. Geniet jij net als ik van het orale voorspel. Voel je graag de harde knots van een man puur natuur en ben jij niet vies van een flinke kwak zaadloos sperma in de poes. Vertel mij snel wie jij bent, zodat we snel samen kunnen genieten.  
22 dagen
Didier 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wil je als slank single open minded vrouw heerlijk dubbel verwent worden ?
Bedoeling bij klik is op vaste basis zeer regelmatig per maand elkaar ontmoeten evt liefst met overnachten in de toekomst en een taboeloze intieme relatie opbouwen, elkaars lichaam steeds meer en meer seksueel doen laten ontdekken en openstaat voor het verleggen van grenzen, mocht je openstaan voor soft sm, onderdanig, maar hoeft niet, gewoon op zeer speelse wijze heerlijk van elkaar ongeremd genieten van elkaars lichaam en daarnaast heerlijk veel geld verdienen, vandaar dubbel verwent worden, dit is geen fake en ben serieus op zoek naar 1 vaste dame en hoop jij naar 1 vaste mannelijke partner ? Mocht dit zo zijn stuur een berichtje met leuke spontane foto van je en zeker antwoord en een vrijblijvende kennismaking zeker mogelijk. Kan je discreet ontvangen en ook verplaatsen. Bij interesse mag je me vragen wat je wilt zeker antwoord op je vragen.  
David 46 jaar Limburg - Tongeren
Behaard poesje gezocht
Is er een leuke dame die me kan verrassen met een behaard poesje... Wel verzorgd natuurlijk maar lekker in een winterjasje! Leeftijd speelt geen grote rol. Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur. Ikzelf ben een verzorgde man van 46, normaal gebouwd met goed voorkomen. Je kan je verplaatsen en wil graag iets bijverdienen? Graag reageren met je leeftijd en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. Ik hou van gezellig genieten, geen extreme toestanden.  

Behaard poesje gezocht
Domi 45 jaar Limburg - Maaseik
Leuke date gezocht
Welke leuke vrouw wil deze week nog iets bijverdienen? Ik ben een man van 45, 1m85, hygiënisch, goed voorkomen en normaal gebouwd. Ik zoek een vrouw die graag geniet en kan laten genieten... geen extremen, enkel een leuke avond met een goeie babbel, verleiding, knuffelen, kussen en uiteindelijk een heerlijke vrijpartij. Ben jij een leuke vrouw, misschien wel een girl next door type en je kan je verplaatsen... Dan zoek ik jou. Zie je dit wel zitten? Reageren kan met leeftijd en foto. (Mag onherkenbaar zijn) Geen koppels of professionelen graag.  

Leuke date gezocht
23 dagen
Jason 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jason
Ben gescheiden man die opzoek is naar een slanke vrouw om mee af te spreken om eens te gaan eten en gewoon een leuke tijd samen te hebben. Samen gewoon even aan niets te hoeven denken en van elkaars gezeldschap genieten, ikzelf ben 1m75 79kg, zwart kort haar, blauwe ogen, foto kan bij reply.  
24 dagen
Fleur 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
op zoek naar de grootste pik
zoek een grote brede pik om lekker te genieten in alle gaatjes. Dwz minstens 20cm maar eigenlijk nog liefst een stukje groter... Stuur me goede foto met wat vergelijksmateriaal zodat ik duidelijk kan zien hoe groot hij wel is. Indien kleiner, gelieve niet te reageren daar ben ik niet naar op zoek.  
24 dagen
Stiekem ;-) 51 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ben jij een vrouw die graag eens wil afspreken, geile fantasietjes, graag eens betaald worden...Stuur me maar een mailtje dan zien we of het klikt. Uiterlijk, afkomst niet belangrijk, als je maar kan genieten ;-) Ik ben een slanke, goed voorkomende man die zeer discreet is ! Vriendelijke groeten,  
26 dagen
Luke 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame heeft zin in een leuke verwendag in oost- of west-Vlaanderen?
Hallo, Ik heb wat vrije tijd en zou die graag willen opvullen met een leuke dame die net als ik nood of zin heeft in een leuke date. Ik verwen je op een discrete en respectvolle manier zodat jij ten volle kan genieten van mijn handelingen enz… Zelf ben ik een verzorgde man van 1m92, kort donker haar en blauwe ogen. Kan me verplaatsen en natuurlijk voorzie ik je ook van een fin. steuntje. Als we ons goed voelen bij elkaar kunnen we gerust regelmatig afspreken. Ik kijk alvast uit naar je reactie Xxx Luke  
Ben 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dame voor neukmachine uit te testen
Ik ben opzoek naar een dame die graag eens gebruik wil maken van mijn neukmachine. Ik ben zelf in bezit van dit leuke apparaat en vind het geil om jou ermee bezig te zien. Het gaat over een premium machine van het merk Hismith. Ik zou het toestel zelf bedienen, jij moet enkel genieten. Terwijl jij op weg bent naar je hoogtepunt(en) zou ik mezelf masturberen. Daar hoeven voor de rest geen andere handelingen bijkomen of je moest er zelf voor openstaan. Ik ben zelf een 38-jarige man afkomstig van de Kempen, normaal gebouwd, normaal geschapen en intiem geschoren. Ook ben ik niet-roker die discretie en hygiëne wenst. Ik kan ontvangen bij mij thuis. Indien interesse stuur maar een berichtje, zo kunnen we mekaar leren kennen en eventueel foto's delen.  

Dame voor neukmachine uit te testen
27 dagen
Jens 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Junkies gezocht
Hey iedereen, welke vrouwen zitten hier met een verslaving en kunnen wel wat extra geld gebruiken? Wie bouwt er graag een wild feestje waar ze zich van niks iets moet aantrekken en gewoon kan genieten?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10