Zoeken naar zelf neuken

Uw zoekactie voor zelf neuken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil konijn 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Sex graag en laat mij graag neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een potje mannensex. Hou van elkaar opgeilen tongen pijpen mijn kontje wordt graag gevingerd en goed geneukt. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje. Laat van je horen met je stats erbij.  

Sex graag en laat mij graag neuken
Kontje 54 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Ie komt mijn kontje neuken?
Ben je dominant en kan jei in mijn kontje neuken en spuiten? Dan ontvang ik je graag! Ik open de deur in mijn blote poep! Verzorgdeslet, geschorenen graag niet te grote penis  

 Ie komt mijn kontje neuken?
gisteren
Fourkie 38 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Safe sex?
Hoi, Ik zoek man met mooie pik die me safe komt neuken. Dit deze voormiddag stipt om 10u30 in Beveren-Leie. Graag beschrijving van jezelf. Foto´s van je speelgoed krijgen voorrang. Geile groetjes.  
gisteren
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ARAB ZAAD GEZOCHT
Welke Arab top met forse lul, veel zaad en hoog libido zoekt bare slet/hoer om zeer regelmatig te neuken en zijn zaad te spuiten? Ook bruikbaar in groep.  
gisteren
Eric 64 jaar Limburg - Beverlo
Senior zoekt regelmatig soft date gans Limburg
Beste, Zijn er hier ook gelijkgestemden die met soft date ook echt soft date bedoelen? Ballen en lul voelen aaien strelen en likken... Die het ook niet echt als een probleem zien als je lul niet direct hard en stijf staat? En klaarkomen meegenomen is en niet een must. Ben 64 jr 182 cm 88 kg en lul 18*4.5 ( in volle glorie). Kus niet neuk niet en laat me niet neuken? Wie wil hier in meegaan? Gr  
gisteren
Stefbi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
2 bi sexvrienden zoeken
Hi, We zijn 2 bis dat af en toe samen komen voor hete sex. Wevdaten enkel mer elkaar maar nu fantaseren we over trio..We zoeken een extra top om de bottom om beurten af te neuken. We houden van tongen likken pijpen 69... Ontvangen maandag 29 september om 12u30 Kom jij spuiten ? Discreet en hygiëne  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
gisteren
Bi-Top 64 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dikke bottem/cd/tv wil regelmatig geneukt worden?
Bi-Top (1,78m-80kg-18cm) zoekt dikke bottem/cd/tv die hij lekker in de kont mag neuken (safe). Liefst iemand uit het Gentse die regelmatig kan ontvangen.  
Chango 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Fun met nylonman
Hi, Wie wil fun hebben met deze nylonman. Heb een uitgesproken nylonfetisj, ben 52 en bisexueel, clean & heel hygiënisch. Hou ervan dat je me betast, aan mijn pick zit, mijn gaatje beroert en naar binnen glijdt. Mijn tepels willen constant aandacht, ik wil pijpen en gepijpt worden, rimmen en geneukt worden. Ben bij voorkeur bottom, maar kan soms zelf ook neuken. Ben op zoek naar man(nen om dit samen te beleven (hoe meer lullen om me heen hoe beter). Lichaamsbouw mag van athletisch tot fatty (hou van mannentetten ook) maar wel een grote en mooie lul. En bij groot wil ik ten minste 17 cm. Ik kan discreet ontvangen.  

Fun met nylonman
Stef 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek SEX
Hé, ik ben 47/1.80/82/16*4/bttm/Gent. Ik wil lekkere sex. Ik hou van lekker zuigen, slikken en me soms te laten neuken. Niet te oud! Mannen met foto krijgen voorrang.  

Ik zoek SEX
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10