Zoeken naar zelf neuken

Uw zoekactie voor zelf neuken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

slaaf_slet 52 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Gezocht: perverse dominante mannen
Mijn Meester is op zoek naar perverse dominante mannen ( maximum 2 ) om mij te gebruiken. Afspraak gaat door in Geraardsbergen, data en uren overeen te komen. Hij zoekt echte perverse mannen die hun fantasie werkelijkheid willen maken. Het gaat hier om het plezier van de Meesters, niet om het plezier van de slaaf. voorbeelden van mogelijkheden: plas, scat, vuilbak, toilet, netels, vastbinden, blinddoeken, lunch klaarmaken in kont, voederen, straffen met riem, gebruik als spuwbakje, snotbakje, alles slikken, neuken, kleren stukknippen ... Deze lijst kan en mag steeds aangevuld worden. Indien interesse gelieve dan te reageren met volledige stats en je perverse ervaringen, zaken die je met de slaaf wil doen, enz ... De 2 meest perverse worden uitgenodigd door de Meester. Indien verdere info geweest, kan je dit steeds vragen.  
cumdump 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zaadgeil
(nu 8u15) vandaag vanaf 8u15 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Rik 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Date vandaag
Wie komt vandaag mijn keel en kontje neuken? Ik kan ontvangen. Reacties enkel met foto!  

Date vandaag
Tom 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpseks woensdagmorgen
Zoek iemand waar ik in de ochtend bij kan langskomen om hem te rukken en pijpen. Enige voorwaarde is dat we samen naakt zijn. Eventueel rim ik je ook en mag je me neuken.  
jonge gast 20 jaar Antwerpen - Turnhout
jong kontje en mondje gezocht
hey, ik zoek voor vandaag een geil mondje en kontje. ik wil me graag eerst lekker laten pijpen en vervolgens jou kontje neuken. Ik ben 1m80 70kg en heb een lul van 17x4. ik kan overal verplaatsen, het zou voor deze middag/namiddag zijn.  
Nick 35 jaar Limburg - HASSELT
Welke jonge gast wil me komen neuken en mag ik lekker pijpen
Ikzelf 35j sportief gebouwd . Kan ontvangen en zoek een knappe jonge gast die ik lekker mag zuigen en die me derna heerlijk neukt. Liefst reactie met foto en hoe je het ziet en wat je allemaal wilt Tot snel x  
Goffrey 47 jaar Limburg - Maasmechelen
Meerdere mannen gezocht middagsex in BV
Ik zoek meerdere mannen om in sexbios BV in Maasmechelen af te spreken. Rukken, pijpen, vingeren, neuken met condoom. Bedoeling is om allemaal samen te spelen met elkaar. Woensdag 24-7 in de namiddag +/- 15u30  
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bottom zoekt top voor vannacht.
Chubby bottom is op zoek naar een fuck&go voor deze avond/nacht. Toekomen, ik zit klaar, safe neuken, klaarkomen en vertrekken. Liefst niet supergroot geschapen. Reageren met foto aub.  

Bottom zoekt top voor vannacht.
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  
bear bttm 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
geile fuck in playroom / darkroom
morgen jarig, ontvang nu / vnv gespoeld in sling en ben op zoek naar geile tops die komen neuken en/of rimmen. geen blabla reactie met dickpic  

geile fuck in playroom / darkroom
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10