Zoeken naar zelf neuken

Uw zoekactie voor zelf neuken leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Zomerkriebel 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Als de vrouw zin heeft... kom dan maar gauw langs
Deze naughty gentleman, 1m80, verzorgd, slank, tattoo, xl in de boxershort, wil jou (vrouw van koppel) héél graag eens uitgebreid bekijken/betasten/vingeren/(klaar)likken en je ongeremd neuken/van zaad voorzien; vol passie/pure lust.. terwijl je partner kijkt of meedoet; respectvol, discreet doch intense/stevige beurt(en).  
10 dagen
MarkBi 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Biman houdt van ongeremd trio met pijpen en likken
Niets zo lekker als likken en pijpen. Daarom zoek ik een bi-koppel voor een trio waarbij ik hen beiden oraal zal verwennen. Ik laat me ook graag neuken en zal jullie ook neuken, indien gewenst. Onderdanig? Dan geef ik opdrachten en zal ik beiden keuren. Of wil hij gewoon eens gepijpt worden? Veel kan, alles mag. Ik ben discreet, goed niveau, 53j, beetje gezet, ervaren en zeker geen fantast. Ik kan me makkelijk vrijmaken, liefst overdag.  
10 dagen
ForFun 54 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Rijper koppel gezocht, om dame regelmatig te komen...
Hallo, ik zoek een koppel waarmee het zou klikken om regelmatig dame te komen verwennen terwijl man erbij is of ons alleen laat... Ik geef voorkeur aan dame tussen 45 en 65, ideaal zou zijn koppel waarvan man impotent is of een laag libido heeft en waarvan dame nog sexueel actief is en waarvan man het zijn vrouwtje gunt om af en toe 's plezier te hebben... Ik hou van strelen, zoenen, tongzoenen, vingeren, beffen, neuken, massage geven met olie, uiteraard bespreken we onderling wat kan en wat niet. Hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Ik ben 54j, 99kg, 1m90, vrouwvriendelijk, met niveau en gevoel voor humor, niet roker, verplaatsen geen probleem. Interesse, vragen of voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Klasse & Kinky 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met drie
Ik ben een verzorgde bi man van 37j met bi verlangens die ik al jarenlang onderdruk wegens het maatschappelijk taboe. Ik zou graag een leuk koppel van niveau leren kennen waarvan de man ook bi is en die op zoek zijn naar een vaste bi huisvriend om te genieten met drie van elkaar. Ik zou zowel met de man als met de vrouw willen kunnen spelen en genieten van elkaars lichaam: strelen, tongzoenen, elkaar oraal verwennen tot de vrouw of man neuken of door de man geneukt worden. Ik zoek mensen waarmee het klikt en die er geen probleem mee hebben dat ik op bi vlak nog onervaren ben.  

Genieten met drie
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
GROTE TIETEN
Ik fantaseer over grote tieten. Welke vrouw heeft grote borsten, wil ze tonen en eraan laten voelen en likken? Ik ben een niet onknappe, 42-jarige en slanke man. Groot geschapen. Nadat ik een flinke harde stijve heb door je tieten, ga ik graag verder met je te neuken. Graag reageren met foto van je big boobs.  

GROTE TIETEN
12 dagen
Gs88 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Jongen zoekt fun koppel
Top voor een stel (: Ik ben op zoek naar een stel om samen wat tijd door te brengen. Ik zou het heerlijk vinden om de man te neuken terwijl zijn vrouw hem pijpt en met hem speelt. Ik kan als gastheer optreden, maar ik kom liever bij jou thuis. Ik breng een fles mee om onze tijd samen aangenamer te maken. Ik ben 29 jaar, 1.75m, rond de 68kg en van Latijnse afkomst. Ik ben op zoek naar intense en echte connecties in het echte leven, met echte mensen. Mijn Nederlands is nog niet zo goed. Maar ja, ik heb veel interesse. Drugs, extreme en vieze dingen spreken me niet aan.  
XLGESCHAPENMAN 43 jaar Limburg - HASSELT
XL GESCHAPEN ZOEKT
Bij welk geil koppel mag ik op bezoek komen? De vrouw ontvangt me in sexy kledij thuis in de living, keuken, garage,... Vervolgens toon ik mijn grote stijve pik aan haar... Erna is veel mogelijk zoals jullie dat wensen: aftrekken, pijpen, beffen, neuken, triosex. Ik ben een niet onknappe en slanke man.  

XL GESCHAPEN ZOEKT
Madeo 31 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Leuk koppel om haar spontaan te delen hier wife share.
Hallo, Niet onknap slank boy zoekt geil koppel spontaan ontvangts spontaan vertrek lekker fun en geil seks. Welke man deelt zijn vriendin/vrouw alles geil sletje nu bij mij lekker haar neuken volspuiten? Of wie stuurt zijn vrouw? Bi koppel mag ook of vrouw met cuck echt cuckmet kooi welke koppel komt af nog ?  

Leuk koppel om haar spontaan te delen hier wife share.
13 dagen
Bi-verwenner 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top, wat dominanter mag zeker) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen en aanmoedigingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, bv hem met 2 pijpen. Of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij best veel, gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden in mijn nagenoeg maagdelijk kontje, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 55 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen  
13 dagen
UABJF9 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Top to koppel (:
Ik ben op zoek naar een stel om samen tijd mee door te brengen. Ik zou het heerlijk vinden om de man te neuken terwijl zijn vrouw hem pijpt en met hem speelt. Ik kan als gastheer optreden, maar ik ga liever naar jouw huis. Ik zal een fles meenemen om onze tijd samen leuker te maken. Ik ben 29 jaar oud, 1.75m, ongeveer 68kg en van Latijnse afkomst.  
  1   2   3   4   5   6   7   8