Zoeken naar zij trio

Uw zoekactie voor zij trio leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeff 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Deze week: (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om deze week met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

Deze week: (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik ben op zoek naar een koppel om een (of meerdere) fijne trio('s) te beleven. Het zou niet mijn eerste keer zijn, in het verleden had ik al toffe en aangename dates. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon stel, niet naar speciale dingen. Gewoon een aangename date met drie  

Op zoek
Vince 41 jaar Antwerpen - Zandhoven
Knappe XL voor geile spuitdate ruk/pijp/trio/exhibitionisme
He, jullie ook geil vandaag? Nodig me uit voor een spetterende geile sessie, evt 2x. Extreem geil maar wel respetvol, beleefd en van mijn woord. Graag tot zo x Vince  

Knappe XL voor geile spuitdate ruk/pijp/trio/exhibitionisme
10 dagen
Bart 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Koppel 55+
Hebben jullie zin in een trio (bi), eerst vrouw centraal verwennen, ben eerlijke, slanke en verzorgde man, met stevige fluit. Zeker antwoord en info geef ik graag.  
10 dagen
een zestiger 64 jaar Limburg - Lommel
trio softbi
Wat ouder maar nog altijd zin in nieuwe dingen ... Zoek ruimdenkend koppel voor trio. Heel veel kan, niks moet, maar op mijn verlanglijstje staan sowieso: haar strelen en beffen; hem pijpen; hen allebei likken voor, terwijl en nadat ze seks hebben ... Ik ben verzorgd en discreet, en ik verlang hetzelfde van hen ...  
10 dagen
decadent huis 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek leuke meid tot 35
Heel ruimdenkend en kinky, min of meer geen taboes zolang het voor alle betrokkenen instemmend en plezierig is. Naast de 'normale' dingen...speelgoed/kostuums, fisting, oprekken, plas, openbare plaatsen, trio's/groep, ageplay/agegap en zoveel meer...en een groeiende nieuwsgierigheid naar fokken.. .  
10 dagen
Tenderness 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tenderness
Aan elk lief, teder koppel op zoek naar een fijne, lieve man van niveau.Ik kom uit een trio-relatie van een paar jaar met twee mensen waarvan de vrouw recent is overleden. Ik bewaar er zo'n mooie herinneringen aan dat ik via deze weg opnieuw zoek naar een tof koppel die hun verlangens willen delen met een man. Ik ben teder en zacht, ik kom graag op visite. Ik ben echt curieus of ik hier reactie op krijg. Groetjes.  
10 dagen
Rikske 64 jaar Antwerpen - Puurs
koppel 60+
Ben 64, 1,67m en 63kg. Hoewel ik géén ervaring heb zoek ik een 60+ koppel om een trio te doen. Eventueel eerst op een neutrale plaats afspreken om kennis te maken. Ben intiem geschoren en ben normaal (dus geen xl) voorzien. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Groetjes.  
Abcd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (08/04): (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om deze namiddag met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m80, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot straks?  

Vandaag (08/04): (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Jordi 29 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bull zoekt koppel
Hallo , ik ben een potente 29 jarige man die graag wil ontdekken wat jullie te bieden hebben... ik heb ervaring met trio met koppels, soa-vrij, en ik hou van passie.. als dit er niet is dan hoeft het niet :) laat maar weten wat ik voor julie kan betekenen ;) (foto's komen via mail) 1m85 83kg kort bruin haar , bruine ogen , 18cm.  

Bull zoekt koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10