Zoeken naar zij trio

Uw zoekactie voor zij trio leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Zomers avontuur 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zomers avontuur gezocht
Hey hey, Ik ben een man van 31 jaar oud uit de regio Groot-Aalst. Ik ben groot en normaal gebouwd, ga graag goedlachs door het leven en hou wel van een avontuurtje hier en dan. Nu wil ik al geruime tijd eens een trio uitproberen, waarbij ik voor veel open sta. Bij deze dus dé oproep! Wie wil dit moment samen met me delen? Stuur gerust een berichtje en wie weet tot snel? Xxx  
Benny 56 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Trio
Zoek eenvoudig rustig koppel voor trio, vrouwgericht, samen intens genieten, man man bi zijn, ben niet kieskeurig, wel normaal gebouwd en verzorgd, ben nette man, slank en 70 kg, 1,7m, voorstel welkom.  

Trio
12 dagen
HotW3 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil spontaan Open-minded koppel gezocht voor deze week overdag of avond/nacht
Hoi, ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Op zoek naar een leuk geil Open-minded spontaan koppel met net als ik hoog libido en voor veel in. Ideaal kunnen jullie afspreken bij jullie thuis in Aalst of hele korte regio of kunnen jullie eenvoudig verplaatsen naar Aalst. Ik zoek een vrouwgerichte trio of Cuckold, licht bi tussen mannen is ook zeker mogelijk. Kinky mag zeker ook, zeer Open-minded hier. Interesse en zin in verdere kennismaking en leuke geile Date? Mail me met jullie looks, leeftijd, regio en foto. Alsook wat extra info over hoe jullie dit zien en willen (vrouw gerichte trio, Cuckold of licht bi trio) alsook extra info van wat kan en niet en eventueel jullie kicks, wensen en fantasieën alles kan.. 200% no fake en real en discreet. Idem ook gevraagd.  
Tinted 40 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Op zoek naar een doenerskoppel
Dag geilerds, Welk koppel geniet er ook zo van? Van triosex met twee mannen en een sexy dame. Zelf ben ik een 40 jarige respectvolle man, 1.80m 70kg 20cm en op zoek naar een vooral doeners lustvol koppel voor trio plezier. Een koppel die weet wat ze wil en dit dan ook graag uitvoeren. Een sexy bi koppel is ook welkom en daar ontdek ik graag mijn bi kant mee. Laat je eens horen en wie weet.  

Op zoek naar een doenerskoppel
Alex 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt koppel
Sportieve, biseksuele man (30) zoekt een open-minded koppel om bij een klik, leuke trio's mee te beleven. Ik ben 1m97, 88, 18cm. Reeds enige ervaring maar enorm verlangend om verder te (s)experimenteren. Ik sta alvast voor veel open. Indien interesse, reageer gerust. Liefst met meer dan één zin :). Ik kan gerust nog meer foto's doorsturen. Hopelijk tot snel.  

Man zoekt koppel
Matthias 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk en in een open relatie. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik ben op zoek naar een koppel om een (of meerdere) fijne trio('s) te beleven. Het zou niet mijn eerste keer zijn, in het verleden had ik al toffe en aangename dates. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon stel, niet naar speciale dingen. Gewoon een aangename date met drie  

Op zoek
13 dagen
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Cuckolding, trio....
Wife sharing, massage...Hii, ik ben een verzorgde man met een gezond lijf (bare is geen probleem). Normaal postuur en sportieve looks. Ik ben woonachtig omg Maastricht, in de nabijheid van de Belgische grens. Discretie, respect en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Interesse in een gentleman met een dominant randje....  
13 dagen
Fun 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ongeremd en spermageil koppel gezocht
Hallo, ik zoek een spermageil en kinky koppeltje dat van ongeremde seks houdt en wil afspreken voor trio mmv of mvm. Veel kan bij de juiste klik. Liefst condoomloos en ongeremd genieten van elkaar, mits onderling overleg eerst natuurlijk. Ik kan verplaatsen. Graag eerlijk, discreet en to the point aub. Dit is puur voor het plezier en voor de lust. Bij wederzijdse klik kan er veel. Welk koppeltje ziet dit zitten of heeft zelf een geil voorstel? Bij voorkeur voor meermaals contact.  
13 dagen
Stefan 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Een trio
Het is al lang een droom van mij om een trio te beleven, wel met het juiste koppel. Nieuw voor mij, dus de zachte aanpak. Ik hou van lingerie, samen de dame verwennen. Strelen, teasen, likken, vrijen. Wie ben ik ? Een smalle jonge zestiger, niet-roker, kunstenaar, welopgevoed, empatisch, stijlvol, brede interesses. Jullie hebben ongeveer dezelfde "kwaliteiten" (of net niet ? ), maar alleszins niet-roker én slank. Kleine(re) borsten geen probleem, integendeel. Wat denkt u ? Let's give it a try ? Overdag kan ik eventueel ontvangen. Fakers: aub. Get a life.  
13 dagen
Lex 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
19x8 cm bull zoekt cuckold en/of trio koppel voor volgende week
Hallo, viadeze weg ben ik opzoek naar een leuk, spontaan koppel (liefst niet veel ouder dan mij), voor een heerlijke seks date, waarbij veel ken en niets moet. hierbij alvast een korte omschrijving van mij,Vriendelijk, spontaan, gezellig, normaal in de omgang. Iemand met wie je met de kleren aan nog een leuk gesprek kunt voeren.Iemand die niet alles overhaast te werk gaat,maar lekker de tijd neemt.Iemand die ook open staat om een leuk contact leuk op te bouwen wanneer de eerste date super verlopen is. Ben goed geschapen, heb ervaring en kan veel sperma spuiten Tijdens een date is respect, discretie en hygiëne heel belangrijk,en zorgen ik er graag voor dat jullie op het gemak zijn en prettig vinden want je deelt toch iets intiems met elkaar. Interesse? stuur mij een mail met korte inhoud, omschrijving en foto in bijlage  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10