Zoeken naar zij trio

Uw zoekactie voor zij trio leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Yves en Miss P 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gelegenheidskoppel zoekt extra vrouw
Op zoek naar extra vrouw voor trio , date gaat door in Privésauna. Wij houden van lingerie en kousen. Heb jij al wat ervaring en help je ons op weg ? Of ben je net als ons benieuwd wat het heeft met een persoon extra ? Wij houden van respect en hygiëne. M44 , V42 . Graag reactie hou jij het ziet met eventueel een foto van jezelf (gezichtsfoto is niet nodig )  
25 dagen
koppel leuven 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar onze eerste trio ervaring
We zijn een sportief koppel van 45 en 51 Na 24 jaar samen vinden we het tijd om ons huwelijk wat open te gooien en eens een trio te proberen. We geven de voorkeur te geven om voor onze eerste keer een extra vrouw te betrekken. We zijn beide heel nieuwschierig zijn naar iemand met een grotere boezem al is dat zeker geen must. We zijn allebij slank, hoger opgeleid en drinken of roken niet. Gezonde levensstijl vinden we belangrijk. Wie wil graag eens kennismaken met ons ? Groetjes N & K  
29 dagen
NenY 26 jaar Antwerpen - Beerse
Last minute date vanavond
Wegens afzegging van een date deze avond (2de vrouw ooit waar we een trio mee zouden hebben) dus we hebben nog niet veel ervaring in een trio. Als je deze avond nog zin hebt om af te spreken (eventueel bij ons thuis met jacuzzi enz... Als je intresse hebt stuur zeker een berichtje met foto! ;) we hebben er alvast heel veel zin in ;)  
  1   2