Zoeken naar zin wat

Uw zoekactie voor zin wat leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
M en V 43 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Wapdate vanavond
Helaas onze date heeft afgezegd en zo zijn we aan het rondkijken om deze avond een wapdate te hebben. Wij zijn beiden 43 vr bi en m hetero. Wie heeft heeft er zin om tot bij ons te komen. Gelegenheidskoppels mag ook. Voor die die interesse hebben stuur een gewone foto mee bij je reactie. Mannen alleen doe geen moeite.  
15 dagen
Marc 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
D/s koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij net 60tig en jong van geest en ingesteldheid en zij 40tig sub/lustslavin staan open voor een koppel waarvan hij slaaf en zij switch en of een vrouw alleen die switch is of sub is, Ik als Dominant/mentor 35 jaar ervaring heb veel in mijn mars en een eigen ruimte waar alle fantasie kan beleefd worden,Wij zijn GEEN swingers en GEEN MANNEN Lijkt toch duidelijk!! Alleen voor een koppel en of vrouw alleen leeftijd maakt niet uit, ingesteldheid wel.. Wij maken graag plezier en gaan graag naar events.. Wees creatief met je antwoord met meer dan één zin = altijd antwoord.  
16 dagen
Hannes en laura 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date in sexcinema....
Hallo, Welk koppel heeft ook zin eens de grenzen te verleggen .... wij 40- ers zouden dit weekend eens een koppelcinema doen .. wie komt kijken en wil bekeken worden! Alleen mail met foto wordt beantwoord!  
16 dagen
Sas 31 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekende
Hallo, misschien een atypische advertentie, maar wie weet zijn er wel meer mensen die dit spannend vinden. Wie heeft zin om van gedachten te wisselen over onze vrouw, vriendin, ... Over fantasieën, ervaringen, spannende weetjes, enz. Hier en daar een foto delen kan zeker! Geen andere bedoelingen, altijd positief en discreet.  
17 dagen
2nd love 44 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Openminded koppel zoekt koppel voor 2nd love
Hoe fijn zou het zijn om een 2nd love te vinden bij een koppel. Elkaars minaar en minares, samen gezellige en leuke momenten beleven, en ook apart. Uitstapje, weekendjes weg. Kortom echt de tijd nemen om van elkaar te genieten. Wij mid veertigers, verzorgd, respectvol, zin voor humor, niet rokers en gave huid. Discretie is wat wij bieden en ook verwachten. Tot snel...  
19 dagen
4 friendschip 44 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Vaste vriendschap met pr
Na een eerdere ervaring met een koppel nu al een paar jaar geleden. Hebben we besloten om het opnieuw te oroberen een passend koppel te vinden. Wij zijn mid veertigers, normaal tot slank gebouwd, verzorgd en discreet. Zijn jullie op zoek naar een koppel voor extra spanning met een goede vriendschap als basis, zin voor humor en ondeugendheid, ook in voor verdeee kennismaking via whatsapp groepje. Dan ontvangen we graag jullie berichtje, liefst met een foto erbij , de eerste fysieke klik is ook niet onbelangrijk. Wij sturen zeker terug.  
E&S 47 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Genieten
Vrouwtje , b cup ,lekker lichaam , bi, altijd bhloos. Man, 19 cm, bi, volledig onthaard lichaam Wie zin in ons. Graag bij reactie foto aub  

Genieten
20 dagen
T&F 44 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Genieten
Kidsvrij! En nog eens zin in een gezellig erotisch afspraakje met een gelijkgezind koppeltje. We kunnen ontvangen (en verplaatsen, dat valt overeen te komen). Zij 44j 1m65 mooie c-cup en bi, hij 48j 1m80 en heteroflexibel. We worden graag gevonden door een mooi koppeltje dat ook een gezellige babbela heeft en waarbij pr en/of gezellig met z’n 4-en kan, hygiënisch, met cd. Niets moet, het moet fijn zijn voor allemaal. Graag een berichtje met jullie fotootje, u krijgt in elk geval een reactie terug. Misschien tot straks/een dezer!  
Deugnieten 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zondagnamiddag
Hallo, wij goedlachs verzorgd koppel van net 50 en zij bi hij hetero hebben nog es zin in een lekkere ondeugende namiddag, wij laten ons regelmatig controleren om lekker ongeremd bate te doen . Zijn geen wappers . Mss tot vanmiddag of vroege avond . X  

Zondagnamiddag
B/S 45 jaar West-Vlaanderen - Menen 0470314626
bar, wap date
Wij zijn Steffi 31 (bi) en Bjorn 45 hetero en zijn nog op zoek naar een leuk actief koppel die zin heeft om ons te vergezellen op de matrasjes. wij houden van wap en bar dates , en wij kunnen ontvangen deze avond we hebben ook whats up  

bar, wap date
  1   2   3   4   5