Zoeken naar zin wie

Uw zoekactie voor zin wie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vincent 30 jaar Limburg - HASSELT
Veelspuiter zoekt cuckold/wifesharing
Hey daar! Ik ben een sportieve jongen, 1m88, slank gespierd. Zoekend naar een levendig koppel die net zoals mij zin hebben in wat erotisch plezier bij een drankje. Laten we elkaar leren kennen en kijken we of een goede match zijn! Kenmerken: sapioseksueel - klassevol - erotiek - welness - viriel - massage - sub - bicurieus  

Veelspuiter zoekt cuckold/wifesharing
Jonas 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Zin in een jonge student?
Hey! Ikzelf ben een 22 jarige student op zoek naar wat ontspanning. Veel kan, niets moet. Ikzelf nog niet ervaren met koppels, maar wil graag men eerste ervaring meemaken. kunnen jullie wat ontspanning gebruiken en hebben jullie zin zin in een jonge lul? Stuur me een berichtje en hopelijk tot snel! stats: 1,81m 65kg, bruin haar / blauwe ogen / 17cm / volledig onbehaard. Vraag gerust naar een foto ;)  
Frank 58 jaar Limburg - Leopoldsburg
Een speld in een hooiberg of toch niet?
Hebben jullie wel eens zin om een extra man te betrekken bij het liefdesspel? Iemand met respect, zacht, teder en aandacht voor jullie wensen. Eerst rustig kennismaken met elkaar in vertrouwde omgeving of op een externe locatie en bij klik zien we wel wat er verder gebeurt. Ik hou zelf niet van ruwe praat en hard neukgeweld, maar verkies eerder de opwarming met voelen en proeven. Orale seks vind ik enorm opwindend. Dit kan vrouwgericht, maar ook de mannen kunnen elkaar verwennen als jullie daar voor open staan. Leeftijd en ervaring met trio vind ik minder belangrijk, maar wel de goesting om een fijne tijd te beleven. Zelf ben ik een verzorgde man van 58, 1m75 en 81 kg. Ik ben niet roker, niet besneden en onder netjes geschoren. Uiteraard is voorafgaande foto uitwisseling of kennismaking per cam ook mogelijk. Ik zoek een koppel dat overdag een of meerdere uren kan vrijmaken. Mogelijk een erotische daguitstap naar wens in te vullen als het goed klikt. Ik hoor graag van jullie.  
Slanke M met xl 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zonder rond de pot te draaien
Heeft de vrouw zin in een extra/andere man (handen, vingers, tong, xl pik) om haar eens uitgebreid/ongeremd onder handen te nemen (trio of cuckold)? Kom dan hier maar eens langs... (M80, slank, xl geschapen, hetero)  
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken voor morgen 17/10 om 20u een 2de koppel om met 48jr bivr en 4 vrienden bare te genieten
Morgenavond donderdag ( 17/10) om 20 u komt hier bij mij thuis een koppel met een heet 48 jar bivrouwtje om bare geneukt te worden door 4 vrienden van mij. Dat vrwtje heeft er graag een 2de bivrwtje er bij om samen met haar en 4 goedgeschapen vrienden van mij samen een mooie orgie te beleven. Het vrwtje dat komt is beetje mollig maar echt heet en mag veel bij. Zijn serieuze beleefde hygiënische mannen die niet vulgair ofzo zijn. Welk koppel waarvan het vrwtje ook bi is heeft zin om mee te doen. Is dus wel voor morgenavond 17/10 dus is kort bij dag. Foto's kunnen via whatsapp uitgewisseld worden. ( dus best gsm nr bijvoegen). Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Kan dus ook op regelmatige basis hier plaatsvinden, best op een donderdagavond. Uiteraard mag het ook een slank bivrwtje zijn.  
Respectvolle man 62 jaar West-Vlaanderen - Brugge
verfijnd genot
Verzorgde man zoekt leuk contact met een jongedame (+18) of stelletje om samen een hapje te eten. Ondertussen kunnen we kennismaken en zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen, het principe van friends with benefits Wie zin heeft in een leuke kennismaking met opties voor de toekomst mag reageren, liefst met foto en manier om in contact te komen email, telnr… Samen komen we misschien wel tot een genotvolle en deugddoende overeenkomst  
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ervaren koppel of milf gezocht om te genieten met een verzorgde man regio West-Vlaanderen
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme respectvolle dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Genieter 39 jaar Antwerpen - Rumst
Mobilhome of camper gezocht !!!
Ik zou eens graag met koppel willen afspreken op een parking . Lekker gezellig koffie drinken in de mobilhome en als de klasse dame sliploos is !!! Wie weet komt toch meen droom uit en kunnen lekker spelen in de mobilhome!!! Zelf nog nooit gedaan maar denk wel super leuk . Wel eentje met verwarming hahaha . Wie heeft er tijd en veel zin voor koffie !!! Waar zijn de mooie mobilhomes die nu maar stil staan in de winter ;-)  

Mobilhome of camper gezocht !!!
Begeleider 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jongedame met zin om te ontdekken
Op zoek naar een leuke jonge (+18 tot ... ) spring-in-t-veld voor fijne wederzijdse verwenning. Ben jij alleenstaand of in relatie en op ontdekking en/of wil je nog eens intens genieten van nieuwe en gekende dingen in zachte erotiek? Van zien en laten zien en eventueel zachtjes strelen over en onder het textiel, van verkennen en liefdevol kneden, van orale verwenning ... maar niet direct op zoek naar neuken... Deze leuke stijlvolle oudere gentleman wil jouw wensen respecteren en samen genieten van zachte verwenning waar jij de leiding kan nemen en de grenzen mag bepalen. Gewoon samen respectvol met elkaar spelen, bij wederzijdse tevredenheid kan dit ook meermaals (FWB) en wie weet maken we elkaars stoutste dromen waar. Stuur jouw wensen en hoe jij zo'n contact graag ziet in een reactie eventueel vergezeld van een (gewone) foto ... en we vinden vast een manier om samen op ontdekking te gaan  
Raf 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek koppel voor ongeremde seks waarbij veel kan niets moet lekker oral en meer
Deze 65j man jonger uitziend is op zoek naar een koppel voor ongeremde geile sex waarbij veel kan maar niets moet zelf hou ik enorm om oral te verwennen vind het heerlijk om de vrouw lang te likken krijg daar geen genoeg van dus koppel waarvan de vrouw graag gelikt wordt laat maar weten.Verder sta ik voor alles open en ontdek nog graag nieuwe dingen op sexgebied.Ik ben ouder maar nog met veel zin leeftijd van koppel doet er niet toe voor mij ik biedt 100% discretie en hygiëne en kom graag bij jullie langs liefst binnen de regio of in overleg kwam afstand.Welk koppel nodigt mij uit voor een lekker geil moment met drie en juist komen toekijken vind ik ook geil om doen als je dat graag hebt.Groetjes van Raf en hopelijk tot vlug geile koppeltjes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10