Zoeken naar zoekt voor morgen

Uw zoekactie voor zoekt voor morgen leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

L & P 63 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Op zoek
Gelegenheidskoppel 63 zoekt gelijkaardig koppel voor fun met 4.Regio Roeselare Brugge.Kunnen niet ontvangen.  
10 dagen
Citroentje 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Zoeken gewoone heerlyke mensen
Zoals hier boven zoeken we gewoone en eerlyke mensen, maar dat zit er hier blykbaar niet op deze site, het zit hier vol van mannen alleen die alleen op uit zyn om de kunnen neuken met de vrouw of mannen die hun voor doen als koppel, ook dat de man alles achter hun vrouw haar rug kontakt zoekt om toch maar ergens binnen te komen, daar zyn ook veel mensen die alleen maar fotos willen eens ze fotos hebben hoor je ze niet meer of zeggen myn vrouw ziet het niet zitten met die man of vrouw is allemaal boelschit leugens, als je goed kykt zyn het veel de zelfte die hier opstaan en als je een reactie stuurt hoor je niets, spydig maar zal hier normaal zyn zeker  
10 dagen
koppel 60 63 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
koppel zoekt koppel
wij zijn een koppel van 62 j en zijn op zoek naar een koppel om samen leuke dingen te doen zo als samen een fietstochtje of te gaan wandelen dag uitstapje terrasje en wie weet komt daar met de tijd erotiek bij . En geen koppel die enkel komen om zo rap mogelijk te neuken .graag gewone foto en whatsapp nr voor verder contact  
D/s koppel 58 jaar Limburg - Genk
D/s koppel zoekt D/s koppel
Wij zijn een verzorgd D/s koppel 50+,slanke sub v,nylons s,highheels, kinky spellen,discipline, opgelegde dresscodes, handelingen, v-v.De D,s bepalen en de subjes ondergaan. Zoeken vast koppel met de zelfde insteek.Man is D.Graag foto bij reacties.  

D/s koppel zoekt D/s koppel
11 dagen
Koppel 41 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Knap koppel zoekt een eerste avontuur
Hallo wij zijn een getrouwd koppel al 10j samen en zijn op zoek naar extra spanning en genot om ons sexleven aan te vullen. Dame is 42j blond groene ogen 1m65 60kg DD intiem geschoren pijpgeil slikt graag en houdt van diepe penetratie standjes. Man 45j bruin haar blauwe ogen 1m92 85kg 21cm intiem geschoren. Graag reacties met foto en wat jullie zoeken.  
Els en David 34 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Koppel zoekt koppel
We zijn een jongogend koppel op zoek naar een koppel voor wat meer spanning in ons sexleven te brengen. Tot nu toe weinig ervaring maar we staan open voor alles behalve pee,shit en bdsm-toestanden. Bi koppels mogen ook reageren zodat we ook dat kantje kunnen leren ontdekken. Graag berichtjes terug met meer dan één zin.  

Koppel zoekt koppel
M43 V41 41 jaar Antwerpen - Putte
Koppel zoekt koppel
M43, 178 cm, 100kg, donker haar en baard V41, 172 cm, 84 kg, D-cup, rood geverfd lang haar We zoeken een leuk koppel voor full swap… liefst hetero man en bi vrouw, dat is wat wij ook bieden…. We kijken uit naar een leuke reactie en een spannende avond/nacht…  

Koppel zoekt koppel
12 dagen
Kevin nathalie 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Koppel zoekt koppel met bi vrouw...
Hallo, wij zijn een koppel 40 - ers ... man begin en vrouw eind! Yolo, de vrouw zou graag eens een biseksuele ervaring hebben ... hiervoor zijn wij op zoek naar een gelijkgestemd koppel! Graag reactie met foto!  
C&G 62 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Slank koppel zoekt slank koppel of vrouw
Hey. Wij zijn een verzorgd en slank koppel, stijlvol maar speels. Wij zoeken: een vrouwtje of een koppel. Graag slank en verzorgd. Belangrijk dat het klikt tussen de vrouwtjes. Die mogen elkaar lekker verwennen, later kan meer, ook elkaars man verwennen. Discretie en hygiëne zijn belangrijk. Willen graag kennismaken. Kunnen ons verplaatsen of ontvangen. Graag reactie met foto.  

Slank koppel zoekt slank koppel of vrouw
FWB 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
FWB-stel zoekt stel (met bi-dame) voor clubbezoek
Wij zijn een FWB-stel. Zij is 42, slank, sexy en erg bi-schierig. Hij is 50, normaal gebouwd, normaal geschapen en haar kinky gids op haar erotische ontdekkingstocht. Op zaterdag 3 augustus gaan wij weer samen naar een club. Welk stel met bi-dame heeft zin om ons te vergezellen. Zij valt op heren met een ruigere, maar stijlvolle look en slanke dames met, net als haar, een pittige uitstraling. Bij interesse graag een uitgebreide voorstelling van beiden en een (gewone) foto.  

FWB-stel zoekt stel (met bi-dame) voor clubbezoek
  1   2   3   4   5