Zoeken naar zoekt voor morgen

Uw zoekactie voor zoekt voor morgen leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

D/s koppel 58 jaar Limburg - Genk
D/s koppel zoekt D/s koppel
Verzorgd D/s,50+ waarvan de man D is en de v sub.Het keuren,betasten van de subjes,v-v,soft bdsm spel,opgelegde dresscodes enz.De D,s besproken gezellig onder mekaar alle opdrachten en dresscodes. Erotisch dineren ,serveren...Bij i terassen graag een indruk foto.Liefst koppel ouder dan 50j.  

D/s koppel zoekt D/s koppel
koppel93 30 jaar Limburg - As
koppel zoekt koppel
Hallo allemaal, wij zijn een koppel (30) dat na enkele leuke ervaringen met koppels en dames opnieuw op zoek is naar een spannende avond. We leren elkaar graag kennen op cafe of thuis en indien de klik er is kunnen we een stapje verder gaan in bijvoorbeeld een wellness ;). We zijn op zoek naar partnerruil en zij is ook nieuwsgierig naar vrouwen. Zijn jullie tussen 25-40 jaar, goed verzorgd en niet rokers? Stuur ons dan gerust een mailtje en misschien tot binnenkort :). Op mails zonder foto wordt niet gereageerd!  
Saskia en david 43 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Koppel zoekt koppel om toe te kijken ..
Hallo, Wij zijn een koppel dat op zoek is naar een koppel die wil komen toekijken... Wij starten het feestje, jullie kunnen toekijken, jezelf bevredigen en dan langzaam aan meefeesten! Looks matter, graag foto van jullie beide!  
wolverd 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
koppel zoekt koppel
wij een al lang getrouwd koppel zouden graag ander koppel van onze leeftijd 55j tot 65j ontmoeten op onze vakantie in zuid Frankerijk camping René Oltra Cap d Agde waar wij verblijven van 17-6 tot 1-7 we willen gewoon eerst kennis maken en elkaar wat beter leren kennen en zo stap voor stap verder een mooie vriendschap met misschien iets meer opbouwen zien jullie zo iets ook wel gebeuren zien we graag je reactie verschijnen foto van ons na reactie discretie gewenst en verzekert groetjes Johan en Rita  
Kellyenjan 145 jaar Antwerpen - Mechelen
Bi koppel zoekt bi koppel
Wij zijn een koppel waarvan zij 32 en hij 50. We zoeken een koppel voor mm en vv dus Kelly wil niets met een andere man. Geen fakers aub  

Bi koppel zoekt bi koppel
Anne / dieter 43 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Koppel zoekt koppel s voor diversen
Hallo, Wij zoeken een koppel man 40 - vrouw 47 regio izegem/ roeselare/ ingelmunster... Wij zouden graag eens swingen ... Alsook lichtjes bi ... Graag foto om fake uit te sluiten  
11 dagen
Henk/Hannelore 43 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Koppel zoekt koppel met bi vrouw
Hallo, Wij zijn een koppeltje met 10 jaar leeftijdsverschil: hij 39 /zij 49! We willen ons sex leven wat uitbreiden met 1 2 koppels waarvan de vrouw ook bi is! Doelstelling is eerst een bbq, vriendschap alsook dat ietsje meer...! Wie uit de regio ziet dit zitten .. Enkel reactie met foto en serieuze worden beantwoord!  
Georges , celine 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel zoekt koppel
Wij koppel uit roeselare george 41j en celine 27j zoekn koppel rond onze leeftijd wij doen bare en houden van thuisfeestjes , wij zoeken doeners en geen fakers  

Koppel zoekt koppel
12 dagen
Johan 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iets speciaal!
Een koppel die es een locatie zoekt om te sexen en er geen probleem mee heeft dat er gekeken wordt, dat kan bij mij, zal wel mezelf bevredigen! Ben discreet. Zelf ben ik bi,gewoon ter info. Ben geen faker.  
13 dagen
Koppeltje 9 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong koppeltje zoekt koppel
Hoi, Wij zijn jong koppel opzoek naar ander koppel om soft date te hebben: naast elkaar seks hebben, en eventueel bij voorspel swap. Hij 25j, 1m90, beetje mollig, 20cm. Zij 23j, 1m74, mollig, cup E, dikke kont, heel geil. Zoeken hoogopgleid koppel, max 35j. Shoot, staan voor veel open.  
  1   2   3   4   5