Zoeken naar zoekt voor morgen

Uw zoekactie voor zoekt voor morgen leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Man zoekt leuk koppeltje of vrouw
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppeltje of vrouw. Ik ontvang in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles verloopt veilig. Financiële vergoeding: 250 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
Erik 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dame gezocht
Hoger opgeleide man zoekt een dame, bij voorkeur slank gebouwd en tussen 18 en 55 jaar, voor seksueel contact. Afspraak vindt plaats in (de buurt van) Antwerpen (stad). Jouw vergoeding wordt in overleg geregeld. Discretie, wederzijds respect en hygiëne gevraagd en geboden. Indien er wederzijds vertrouwen of een klik is, is regelmatig afspreken zeker een optie. Ik zelf meet 1m77, weeg ong. 72 kg, en heb geen baard of snor. Op seksueel vlak hou ik van wederzijdse verwennerij, ook oraal, (tong)zoenen en knuffelen. Ik hou niet van extreme zaken of anaal. Een foto bij uw reactie wordt geapprecieerd, maar is geen must. Misschien tot gauw? Beroepsdames: gelieve jullie te onthouden.  
gisteren
Sam 24 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Jonge heer zoekt leuke dame
Hallo Ik ben een jonge respectvolle heer en zoek een leuke dame om mee af te spreken. We kunnen iets leuks gaan doen en je krijgt een mooie vergoeding, alles is bespreekbaar. Leeftijd en etniciteit onbelangrijk een dame met een andere etniciteit zou zelfs leuk zijn.  
Lust for Life 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
*** Regelmatige afspraakjes gezocht ***
Toffe, slanke en verzorgde man 55j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ, zoekt eveneens slanke en verzorgde dame voor regelmatige afspraakjes. Interesse ??  

*** Regelmatige afspraakjes gezocht ***
Jongeman 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt leuk koppel
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppel. Jullie verblijven in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel) en ik kom langs op jullie kamer voor een leuke avond (nadien vertrek ik). Dit kan bv in Antwerpen, Gent, Brussel, etc. Alles verloopt veilig. Cuckold of trio. Financiële vergoeding: 350 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sugardaddy zoekt vaste longterm sugarbaby (1000 € / maand)
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik zoek iemand tussen de 19 en 31 die slank is. Grotere borsten (C cup of groter) is een mooie plus. Kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong omdat het hier al vol zit met Latina's en Oost-Europese dames. Indien je interesse hebt stuur me een berichtje dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
kris 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Betaalde Sexdate
Knappe Zakenman zoekt een studente om regelmatig betalend sexcontact . Veel kan niets moet alles met wederzijdse toestemming . Bij interesse stuur je maar Reactie tot snel !  
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Voyeur zoekt vrouw/koppel
Man van 35 jaar zoekt koppel/vrouw. Ik ben sub ingesteld. (Licht bi indien gewenst, 1m82-97kg alternatief met tattoos) hou van kijken, passief meedoen. (Beffen, vingeren en eventueel pijpen). Hou van creampie cleanup en soortgelijke scenario’s. Ik speel ook met mezelf ondertussen en aan het einde kom ik klaar waar en hoe jullie willen en clean ik ook mn eigen zaad. Andere scenario’s ook mogelijk. Enkel serieuze reacties aub. Vergoeding te bespreken. Hygiëne en discretie is een must. Graag reactie met foto, jullie krijgen ook een foto terug.  
Daan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Biboy zoekt koppel
Ik ben een verzorgde Vlaamse man uit het Gentse. Ik ben op zoek naar een (bi) koppel die ik kan dienen op de manier die jullie zelf willen. Ik denk dan aan jullie oraal bevredigen, me laten neuken evt ook met strapon. Cuckolding, sm slaaf, …  
Man 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge man zoekt leuk afspraakje
Graag spreek ik deze week af met een leuke dame of een leuk koppel. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we hopelijk snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. De financiële vergoeding hangt af van het voorgestelde afspraakje. Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8