Zoeken naar ( discreet )

Uw zoekactie voor ( discreet ) leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
Ldlvr 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lover
Sportieve en stijlvolle 30er houdt er van om een innige, passionele band op te bouwen met dame(s) van leeftijd ouder dan mezelf. Alles in vetrouwen,stijlvol en discreet. Volledig in het teken van haar genot. Bij een innige en leuke band hoort uiteraard een luisterend oor, een toffe babbel maar eveneens een stoute tong. Hiervoor wil ik gerust even in de auto zitten. Klinkt je dit spannend? Laat zeker wat horen  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve jm met xl paal zkt discrete date met een knappe (gebonden) dame.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Sportieve jm met xl paal zkt discrete date met een knappe (gebonden) dame.
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge heer zoekt milf
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge heer zoekt milf
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaat het hier?
Waarschijnlijk zoek ik op een verkeerd platform! Zou het hier te vinden zijn? Een lieve doch gebonden vrouw die ook op zoek is naar af en toe een afspraakje zonder gevaar voor de thuissituatie! Betrouwbaar, discreet en met respect.  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10