Zoeken naar ( stijl ) volle

Uw zoekactie voor ( stijl ) volle leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ronald 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Omaatje met niveau en een stout poesje voor fijne vriendschap met pit
Beste, Ik ben slanke sportieve eind veertiger met niveau en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Ik verwacht geen pornoscene maar eerder zachte aanpak. Ik ben ruim een kwart eeuw in vaste relatie en heb geen interesse in eenmalige platvloerse contacten. Enig niveau, netheid en discretie graag.  

Omaatje met niveau en een stout poesje voor fijne vriendschap met pit
David 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stijlvolle passie
Het glas vult zich, een zacht bruisend geluid gevolgd door de doffe klank van de glazen fles op het stenen tafeltje. “Blij je te zien, je ziet er geweldig uit”, vertrouw ik je toe met een warme stem, terwijl ik je een glas aanreik en je diep in de ogen kijk. Voor je staat een stijlvolle man, donkere ondeugende ogen, sportief, intelligent, goede job. Iemand die net als jij af en toe tijd wil vrijmaken om zalig te genieten. Discreet, weg van deze wereld. Jij, een passionele dame, partner in crime, iemand waarmee het klikt... Iemand... die zoals ik het leven nog even net wat pittiger wil kruiden... iemand die wil genieten van ongeremde passie... van verlangen... ja... vuur! En vuur... hmmmm... ik glimlach ondeugend, proef even van de schuimwijn en kus je daarna passioneel zacht op de lippen. Genietend van elke seconde... Hmmmm... een dagdroom? Of het heerlijke begin van een afspraakje met jou? Weet je, er is maar 1 manier om dat te weten te komen... David x  

Stijlvolle passie
Anoniem 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zin in een stijlvolle casual date?
Hallo, Ik ben een spontane, respectvolle, verzorgde Vlaamse man, van 37j - 1, 90m - 75kg sportief gebouwd. Graag wil ik in contact komen met dames die een sportief/slank figuur hebben. Open minded denken is een must om dit avontuur van ontdekking en genot aan te gaan. Geďnteresseerd geraakt bij het lezen van mijn advertentie? Stuur me dan een bericht om verder vrijblijvend kennis te maken.  
Fwb 37 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Local fwb
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Ldlvr 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lover
Sportieve en stijlvolle 30er houdt er van om een innige, passionele band op te bouwen met dame(s) van leeftijd ouder dan mezelf. Alles in vetrouwen,stijlvol en discreet. Volledig in het teken van haar genot. Bij een innige en leuke band hoort uiteraard een luisterend oor, een toffe babbel maar eveneens een stoute tong. Hiervoor wil ik gerust even in de auto zitten. Klinkt je dit spannend? Laat zeker wat horen  
S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Man zoekt leuke dame voor spannende date..
Hallo. Ik ben op zoek naar een leuke, knappe en stijlvolle dame die graag een leuke date wilt. Ik sta open voor zowel eenmalig als meermaals zolang er maar een bepaalde klik is. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84, atletische/gespierde lichaamsbouw, goodlooking, opgeleid, verzorgd en discreet. De dame die ik zoek is spontaan, gezellig, verzorgd, slank en stijlvol. Reacties met foto en korte beschrijving van wat jij verwacht is altijd welkom. Je krijgt dan altijd een mail, met foto, terug. Groetjes  

Man zoekt leuke dame voor spannende date..
Heer (1964) 59 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Heer zoekt dame
Ben een charmante, stijlvolle heer, ik bezorg u correct gezelschap op een veilige manier, zonder de verplichting tot een relatie. Ben slank (78kg) en groot (1m80) met blauwe ogen en een lieve glimlach, onze leeftijd is maar een cijfer in ons hoofd en is voor mij niet belangrijk. Verder omschrijf ik mij als vriendelijk, intelligent, evenwichtig, van een goed niveau, zie er goed uit, ben discreet, lief, passioneel, kan goed luisteren om zo in te spelen op uw wensen, heb gevoel voor humor en kan u een echte boyfriend experience bezorgen. Zonder financiële bedoelingen. Bij interesse zal ik u een foto sturen.  
10 dagen
fijnproever 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust ... ook vlaanderen is niet zo groot en er komt een fijn seizoen aan ...ik kan verplaatsen en ontvangen.  
12 dagen
Bart 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elegante ondernemer zoekt fijn gezelschap
Stijlvolle ondernemer is op zoek naar een meer matuur gezelschap. Een hapje eten, wandeling, drankje en als het klikt fijne intieme momenten samen. Een bloem van een dame de 50 gepasseerd kan me bekoren. Je hebt stijl, savoir-vivre in elke van je vezels. Stijlvolle kledij, zorg voor jezelf zijn je dierbaar. Dit is geen sollicitatie eerder een ontdekkingstocht naar wie je bent en waar je voor staat… Je mag verwachten: een gemanierd man met respect voor dames, die zijn wereld kent, gescheiden is waardoor hij tijd en aandacht voor jou hoog in het vaandel plaatst.  
12 dagen
Fwbs 39 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Local fwb
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
  1   2   3