Zoeken naar alles open

Uw zoekactie voor alles open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Nick 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Borstvoeding
Hallo zijn er dames bij wie ik kan meeproeven van de borstvoeding. Wil gerust een massage geven als je daar voor openstaat.  
gisteren
Yves 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Oudere dame (60+, 65+)
Dag dames, ik heb hier wat zitten de advertenties meelezen... En nu ga ik er zelf één plaatsen. Ik ben 54-jarige single man. Ik zoek een vriendin/FWB, op samen intimiteit te beleven. Geen platvloerse toestanden, maar wel eerlijk en open genieten. Knuffels, massage, sex ook natuurlijk (maar geen prestatiesex of pornotoestanden, gewoon lekker vrijen en open staan voor wat ander wil, kan of verwacht). Liefst een oudere dame, zeg maar 60+ of 65+. Ik weet niet of er hier single dames van die leeftijd actief zijn op site, wie zich aangesproken voelt, ik lees wel je reactie of vragen. Groetjes  
gisteren
Ralph 52 jaar Antwerpen - Malle
Leuke spontane vrouw
Graag kom ik in contact met een leuke spontane dame voor die openstaat voor vast fwb contact, waarbij niet enkel het sexuele primeert.Even goed een wandeling, een etentje, een sauna. Niveau &discretie gevraagd en geboden.  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
Enige voorstellen?
Hey! Via deze advertentie hoop ik (in het beste geval) een friends with benefits te vinden. Maar ik sta ook open voor andere voor eenmalige, en eventueel andere voorstellen (sauna, massage,..?). Ik ben een atletisch gebouwde man van 1m80, wonend in de omgeving van hasselt/genk. Heb jij interesse? Dont be shy, stuur me gerust een mailtje! Liefst met een foto. Geen mannen aub  

Enige voorstellen?
gisteren
Rik 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
No words
Nee, ik hoef je levensverhaal niet te kennen noch dat mijn levensverhaal relevantie voor jou heeft. Nee, ik hoef je relationele status niet te kennen en nee, ik hoef niet te weten wat voor werk je doet en wat je hobbies zijn. Nee, ik hoef je stem niet te kennen. Sterker nog, ik wil je stem niet eens horen. Ik vind het een heel mystique en spannend idee om eens een date te hebben zonder dat we één woord wisselen. Enkel body language en elkaar aanvoelen… Belangrijk om vooraf duidelijk af te stemmen wat elkaars verwachtingen, wensen en grenzen zijn. Wie lijkt dit (ook) spannend en staat open om dit met een nette, respectvolle en discrete man te ontdekken? Dit is een oprechte oproep en verwacht dan ook oprechte reacties.  
Sensual 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Ruimdenkende geile vrouw
Ik ben een slanke en zeer geile man en zoek een zeer ruimdenkende vrouw voor een regelmatig contact. Beetje kinky mag zeker. Ik sta voor veel open en heb weinig taboe's. Masturbatie/edging, bi, trio, dirty talk, nmcf, spanking, exh/voy, dogging. Als dit je aanspreekt zie ik je reactie graag tegemoet  

Ruimdenkende geile vrouw
gisteren
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Waar mag ik high heels komen onderspuiten?
Je doet de deur open op high heels en beveelt me deze onder te spuiten...... Ben verzorgde discrete man van 44 jaar uit Brugge, kan ontvangen en verplaatsen.  
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10