Zoeken naar babbel

Uw zoekactie voor babbel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Laurens 32 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zijn er hier nog alleenstaande moeders
Hey ,ik ben Laurens 32 jaar ,heb je interesse in een leuke babbel of een erotische massage? Dan ben je aan het juiste adres.ik kan mij verplaatsen maar niet ontvangen.  
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Lees Goed! Deftige dame gezocht
Hallo dames, Misschien is, op deze site dan toch, met de deur in huis vallen het duidelijkste... Ik : 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Zottegem. In het dagdagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevende in een kmo, m'n vrije tijd is vrij beperkt maar desalniettemin sta ik toch open voor een leuke dame. Aangezien ik dit weekend een beetje onverwachts vrij ben, lijkt het me een ideaal moment om het hier eens te proberen. Jij : Een leuke, spontane en deftige dame, met een leeftijd tussen de 28 en 45, in het bezit van zowel hygiëne als niveau voor een deftige babbel. Je bent een vrouwelijk type (je hebt een vrouwelijke kledingstijl dus en nee ... een kilootje meer of minder maakt me weinig uit als je maar verzorgd bent). Wie zich hierin herkent, aangesproken voelt of ... kan best een mailtje sturen waarin je jezelf nader voorstelt en voorzien van een (niet naakte) deftige foto. Reactie en discretie zijn uiteraard gevraagd en geboden!  
Dany 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quality time voor vanavond misschien?
Hallo dames, Ik ben op zoek naar een goede connectie en passie met een leuke dame die af en toe wil afspreken voor een gezellige babbel en een fijne tijd samen. Ik kom uit een lange relatie. Ik hou van latin dansen, sport in het algemeen en geniet van een gezellige filmavond. Hygiëne is heel belangrijk voor mij, en ik zorg er altijd voor dat ik schoon en verzorgd ben. Als dit ook is waar jij naar op zoek bent, stuur me gerust een bericht voor een leuke kennismaking of om foto's uit te wisselen. Kusjes en tot binnenkort xx  

Quality time voor vanavond misschien?
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Nickname 42 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Gezellige date?
Hey, het regent pijpestelen. Is er nergens iemand die de natte botten wil wisselen voor wat warmte? Warmte in de vorm van een leuke babbel, samen wat eten, een wandeling, ... Mss is er een klik en staan we open om een stapje verder te gaan - of net niet? In elk geval discreet, gereserveerd, oprecht en attent. Als dat geen goed begin is :-).  
gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin d  
Saunaganger 50 jaar Antwerpen - Herentals
Gezelschap gezocht
Wie wil me morgen zaterdag 1 juni vergezellen in de sauna. Ik kijk uit naar openminded dame voor een respectvolle gezellige dagje samen genieten van een fijne babbel, de opgietsessies, een glaasje wijn, een etentje, enz. Na de sauna ieder weer zijn eigen weg naar huis. Inkom op mijn kosten. Bij interesse, mail me vrijblijvend ter nadere kennismaking. Groetjes!  

Gezelschap gezocht
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een lieve, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
gisteren
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Boechout
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10