Zoeken naar ben nu nog

Uw zoekactie voor ben nu nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  

Tantra en yoni-massage
Stallion 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
FWB gezocht
27j/1.91m/90kg/20cm. Op zoek naar een nieuwe fwb. Voor eenmalige dates sta ik ook open. Ik zoek iemand van rond dezelfde leeftijd maar iedereen mag sturen, misschien heb jij net wat ik zoek. Zelf ben ik sportief en hoogopgeleid. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden.  

FWB gezocht
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
LASSIE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
JE WEET TOCH WAAR LASSIE GOED IN IS ... Hmmmmmm.... HI HI ...
Hoi, als klasse dame (single of met medeweten van...) geniet je graag van al je vrijheid, maar heb je zo nu en dan ook wel de behoefte om eens lekker te genieten van al het moois dat het leven ons te bieden heeft, hmmm ... Je hebt zelf een interessant en goedgevuld dagdagelijks leven, maar je hebt af en toe toch de behoefte naar een beetje extra spanning en avontuur in je leven. Zo nu en dan wil je eens met een verzorgde man kunnen genieten, maar je hebt geen behoefte om je happy single leventje daarvoor opzij te zetten... Ben je nieuwsgierig geworden ? Stuur dan een berichtje en stel jezelf even voor... Ikzelf ben een zeer verzorgde en goed geconserveerde vijftiger die zich beroepshalve (vertegenwoordiger) zeer flexibel overdag kan vrijmaken... zijn er voldoende raakvlakken, dan graag een seintje x Je weet toch waar Lassie goed in is, Hi Hi x  
Yves 52 jaar Antwerpen - Aartselaar
Sauna
Op 26 juni overdag ga ik naar de sauna in Edegem. Welke toffe dame wil me vergezellen? Ik ben slank, discreet en verzorgd. Het gaat me voornamelijk om de sauna en het leuke gezelschap, verder zien we wel. Uiteraard is het voor jou gratis. Foto is mogelijk bij interesse.  
Nico 32 jaar Antwerpen - Merksem
Gespierde man zoekt BBW
Ik ben op zoek naar een BBW vrouw die zin heeft in een geile date met een gespierde man. Jouw genot staat centraal! Laat me iets weten als je interesse hebt.  
Massage 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Massage
Hallo' welke dame wil een gratis massage? Ben een verzorgde man van 49j 70kg. kan ontvangen in proper discreet gelegen woning. Steeds antwoord.  

Massage
Jimmy 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie wil mij graag leren kennen om regelmatig af te speken
Ik zoek een lieve slanke vrouw om regelmatig mee aftespreken. Samenzijn en genieten van elkaar. Het leven is soms heel eenzaam en ik mis vrouwelijk contact. Wat info over mijzelf: 1m70, slank, kort blond haar, blauwe ogen. Ik ben een Vlaamse man met een diploma uit het hoger onderwijs. Omgeving Lokeren, Sint-Niklaas, Gent, enz…. Ik kan mij verplaatsen en je bent ook bij mij welkom. Stuur mij een reactie met foto en leeftijd. Indien ik je leuk vindt dan stuur ik jou een foto van mij terug. Ik kijk er al naar uit.  
--- 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ontsnappen
Ik ben een man en op zoek naar een vrouw die op zoek is naar sex. Ben je op zoek naar een discreet contact, zonder verdere verplichtingen puur voor de lust,dan mail. Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Me xx 41 jaar Antwerpen - Mol
Fijne dates met gebonden vrouw
Hallo, Langs deze weg ga ik opzoek naar fijne en passionele momenten welke ik graag deel met een verzorgde en gebonden vrouw. Ben jij ook opzoek naar spanning en wil jij terug passie tussen de lakens? Belangrijk bij mijn zoektocht naar een gebonden fwb zijn: discretie, respect, verzorgd zijn en verlangen. Ben jij na het lezen benieuwd naar wie er achter deze advertentie zit dan kan ik je alvast meegeven dat ik 40j ben, gehuwd, sportief, 1.80m, goed uitziend, verstandig, gevoelig en uiteraard passioneel met een randje stout. Bij interesse lees ik graag jouw berichtje om verder af te spreken -xx-  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10