Zoeken naar charmante

Uw zoekactie voor charmante leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Gezelschapper 60 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke stimulerende vrienschappen gezocht met dames of stellen
Deze zomer komt deze aangename, verzorgde, charmante man aan zee wonen. Na een fijn en gelukkig leven wil ik dus een nieuwe start, nieuw huis, nieuwe vrienden en vooral vriendinnen want de binnenlanders komen ook niet elke dag naar zee.. Fijne erotiek gericht op genieten in vele facetten is mooi en stimulerend. Welke dame(s) of stellen willen kennismaken en wie weet op termijn een vriendengroepje vormen waar geen verplichtingen zijn noch verwachtingen.. Alles begint met kennismaken. Misschien tot binnenkort  
gisteren
Vriendschap + 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eén fijne ontmoeting ... het begin van...
Respectvolle, charmante, discrete, Intiem geschoren, goed gebouwde en verzorgde man uit de regio Brugge zoekt een dame (single, of...) of een koppel om elkaar op regelmatige momenten te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waarbij alle zinnen bevredigd worden. Liefst 1 vast contact, een verleidelijke lady of aangenaam stel waarbij haar genot het belangrijkste is ... Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken, genieten en laten genieten... Graag ook levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en die ook houden van lekker eten en goeie wijn, van sauna, wellness, massage, ontspannen, opwinden, stimuleren, teasen kortom erotiek in het algemeen ... mensen die ook overdag kunnen genieten van de fijne dingen des levens... graag reactie met wat uitleg...wie jullie zijn.. wat jullie zoeken in een fijn aanvullend contact... Ik kan ontvangen en verplaatsen...  
Toerist 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Psst, jij, ik, morgen, vrijdag 31 mei, overdag, geil genieten?
Charmante, geile toerist (verzorgd, hetero, m80, 65kg, tattoo, 20 echte cm in de boxershort) zoekt ondeugend, hete vrouw (18 tot 65j) om morgen, vrijdag 31 mei, tussen 10u en 15u of tussen 18u en 20u samen geil te genieten; discreet en respectvol.  
kennismaker 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kennismaken ... het begin van...
Galante charmante man uit de buurt van Brugge is op zoek naar een dame (single, in relatie,.. of 2 vriendinnen,..) om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waar alle zinnen bevredigd worden. Liefst een vast contact, een verleidelijke lady of een stel waar haar genot primeert kan ook. Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken. Levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en houden van het spel van verleiden, uitdagen, opwinden... Geen boem boem maar zachte verleiding... Deze respectvolle, discrete, Intiem geschoren en verzorgde man kan ontvangen en verplaatsen.  
Speld 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klassedame (30+) voor duurzame erotische verhouding
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle dame (30+). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Genieten - me Time
Jij bent een knappe , speciale, toffe , slanke ,sportieve vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single of in relatie, of net uit een relatie, je wil niet meteen terug in een vast stramien stappen, of toch wel, je hebt nood aan genegenheid ? Jij bent een charmante, sportieve vrouw met keurige opvoeding en hoog libido. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 55. Ik ben net vijftig,Single,hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. ter info hij is 18x6. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om in volle discretie kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  
11 dagen
Partner in crime 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
1 vast contact gezocht , dame of stel
Galante, charmante en verzorgde man zoekt leuk stel of dame voor fijne momenten waar samen genieten het doel is. Niks plat of vulgair maar stijlvol genieten van een hapje, drankje, massage, sauna, .. de leuke dingen des levens. Liefst van al een aangenaam vast koppel of lady met ook vaak tijd vrij overdag om leuke momenten te beleven en ja erotiek hoort daar natuurlijk ook bij... Als een stijlvol leuk koppel of dame, jong van geest, wil reageren met gewone foto (als kan), dan kunnen we kennismaken in real life en bespreken of we iets kunnen betekenen voor elkaar en hoe we samen elkaars genot kunnen vergroten, FWB, ONS, LAT, samen op pad... Zelf een sportieve mid-vijftiger, verzorgde niet-roker kijk uit naar leuke reacties van mensen met zin om een respectvol erotisch avontuur te beleven binnen ieders grenzen en wensen...  
Simon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Datenight!
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die zin heeft om vanavond te (ero)daten met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot straks?  

Datenight!
Minnaar 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (18/05): ongedwongen datenight
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die zin heeft om vanavond te (ero)daten met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot vanavond?  

Vanavond (18/05): ongedwongen datenight
sportieve man 35 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
minnares gezocht
Hi, Via deze weg zoek ik met medeweten van mijn partner een vaste minnares. Zelf ben ik een slanke, sportieve man., drink en rook niet. Wie had ik graag tegengekomen? Een charmante dame die weet wat ze wil en zichzelf verzorgd (je hoeft dus niet zoals ik mega-sportief te zijn). zullen we alvast beginnen met een koffietje te gaan drinken en elkaar leren kennen?  

minnares gezocht
  1   2