Zoeken naar dame voor

Uw zoekactie voor dame voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just me 44 jaar Antwerpen - Olen
Sleur doorbreken
Zeer verzorgde Vlaamse man 184cm 87kg gbbs zwarte haren, groene ogen en goed geschapen. Deugeniet die ten volle van het leven geniet. Zeer respectvol en niveau zonder macho gedrag of enige allure. Hoog EQ . Respectvol, vrouwvriendelijk en weet hoe met een dame om te gaan. Ik zoek een nette dame die al dan niet in een relatie zit en weet wat ze wil. Iemand die de sleur wil doorbreken en de geneugde des levens terug wil ervaren. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie.X  

Sleur doorbreken
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een openminded vrouw !
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
David 34 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Leuke heer is op zoek naar zijn oudere dame
Ik ben een sportieve man die op zoek is naar leuk gezelschap. Om intieme momenten mee te beleven, niets extreem. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen 40+ tot 60+. Een gezellige avond samen en van elkaar genieten is wat ik zoek. Ik zoek enkel iemand waarmee ik regelmatig mee kan afspreken. Hopelijk tot snel Groetjes D.  
greg 36 jaar Antwerpen - Bonheiden
massage
Welke dame heeft zin om zich eens te laten masseren op massagetafel en warme olie? Hoe ver we gaan en hoe we afsluiten bepaal je helemaal zelf. Het is zeker geen massage waarbij ik na 5 min al aan de intieme delen kom, maar eentje die echt geleidelijk aan wordt opgebouwd.  
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken. Verplaatsen is geen probleem.  

Afspraakje
MIJNHEER 63 jaar Limburg - HASSELT
MIJNHEER
Onderdanige dame gezocht Alles moet kunnen  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke geile knappe dame wilt alle hoeken van de kamer zien,zeer discreet!
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke geile knappe dame wilt alle hoeken van de kamer zien,zeer discreet!
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame tssn 45&60 jaar
Hey,ik ben atletische, verzorgd man met gezonde libido. Zoek verzorgd dame tssn 45 &60jaar. Voor ongeremde momenten. Waar veel kan niets moet. Voor genot van bijde. Ben jij dame die ik zoek en wil kennismaken? Contacteer mij gerust,vertel wie je bent. En hoe je eerst kennismaking wil beleven om het ijs te breken. Xx  
LASSIE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
JE WEET TOCH WAAR LASSIE GOED IN IS ... Hmmmmmm.... HI HI ...
Hoi, als klasse dame (happy single of met medeweten van...) geniet je graag van al je vrijheid, maar heb je zo nu en dan ook wel de behoefte om eens lekker te genieten van al het moois dat het leven ons te bieden heeft, hmmm ... Je hebt zelf een interessant en goedgevuld dagdagelijks leven, maar je hebt af en toe toch de behoefte naar een beetje extra spanning en avontuur in je leven. Zo nu en dan wil je eens met een verzorgde man kunnen genieten, maar je hebt geen behoefte om je happy single leventje daarvoor opzij te zetten... Ben je nieuwsgierig geworden ? Stuur dan een berichtje en stel jezelf even voor... Ikzelf ben een zeer verzorgde (gebonden) en goed geconserveerde vijftiger die zich beroepshalve (vertegenwoordiger) zeer flexibel overdag kan vrijmaken... zijn er voldoende raakvlakken, dan graag een seintje x Je weet toch waar Lassie goed in is, Hi Hi x  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10