Zoeken naar dames

Uw zoekactie voor dames leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Luc 41 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Op zoek naar jou
Hallo dames, gebonden lieve man van 41 met een donker, verborgen kantje is op zoek naar een avontuurlijke partner in crime om samen , liefst langdurig,af en toe eens stout te zijn. Kom je thuis ook veel te kort? Mis je warmte , passie of avontuur? Geef het een kans en stuur mij een bericht ! Tot snel ! Ik ben 1m81, 76kg, donker haar en blauwe kijkers. X  
Jurgen 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Ik kan hier spijtig genoeg geen voorbeelden geven van die fantasietjes, bij mijn vorige poging lang geleden las ik deze even later heel origineel in een paar andere advertenties. Triestige mensen soms hier. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Gehuwde dame met niveau voor FWB
Beste, Na ruim een kwart eeuw in vaste relatie mag er toch iets toegevoegd worden of niet soms? Graag wens ik een gehuwde/in vaste relatie dame te leren kennen om het leven beetje bij te kleuren. Mijn voorkeur gaat naar veertiger-vijftiger dame slank tot maatje meer. Eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet, eerder iemand om wanneer het klikt op langere termijn te daten. Ik ben slanke sportieve 100% hetero man, niet roker, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. GEEN single dames aub.  
Heelslover 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heelslover
Goeie morgen, dames, zelf ben ik een man van 33 uit het Gentse die hakken enorm opwindend vindt, zijn er vrouwen die die passie delen en hun collectie graag eens laten zien? Wat volgt laat ik open en de keuze aan jou. Bij interesse hoor ik het graag!  
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Lees Goed! Deftige dame gezocht
Hallo dames, Misschien is, op deze site dan toch, met de deur in huis vallen het duidelijkste... Ik : 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Zottegem. In het dagdagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevende in een kmo, m'n vrije tijd is vrij beperkt maar desalniettemin sta ik toch open voor een leuke dame. Aangezien ik dit weekend een beetje onverwachts vrij ben, lijkt het me een ideaal moment om het hier eens te proberen. Jij : Een leuke, spontane en deftige dame, met een leeftijd tussen de 28 en 45, in het bezit van zowel hygiëne als niveau voor een deftige babbel. Je bent een vrouwelijk type (je hebt een vrouwelijke kledingstijl dus en nee ... een kilootje meer of minder maakt me weinig uit als je maar verzorgd bent). Wie zich hierin herkent, aangesproken voelt of ... kan best een mailtje sturen waarin je jezelf nader voorstelt en voorzien van een (niet naakte) deftige foto. Reactie en discretie zijn uiteraard gevraagd en geboden!  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Of slank koppel.
Hoi ik ben op zoek naar een wekelijks contact een soort fwb of lat relatie. Ikzelf ben poly en lichtjes bi. Vooral hetero , ik heb een massagetafel en wat speeltjes om u lekker te verwennen. Ik geef heel graag oraal, lik ook je kontje enz je tepels zuig ik ook lekker. Knuffelen kan ook , neuken kan ook overal als je dat wilt. Draag je graag lingerie en panty's dan heb je een streepje voor liefst ook streepje haar boven je poesje vind ik mooi. Mocht een koppel of man willen reageren dit is enkel wederzijds pijpen , ik ben meer hetero dan bi. Ikzelf ben groot 195 m, 100 kg gespierd met twee mooie tatoo's voorzien van een goede harde dikke besneden xl penis. Als je wil mag je mijn kontje ook likken en vingeren. Het is echt wederzijds verwennen dus he , kan zachtjes maar ook iets ruwer zoals we eerst samen af spreken . Ik heb al verschillende fwb gehad maar haken af omdat ze te ver wonen. Dus je woont zeker in de Antwerpse Kempen. Je reageert als vrouw,koppel of man of twee bi vrie  
gisteren
Taster 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Keuring
MR. Zoekt dames - alle meeftijfen, maar wel 18+ natuurlijk- die willen of moeten gekeurd, vernederd worden ( bvb ook hoofd lelijk schrren..) Ook open staan (letterlijk en figuurlijk) voor opleiding of kennismaking tot pijnslavin. Hoe minder ervaring, hoe liever. Indien info of interesse, laat maar weten.  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10