Zoeken naar date de

Uw zoekactie voor date de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken vandaag of vanavond voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Respectvol 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Is er dan echt geen live toffe warme dame te vinden,die eens iets wil gaan drinken of eten met mij?Dus een respectvolle date en eerste kennismaking. Graag een lieve aantrekkelijke niet rokende dame, die net als ik ook veel warmte,liefde affectie,intimitiet mist in haar leven?Maar op een tot niets verplichte eerlijke manier met me wil kennismaken.Ik ben alvast geen vrouwenloper,macho zoals zovelen.Ik ben een zachte deftige warme man.Ik ben niet kalend, nog niet echt grijs,heb gbbs, ben mannelijk behaard,ben zeer verzorgd,en ook intiem altijd netjes verzorgd.Ik rook en drink niet,al kan een glaasje bubbels wel eens bij een feestje of fijn gezelschap.Ik ben een jongerogende man,en hoop dus graag ook een nog wat jongerogende aantrekkelijke dame te mogen leren kennen.Er zal geen opdringerigheid tot wat dan ook zijn van mijnentwege.Enkel als u er een goed gevoel bij hebt,en meer zou wensen kan dat wel. Maar dan geeft u het ook aan.Hoop dat er eens een leuke dame reageert.xxx  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…!!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Nick 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een dame
Als 30 jarige, 185 lange, sportief gebouwde man met langehoudingsvermogen ben ik opzoek naar een leuke dame voor ongedwongen, passioneel Date waar niets moet wel alles mag. Ik ben open-minded, hygiënisch, discreet, een echte gentleman. Ik ben ook talentvolle masseur. Dus een lekkere massagebeurt is zeker een optie.  

Opzoek naar een dame
Ron 53 jaar Antwerpen - Turnhout 0499503014
Date
Op zoek naar een fijne date,fwb,sexyrelatie...ik verplaats  
Genieterke 54 jaar Antwerpen - Wommelgem
(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Ben jij die dame met maatje meer , die discreet wil genieten van date met massage in dreamhotel vlakbij afrit autostrade wommelgem? Dit op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30 ( geen andere tyden ) . Jou profiel: intiem geschoren , grote borsten ,verzorgd , geen professioneel , leeftijd tussen 50j en 75j, vermeld u wensen. Ik ben man 55j , 1m96 , 120 kilo intiem geschoren. Ik Hou van massages geven , tongzoenen , beffen en neuken. Graag reactie met gezichtsfoto. Gezichtsfoto van me weer. Hotel is op mijn kosten . Ook cuckcold koppel welkom. BEN HETRO. Bij afspraak word via whatsapp met elkaar gebeld om fakers te vermijden .  

(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Bart 55 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Regelmatige date
Zoek sex. actieve vrouw die graag genomen wordt tussen de billetjes. Ben slanke, verzorgde man die vrouw zoek tot 66 jaar. Voorstel welkom.  

Regelmatige date
gisteren
jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
IK ZOEK KINKY VROUW VOOR VASTE DUURZAME RELATIE
Hallo, ik ben net gescheiden en wil opnieuw een vaste relatie, maar deze keer met een KINKY vrouw. Ik hou van seksueel avontuur, om op het even welke plaats en op om het even welk uur. Ik bied zekerheid, een probleemloss bestaan en wanneer je kinderen hebt zal ik ervoor zorgen. Ik ben 49 jaar, momenteel aan het fitnessen om mij sportiever te maken. Ik ben 177cm , streef naar 77kg , hou van eten koken, reizen, sex, muziek... Wie wil met mij eens kennismaken om te zien of er een klik is. Wanneer je geen blind date wilt, maar liever een foto ziet, dan stuur je me ook eerst een foto. Groeten Jan  
gisteren
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10